چقدر شما كم صبريدنقل قول:
شما كه پروفشنال هستين و توي اين تاپيك آموزش نقل قول گذاشتن ميذارين كه اصلا جاش نبود لابد حتما بلدين يه جستجوي كوچولو انجام بدين تا راه حل مشكلتون رو پيدا كنين چون تا حالا خيلي ها اين سوال رو توي همين تاپيك پرسيدن.
Printable View
چقدر شما كم صبريدنقل قول:
شما كه پروفشنال هستين و توي اين تاپيك آموزش نقل قول گذاشتن ميذارين كه اصلا جاش نبود لابد حتما بلدين يه جستجوي كوچولو انجام بدين تا راه حل مشكلتون رو پيدا كنين چون تا حالا خيلي ها اين سوال رو توي همين تاپيك پرسيدن.
وقتی کابل رو وصل میکنی 2 تا گزینه رو صفحه گوشی میاد (گزینه ها رو یادم نمیاد , گوشیم هم دستم نیست تا بهت بگم) که گذینه اول مربوط به رم گوشی هست و گزینه دوم برای استفاده از خود گوشی هست شما باید گزینه دوم رو انتخاب کنی.نقل قول:
کدوم برنامه رو میگی؟نقل قول:
اگه کریستال اربیک منظورته که گوشی رو داغون میکنه سریع پاکش کن.من این برنامه رو نصب کردم و مجبور شدم گوشیم رو فلش کنم.
سلام به همه ی دوستای گلم
بچه ها من میخوام شماره گیری صوتی رو اجرا کنم با گوشیم.بعد از اینکه اسم رو به صورت صوتی save میکنم و میخوام شماره گیری کنم همش no match found میده درستم نمیشه.شما هم همین مشکل رو دارید؟؟؟؟
کسی میدونه چی جوری حل میشه این مشکل؟؟؟؟؟
حتما تو يه جاي پر سر و صدا فرمان صوتي رو سيو كردين يا موقع شماره گيري دقيقا مثل فرمان ضبط شده نگفتين اينم بگم كه شما بايد بعد از شنيدن صداي بيپ كلمه رو بگيننقل قول:
من كه خودم باهاش كار كردم و هيچ مشكلي هم نداشتم
یه خبر خوشحال کننده برای دارندگان گوشی های P1 , P990 , P910i :
بالاخره گوشی های بالا هک شدند.
من امروز صبح تو یه سایت روسی این مطلب رو خوندم.
البته اول هک این گوشی ها هست اونقدر نباید انتظار انچنانی داشته باشید.
ولی هک شد.
نقل قول:
این چیزهایی که شما گفتی رو میدونم و رعایتم کردم و انجام دادم ولی درست نشده.ضمنا این مشکل رو من تو چند تا گوشی p990i دیگه هم دیدم.من فکر میکنم از تنظیماتش باشه و نمیدونم قبلش اصلا تنظیمی غیر از ضبط صدا میخواد یا نه؟؟؟
اين كه مربوط ميشه به 1 ماه پيش.نقل قول:
چطوری میشه فرمان صوتی داد؟
نه من اونم خوندمنقل قول:
برنامه نویس های روسی یه برنامه تو مایه های فار منیجر نوشتن که خودش نوشته بود تحول اساسی در 25 / 11 / 2007 برای گوشی های سیمبین سونی اریکسون.
سلام بروبچز
چند وقته من بعضي برنامه ها و بازي ها رو مي خوام باز كنم اين error ميده "not enogh memory"
اين error چي هست و من بايد چي كار كنم ؟؟؟