محسن چاووشی اگر قبلش محبوبیت فوق العاده ای نداشت ، داریوش مهرجویی توی فیلمش از اون استفاده نمی کرد، از خواننده ای که قبل از اون حتی یک آلبوم مجاز هم نداشته..!!نقل قول:
Printable View
محسن چاووشی اگر قبلش محبوبیت فوق العاده ای نداشت ، داریوش مهرجویی توی فیلمش از اون استفاده نمی کرد، از خواننده ای که قبل از اون حتی یک آلبوم مجاز هم نداشته..!!نقل قول:
خب البوم چاوشی رو دیروز تهیه کردم ،
البوم یکم شوکه کننده شروع میشه ،
ترک اول که یه کار شش/هشت یا به قول دوستان بندری به سبک سندی هست و شنونده به اثار قبلی چاوشی رو ، متحیر میکنه (هرچند "بین دوراهی"(البوم اول) هم کمابیش تو همین مایه ها بود!)
شنونده بعد از ترک اول با خودش فکر میکنه : یعنی فضای کل البوم همین گونست؟! / یا محسن خواسته تنوع به البوم داده باشه؟! / یا شاید محسن اینو واسه همشهری های قدیمیش(خرمشهر) خونده؟! یا شاید میخواسته بگه خرمشهری هستم؟!! یا ....
تکست این کار به نسبت سبکش خوبه ، هرچند تیکه ی "عینک ری بن اصلم" شاید تو ذوق بزنه.
موزیک هم طبق همون اصول بندری با کمی تنوع خوب کار شده ، تنظیم مناسبی هم صورت گرفته.
چاردیواری:
شروع به نسبت خوبی داره ، تکست هم به نسبت کل البوم! خوبه. زیاد هم خبری از ناله نیست! موزیک هم خوبه ، یه سولوی زیبا! هم اواسط ترک شنیده میشه!
ولی یکم غافل گیرکننده تموم میشه!!!
اسیری:
جالب شروع میشه! تکست کار به نسبت قوی نیست! وقتی به اون تیکه "با اینکه کوه دردم ، با اینکه غم زیاده ، همین که با تو باشم از سرم زیاده) در نگاه اول چون محسن اون طوری میخونه ، زیاد خوشایند نیست ولی وقتی واسه دفعه دوم همین تیکه رو میخونه ، تو دل میشینه! موزیک : همون تیکه اول و یه سولوی کوچولو! در اواسط ترک، زیبا کار شده!
دور اخر:
موزیک با حال و هوای تکست همخوانی دقیقی داره .
تو این ترک باز شاهد اه و ناله محسن هستیم! ولی به نظر من هم این ترک به این ناله نیاز داره!
وقتی رسیدم به این تیکه:
"حتی اگه من از این عشق بگذرم ، قلب شکسته ام از حقش نمیگذره ، دوران گیجی و سرگجگیت گذشت ، محکم بشین دلم این دور اخر"
پاز زدم و بکوارد تا دوباره گوش بدم!یکم فکر! واژه ها رو کنار میزنم ، و دقیقتر میشم ، میبینم خودشه! همون چیزی هست که از محسن انتظار داریم !
استفاده از ساز سنتی + الکتریک نیز زیبایی کار رو دوچندان کرده
ولی استفاده از کلمات "کور" و "کر" مناسب این اهنگ نیست ! اونجا هم که محسن صدای خودشو میکشه ، میتونست بهتر از این این کار رو انجام بده
در کل اگه با این اهنگ حس خاص خودشو بگیرین(فاز لازم رو میده!)
خب تا ترک4 رو چندبار گوش دادم و اینا رو نوشتم ، باقی رو فقط یکبار گوش دادم
و به طور خلاصه بخوام بگم "خنده" و "کی بهت خندیده" تقریبا افتضاح هست!
لولای شکسته هم بهتره دوستان یه تجدید نظری انجام بدن! میشه از افتضاح به متوسط تبدلیش کرد!
ترک12 هم که واسه پرکردن سی.دی بود!!
