به طور کل اینترنت رشت خیلی بیخود شده
بعضی دوستای من که پارس انلاین دارن میگن خوبه تو بعضی منطقه ها میگن بده
اندیشه هم همینطوری شده تو بعضی منطقه ها سرعتش خیلی خوبه تو بعضی هم خیلی بد
یکی دیگه از دوستام هم دامون داره رازیه 256 گرفته.
Printable View
به طور کل اینترنت رشت خیلی بیخود شده
بعضی دوستای من که پارس انلاین دارن میگن خوبه تو بعضی منطقه ها میگن بده
اندیشه هم همینطوری شده تو بعضی منطقه ها سرعتش خیلی خوبه تو بعضی هم خیلی بد
یکی دیگه از دوستام هم دامون داره رازیه 256 گرفته.
ساعت 16:03 - پارس آنلاین ( سرویس 256 )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این پشتکاری که از پارس آنلاین دارم می بینم! وداع و انتخاب سرویس جدید ( اندیشه ) رو سخت کرده! :41:
جواب مارو کسی نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
فکر کنم پاسخ شما رو تو چند پست قبلی دادن ولی با این حال فیبر نوری یه بستر ارتباطی برای خود شرکتها به مخابرات که شرکتها با اون به مرکز مخابرات وصل می شن.
شما اگر ارتباطتون با isp رو فیبر باشه یا اگر تا در خونتون مانند اروپا فیبر کشیده شده بود اون موقع می تونستین اینترنت رو فیبر بگیرن فعلا باید از همین سیم مسی استفاده کرد. این حرفها گول زدن مردم هستش زیاد توجه نکن:5:
به نظرم من اندیشه خیلی بهتره البته خودم سرویس 128 پارس وی دارم اما دوستانی که از اندیشه استفاده میکنند راضی هستند من تازه ADSL گرفتم سرعت دانلود افتضاح ماه اول تمام بشه دیگه تمدید نمیکنم میرم طرف اندیشه:5:
552 و سرعت هم 128نقل قول:
تا قبل عید ( مخصوصا اون 2 دوره ی اولی که رفتم اندیشه ) سرعت اصلا زیر 100 نمی اومد.
یه ماه قبل عید، شب ها داغون بود!
الان هم شب داغونه، هم روز! روزا بالای 30 نمیره. شب ها هم که در حد دیال آپ
امروز رفتم اندیشه بحث کردم، گفتم اگه تا 20 روز آینده که قرارداد دارم، خوب شد، که شد. اگه نه جمع آوری میکنم.
یارو هم که با کمال پرروئی میگه شما باید سرعتت 16 باشه! زیادتم هست. گفتم باشه! تو همون 16 رو بده، اما شبا درست شه، پینگ هم درست شه! کم آورد گفت باشه، به زودی درست میشه.
الان سرعت دی اِل پارس هست 40...!
بچه ها من سرعت دانلود 285 دیدم :18: اول فکر کردم internet download manager قاطی کرده بعد دیدم شد 300 بعد شد 315 بعد شد 322 بعد شد 342 نگاه کردم دیدم 11mb تو 30 ثانیه دانلود شد جالب اینجاست من خط پنجم
نقل قول:
از کجا Adsl میگیری..؟
552!؟ پس طرفای ما هستی شما!نقل قول:
من پارس آنلاین دارم ، تقریباً راضی هستم. البته 256 پارس آنلاین که صبح ها زیر 100 نمیاد عصرها زیر 80 نمیاد شب هم چون مغازه نیستم خبر ندارم چطوره! ولی دیشب که تا ساعت 10 مغاه بودم سرعت دانلودش میانگین 160 بود.
بابا دم پارس آنلاین گرم! برو بچ اندیشه همه مشکل دارن که! :31: