موضوعهایی که نباید با هم قاطی بشه
نقل قول:
من متوجه نمیشم چرا انقدر از نظر بعضی ها وجود و حتی مسافرت موجودات زنده از سیارات دیگه عجیب هست.
با توجه به اینکه عمر زمین 4.5 میلیار سال تخمین زده میشه و مدت زمان تشکیل حیات از ابتدا تا این مرحله حدودا 3 میلیارد سال میتونیم نتیجه بگیریم که در مدت حدودا 13.8 میلیارد سالی که از عمر جهان میگذره
اگر حیات فقط 100 هزار سال زودتر از سیاره ما روی سیاره دیگه ای تشکیل شده باشه چه مقدار پیشرفته تر از ما هستن و به چه امکاناتی دسترسی دارن.
حالا این عدد 100 هزار سال رو به 1 میلیون سال 1 میلیارد سال افزایش بدین و فقط کافیه تمدن خودمون رو در طی 1000 سال آینده تصور کنین تا متوجه بشین چه کارهایی از دست چنین تمدن های پیشرفته ای برمیاد.
به نظر من با توجه به موقعیت سیاره ما که مرکز دنیا که نیست هیچی مرکز منظومه خودمون هم نیست هیچی یک گوشه دورافتاده از کهکشان خودمون هست و هیچ مزیت خاصی نداره که بگیم وای این دنیا فقط برای وجود ما خلق شده.
به نظر من در مجموع عملکرد ما انسانها حتی لیاقت ادامه زیستن روی سیاره زمین رو هم بهمون نمیده چه برسه به اینکه جهان به این بزرگی فقط برای ما خلق شده باشه.
سلام
موضوع چند چیز هست :
1- احتمال وجود موجودات هوشمند غیر از انسان در جهان هستی
این احتمال هیچوقت صفر نیست
حتی بعضیها مثل بنده وجودشون رو قبول دایند دارند و اینکه حداقل دو گونه هستند . ماهیتشون و توانائیهاشون هم یک موضوع دیگه هست
2- احتمال آمدنِ موجودات هوشمند به زمین در گذشته
این احتمال هم صفر نیست .
عده از مردم مثل بنده قبول دارند که آمده اند
3- احتمال آمدنِ موجودات هوشمند به زمین در حال حاضر
این هم صفر نیست
عده ای از مردم مثل بنده قبول دارند که میان
4- حقیقت داشتن عکسها و فیلمهایی که منتشر شده از چیزهایی که بهش میگن بشقاب پرنده و اینکه این بشقابهای پرنده متعلق به موجودات هوشمندی غیر از انسان هست که باهاش اومده اند به زمین و دارند با بشقابهای پرندشون اینور و اونور میرند
این یکی رو هر کی باور کنه فریب خورده . علتش هم برخورد دانشمندانِ علم کیهان شناسی و جویندگانِ حیات و دولتها با این موضوع هست که حاضر نیستند وقت و پولشون رو صرف این موضوع کنند