امیر انشالله درست بشه خطتت
فقط
نیای دل ما رو بسوزنی:n01:
Printable View
فقط
نیای دل ما رو بسوزنی:n01:
برا من سرعت روز همش زیر 100 کیلو بود..یعنی یه کلیپ مهندسی معکوس هم نمیشد دید...ولی خوب الان اوضاع فرق کردهنقل قول:
اعتقاد دارم اگه بخواد درست بشه مال همه با هم درست میشه.....نقل قول:
فقط
نیای دل ما رو بسوزنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات هم یه مدت اینجور شده بود من سرویس2مگ داشتم سرعتم از 0.25مگ بالاتر نمیرفت لامپ خبر داره من نزدیکای 1.5ماه سرعتم از0.25بالاتر نمیرفت تا آخرش یه روز بعد از چند ساعت قطعی درست شد
بچه ها به غیر از این شماره ها که توی سایت پارس هست ( 02182205 - 02182201 -02182200 ) شماره دیگه ای هست که به پشتیبانی تهران وصل بشه ؟
الان حال من دقیقا همون حسیه که این اهنگ به ادم میده!
امیدوارم درست بشه واقعا تا 3 شنبه... چرا که فیلم هوای هندستون کردهکد:http://www.uploadbaz.com/pd2gqrdlgcdd
سلام داش رضا... 82201 اصلیه هست... بر نمیدارن؟ من همیشه شب و نصف شب به این شماره زنگ میزنم...نقل قول:
بچه ها به غیر از این شماره ها که توی سایت پارس هست ( 02182205 - 02182201 -02182200 ) شماره دیگه ای هست که به پشتیبانی تهران وصل بشه ؟
منو باخودت ببببببببببببببببببببببببب ر بقیشو نمیدونم:n02:نقل قول:
امیر اوکی شدی باید خط منم اوکی کنی
به تو هم گفته بودن پهنای باند مرکزت مشکل داره؟
اره! همینو گفته بودن... الان سرعت روزانت چقدره حاجی؟نقل قول:
نه مشکل بر نداشتن نیست وقتی داخلی پشتیبانی رو میگیرم یه پیام بم میده که ساعت کاری بخش از شنبه تا سه شنبه از 8 تا 16:30 و پنجشنبه از 8 تا 12 میباشد ............نقل قول:
حتما انقدر بی پول شدن که پشتیبانی شب رو برداشتن... یه مدت دیگه میگن ما انقدر خوبیم که نیازی به پشتیبانی نیست!نقل قول: