نقل قول:
دوستان ما هویجیم دیگه.؟!
حداقل بگید که اطلاعی ندارین.
Printable View
نقل قول:
دوستان ما هویجیم دیگه.؟!
دوست عزيز اين مقالهه چي شد؟:46:نقل قول:
Rezionline ممنون بابت اون پستت درمورد بلندگوها:8:
آقا معين هويج چرا.... من كه اطلاعي ندارم وگرنه جوابتو مي دادم:20:
شما منظورت این کاروانها نیستنقل قول:
دوستان ما هویجیم دیگه.؟!
همونایی که تنگ یه ماشین میبندن
با سلام
من بیشتر از ماشین به موتور علاقه دارم. یعنی بین پراید و تریل هیوسانگ تریل را انتخاب می کنم. (به دو دلیل: ارزونتره و راه دست تر)
ولی یه سوال: چرا تو همه فروم ها دنیای اتومبیل داریم اما دنیای موتور سیکلت نه؟؟؟
ارزانترين خودروى جهان با نام «نانو» و با بهاى دو هزار و پانصد دلار از سوى شركت خودروسازى هندى «تاتا» در مراسم افتتاحيهى نمايشگاه بينالمللى خودرو ۲۰۰۸ هند در شهر دهلى نو به نمايش درآمد!:
سلام خدمت همه . شاید بدترین ضد حال عمرم رو که در این مدت فعالیت خودم دارم رو 3 روز پیش خوردم . اون پست اخر رو که ارسال کردم و فرستادم شروع کردم به نوشتن اون مقاله . بعد از یک ساعت تموم شدن مقاله تا اومدم دکمه ارسال رو کلیک کنم خواهرم فلش مموری خودش رو از پی سی من یک دفعه کشید بیرون و کامپیوتر من یه دفعه در هنگ فرو رفت .... و من فقط از این ناراحت بودم که یک ساعت تایپ کردن من به هوا رفت اما بعد از ری استارت کردن فهمیدم دیگه ویندوزم بالا نمیاد و باید ویندوز رو عوض کنم و چون 3 تا درایو داشتم و از هیچ کدوم بک اپ نداشتم مجبور شدم یکی از درایو ها رو پاک کنم که کلی داخلش مطلب داشتم .... خدااااااااااااااااااااااا ااااااااا
بگذریم . فکر نمیکردم تا بیام این قدر شلوغ شه !!
اول از همه شما دوست عزیز که خیلی عجله دارید . خودرویی به سان یک مینی باس در حقیقت در رده خودرو های ون قرار میگیره . که از انواع ترانسپورتر های فولکس و تویوتا موجود در ایران میشه نام برد . که فقط دستشویی و توالت و این چیزا نداره ! اما ماشین هایی خوب و کاملا خانواده ای هستند .نقل قول:
اما اینکه دستشویی و حمام و اشپزخانه !! دیگه فکز نمیکنم به اون ماشین بگن ! معمولند کانکس های پیش ساخته ای هستند با امکانات اختیاری که به همراه یدک کش به خودروی اصلی وصل میشند .
نقل قول:
قول میدم دوباره بشنیم و بنویسم ! البته اگه بتونم مثل دفعه اول کامل و با حوصله بنویسم !
فرشاد ببینم میتونی برام یه کاری بکنی یا نه ( یه تفنگ تمیز میخوام برام گیر بیاری)نقل قول:
تفنگی که تو اون عکس دستم بود 5 تیر پران بود . امریکایی ! خوشم اومد که درست زدی تو خال و این یعنی تفنگ شناسی .
و شکار ! همه جیز میزنیم ! از انواع پرنده ! تا انواع درنده ها !
چاکر اقایون ! ایم مزدای حاجیتون اونقدر تمیزه که ( بزنم به تخته ) همه فکر میکنن 2000 هست . اما مدل 70 و 1600 هستش !نقل قول:
حال کنید ! همین الان 7 تومن نقد مشتری داره ! من خریدم که هم کاری ساختمانی رو انجام بدیم باهاش هم از سوختش بریزم تو ماشینای سواری . اما خیلی بهم حال میده ! ( با اون کاربراتور 4 دهانه که انداختم روش خوب همه باید بگن 2000 ه دیگه !)
!!!!!! فروش نقدی خودرو سیناد 8میلیون و840 هزار تومن!!!
برید به این لینک و بعدش به ما بگید قضیه چیه؟؟ سرکاریه؟؟
کد:http://www.khodroinfo.com/sale-sinad2.htm
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
برید به این لینک و بعدش به ما بگید قضیه چیه؟؟ سرکاریه؟؟
دفتر فروش : تهران – خيابان ملاصدرا – نبش شيخ بهائي شماره 1- واحد 4.
كد پستي : 19919
تلفن : 3834930
فاكس : 3834939
میتونی از این 2 جا سوالت رو بپرسی و جواب بگیری که سر کاری یا درسته .