شما هم اعزام 12/1 برا پادگان 01 هستی؟نقل قول:
من و هم برای این دوره و پادگانیم:n01:
Printable View
شما هم اعزام 12/1 برا پادگان 01 هستی؟نقل قول:
من و هم برای این دوره و پادگانیم:n01:
سلام دوستان
اقا تورو خدا سریع جواب بدید ممنون میشم
من الان هشت ماه خدمتم نامه اومده که باید منتقل بشم به تیپ زرهی 288 خاش واقعا دارم شاخ در میارم چرا باید منو منتقل کنن با توجه به اینکه تک پسر هستم و الان دارم تو شهر خودم خدمت میکنم دلیلش رو پرسیدم میگن از همون روز اول امریت برا خاش بده اشتباهی رفتی کرمانشاه در صورتی که من امریم کاملا قانونی بوده برا کرمانشاه و نامه انتقالیم هم بفرموده هست . حالا چیکار کنم لغو شه ؟؟ هنوز تسویه حساب نکردم 4 روز مهلت دادن بهم به کجا مراجعه کنم یه راهی بگید تورو خدا اگه بلدید .
بعد من لیسانس هستم تیپ 288 زرهی خاش چجور جاییه کسی اطلاع داره ؟؟؟ مرخصیش چجوره ؟ کلا چجوریه محیطش ؟
ممنون میشم این دو سوالمو جواب بدید منتظرم
سلامنقل قول:
تک پسری ذر حالت عادی مهم نیست، اگه مشکلی دیگه ای هم دارید که تک پسر بودن توش مفیده به بازرسی ویژه ی نیروهای مسلح در تهران مراجعه کنید(سرهنگ نظیفی یا جانشین ایشون ، بسیار کارراه انداز هستن) ، و مشکلاتتون رو بگید و بگید که یهویی امریه دادن بهمو و ... شاید بتونن کمکتون کنن .
حتما یا ایجاد مشکلی کردید یا اینکه مازاد بودید که براتون امریه به فرموده زدن ! چون اگه درخواست از تیپ نشه که امریه ی بفرموده زده نمیشه ! البته یه مورد دیگه هم هست شاید امریه جابجایی با فرد دیگه ای بوده که اونجا افتاده و اشنا داشته و شما رو قربانی کردن ! البته اونوقت امریه جابجایی میزنن .
خلاصه تنها راهتون همون بازرسی ویزه هست . البته به نیروی انسانی تهران هم مراجعه کنید و مشکلاتتون رو بگید شاید کمکتون بکنن .
بفرموده سخته که لغو بشه مگر با بفرموده ی شخصی بالاتر از بفرموده قبل !!!
خاشم معلومه کجاست ! تبعیدگاهه ! بفکرش نباش ، دنبال کارات بیفت که سریع لغوش کنی .
مرخصی همچین جاهایی در بهترین حالت 45-15 هست که اونم در بهترین حالته ! 2 ماه 10 رو حتما داره .
ناگهان از مازادی در اومدم و افتادم ۰۴ بیرجند! کسی از دوستان اونجا افتاده؟ چطور جاییه؟
شانسه منه دیگه ...حالا این بازرسی ویژه ی نیروهای مسلح کجای تهرانه ؟؟ آدرسی چیزی دارین ازش ؟؟؟؟
آقا این اصلاح سر با نمره ۴ یعنی حدود چند میلی متر؟ من ماشین موزر دارم ولی نمی دونم چیکار کنم!
فک کنم اگه رو دنده آخر بذارید، در حد 4 بزنهنقل قول:
Sent by Tapatalk on Android
دوست عزیز هر کاری می کنی بکن فقط یک متر هم از یگان خدمتیت جابجا نشو. تو اینجور موارد پافشاری و سماجت خیلی تاثیر داره. اینجور جابجایی ها معمولا مال تبعیدی هاست به قول دوستموننقل قول:
والا دوست عزیز به نظر من اول برو ستاد مشترک ارتش تهران لویزان چهار راه مینی سیتی چون کلا کار اوناست امریه زدننقل قول:
والا من تا حالا مورد شما رو نشنیدم چرا سرباز کادر رو دیدم منتقلش کنن اجباری ولی سرباز وظیفه نه مگه تو اموزشی برگه امریه نگرفتید
چطور از اول خاش بوده بعد شما رفتید کرمانشاه کلا عجیبه تخلف انضباطی در یگانتون نداشتید؟
تو نت بگردی ادرس پیدا میشه ! از هر کادری هم بپرسی میدونه کجاست !نقل قول:
یعنی همون 4 میلیمتر :d اگه از این موزر ساده هاست باید شونه بندازی روش ! بدون شونه فکر کنم حداکثر 3 میل بزنه !نقل قول:
البته دوستان میتونن موی سرشون رو هم نزنن و برن برگردن بزنن ! یا مثلا با 16-20 بزنید ! چون امکان اینکه برگردوننتون خیلی زیاده ! یه چند روز فرصت برای درست کردن لباس و اینجور چیزا میدن غالبا ! ارتش البته بقیه رو خبر ندارم