در مورد دل شوره و دریاچه هم بعدا نظرم رو مینویسم...
بهتون پیشنهاد می کنم با هدفون گوش بدید تا حداقل لذت اهنگسازی+ تنظیم خوب رو برده باشید!
یک مقدار بازتر فکر کنید دوست من ...نقل قول:
اگر ژاکت اولین آلبوم چاوشی بود مطمئنا خیلی ها که احتمال زیاد یکیش من بودم از این آلبوم خوشمون میومد و طرفدار چاوشی میشدیم ، چون هیچ شناختی از چاوشی هم نداشتیم این لحن و صدا و این سبک ژاکت رو به عنوان سبک چاوشی می پذیرفتیم و بهش عادت می کردیم ...در ادامه اگر چاوشی آلبوم مثلا نفرین یا متاسفم رو میخوند مطمئنا مثل الان غافلگیر میشدیم و نیاز به زمان داشتیم تا به سبک جدید چاوشی عادت کنیم و باهاش کنار بیام و مطمئنا بعد از یک مدت گوش دادن به آلبوم و کنار اومدن به فضای آلبوم به طور مثال همون متاسفم ..از آلبوم بی نهایت لذت می بردیم ... امیدوارم متوجه شده باشید ... یعنی اگر جای آلبوم های قبلی با آلبوم جدید عوض بشه باز هم نظر شما همینه به خاطر همین ما اصرار میکنیم اول با سبک جدید کنار بیاین بعد لذت ببرید برای این کار لازمه بارها گوش بدید . به چاوشی اعتماد کنید دوستان
انصافا حرف حقه :20:نقل قول:
یک مقدار بازتر فکر کنید دوست من ...
اگر ژاکت اولین آلبوم چاوشی بود مطمئنا خیلی ها که احتمال زیاد یکیش من بودم از این آلبوم خوشمون میومد و طرفدار چاوشی میشدیم ، چون هیچ شناختی از چاوشی هم نداشتیم این لحن و صدا و این سبک ژاکت رو به عنوان سبک چاوشی می پذیرفتیم و بهش عادت می کردیم ...در ادامه اگر چاوشی آلبوم مثلا نفرین یا متاسفم رو میخوند مطمئنا مثل الان غافلگیر میشدیم و نیاز به زمان داشتیم تا به سبک جدید چاوشی عادت کنیم و باهاش کنار بیام و مطمئنا بعد از یک مدت گوش دادن به آلبوم و کنار اومدن به فضای آلبوم به طور مثال همون متاسفم ..از آلبوم بی نهایت لذت می بردیم ... امیدوارم متوجه شده باشید ... یعنی اگر جای آلبوم های قبلی با آلبوم جدید عوض بشه باز هم نظر شما همینه به خاطر همین ما اصرار میکنیم اول با سبک جدید کنار بیاین بعد لذت ببرید برای این کار لازمه بارها گوش بدید . به چاوشی اعتماد کنید دوستان
اسم آلبومشُ گذاشته «ژاکت» اما قد جوراب هم نمیارزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محسن چاوشی طرفدارای سرسخت و عاشقی داره که دوست ندارند اینو باور کنند آلبوم مناسب نیست و شعر و آهنگسازی بسیار ضعیفه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من خودمم طرفدار چاوشیما!!! ولی طرفداریم حدی داره. ود در آخر باید به نظرات هم احترام بزاریم.
ولی جدا اصلا آلبوم چه ربطی به ژاکت داشت ؟
حتی یه ترکم نخونده واسه ژاکت، پس واسه چی اسمشو گذاشته ژاکت !!
دوستان یک سوال داشتم
دوستان این صدایه محسن چاوشی کامپیوتری هست یا نه
اصلا هم قسط تو هین هم ندارم فقط میخوام بدون صدای خوده محسن هست؟
ممنون
نقل قول:
صدای خودشه
اما افکتهایی هم بهش میده که خوب بیشتر خواننده ها ایم کارو میکنن
راستی دوستان پرفروش ترین البوم مال کیه
بعد البوم یک شاخه نیلوفر چقدر فروش داشت؟؟