به نقل از سايت Vgcharts بازي God Of War توي دو هفته ايي كه عرضه شده 199 هزار عدد فروش داشته . كه همچين فروشي براي بازي Psp در اين يك ساله اخير بي سابقه بوده است .
به نقل از سايت Vgcharts بازي God Of War توي دو هفته ايي كه عرضه شده 199 هزار عدد فروش داشته . كه همچين فروشي براي بازي Psp در اين يك ساله اخير بي سابقه بوده است .
راستي علي جان بهترين بازي توي سبكه ورزشي رو هم يادت رفت بنويسي . البته من كه هيچ كدوم از بازي هاي ورزشي نظرمو جلب نكرد . البته Sega Rally بد نبود .
سلام به دوستای عزیزم بچه ها یه سوال چه فرقی بین psp2006 و psp 2004 هستش برای من 2006 هستش و ریجنش 3 یه بابایی میگفت 2004 بهتره... درسته؟در ضمن فریمور من3.71-m33-3 میتونم مستقیم به 3.90 آپدیت کنم؟ خیلی ممنون میشم اگه جواب بدید...
کسی جواب مارو نداد یعنی نمیدونید کدوم پک ارزون تره؟؟؟؟ یا اصلا کدوم پک بهتره؟؟؟:10:نقل قول:
سونی امروز در استرالیا از مموری جدید یعنی مموری استیک 16gb پرده برداری کرد.
قیمت ایم رم ها در استرالیا 479.95 دلار استرالیا اعلام شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدیر بخش تولیدات سونی در استرالیا گفت ما قصد تولید رم های با حجم بالاتر رو داریم تا بتونه احتاجات مشتری هارو جوابگو باشه.
همچنین ایشون گفت:رم های 16gb بر خلاف تصور مردم از سرعت بسیار بالایی برخورداره و دیگه مشکلی از لحاظ سرعت نخواهد بود.
همچنین در بخش هایی از صحبت هاشون گفتن که سونی داره با تولید فریمور 4 برای psp مشکل پشتیبانی نکردن از رم های بالاتر از 8gb رو حل میکنه.
منبع بازی سنتر
ارزونترين همين پكي هست كه توش فقط psp و شارژر موجوده . من پنج شنبه توپخونه بودم 225 ميگفتن .نقل قول:
دم شما گرم یعنی من نمیدونم هرچی توی هر پک چیز کمتری باشه قیمتش ارزون تره من اسم پک رو میخواهم .ممنون میشم اسم پک رو بگید:11:نقل قول:
اين چند تا بازي :
pinbal portable
Download - Code:- Pinball: Hall Of Fameکد:http://lix.in/2af69a
- Full Iso
- 20MB
star soldier:
- Star Soldier
Download - Code:- Star Soldierکد:http://lix.in/29a2b9
- Full Iso
- 74MB