سرچ زدم میشه فقط کارت 256 رو باید Primary بزاری ولی دیگه از مقدار اضافه رم استفاده نمیتونی بکنی همون 256 مگ ولی باهم کار میکنن مشکل نداره .نقل قول:
Printable View
سرچ زدم میشه فقط کارت 256 رو باید Primary بزاری ولی دیگه از مقدار اضافه رم استفاده نمیتونی بکنی همون 256 مگ ولی باهم کار میکنن مشکل نداره .نقل قول:
آقا اگر همچین چیزی هست اطلاع بدید منم اقدام کنم:5::5::5:نقل قول:
پس گرافيكت ميشه دو تا 256 يعني 512 مگ درسته؟نقل قول:
توی SLI میزان حافظه دو کارت گرافیک با هم جمع نمیشه. حتی 9800GX2 هم به طور Effective همون 512 مگابایت حافظه داره.نقل قول:
کلا اگه اون دو 8600GT با هم SLI بشوند هر دو کارت میزان 256 مگابایت حافظه دارند و فرکانس حافظه هر دو کارت هم میشه فرکانس پایینتر.
كراس فاير چي اونم جمع نميشهنقل قول:
3870X2 كه يك گيگ رم داره يعني در اصل 512 هست.
اصلا Effective چي هست.
در Crossfire و تا Radeon HD 3870 X2 هم وضعیت به همین ترتیبه. یعنی هر GPU فقط به 512 مگابایت حافظه دسترسی داره و Memory Interface کماکان 256-بیت است.نقل قول:
البته گفته میشه ATI تلاش می کنه در R700 این کار رو کنار بگذاره و از حافظه کارت گرافیک به صورت Share بین هر دو GPU استفاده کنه که بصورت تئوری Memory Interface رو دو برابر می کنه. (البته من بعید می دونم چون این کار نیازمند یک Architecture جدید برای Crossfire هست. البته این قابلیت توی CrossfireX تعریف شده.)
با سلام به همه گردانندگان این سایت پربیننده
من قصد ارتقا کارت گرافیک دارم ولی نمیدونم چی بگیرم.بیشترین استفادم هم بازیه.
اگر ممکنه با معرفی چند VGA خوب منو راهنمایی کنید.قیمت در حدود 200 تا 250 مدنظرم هست. فقط لطفا به مدل مادربرد و CPU من توجه کنید چون فکر کنم کمی قدیمیه. خیلی ممنون میشم.
main: GA-8I845PE Pro
CPU: 865 intel
Ram: 1 gig
دوست عزیز بهتر نیست به فک ارتقا کلی باشی؟نقل قول:
آقا معذرت که اینجا مطرح میکنم پس وقتی Sli میکنیم چه قابلیتی رو داریم که میتونیم ازش استفاده کنیم در کارهای مختلف!!!
یعنی چه چیزی تغییرات میکنه؟
كدوم براي بازي هاي سنگين بهتره
1-gigabyte 8600gt 512mb ddr2
2-asus 8600gt 256mb ddr3
3-sparkle calibre geforce 8600 gt 256 mb ddr3 turbo