دو سه بار دیگه بیشتر بهت تماس نمیگرن! فقط میخوان مطمعن باشن دیگه صدات در نمیاد و شکایت نمیکنی!نقل قول:
Printable View
دو سه بار دیگه بیشتر بهت تماس نمیگرن! فقط میخوان مطمعن باشن دیگه صدات در نمیاد و شکایت نمیکنی!نقل قول:
دوستان وضعیت دانلود شبانه پارس آنلاین سرویس 2 مگش به چه صورته؟
در ضمن کسی روی خط فیبر نوری از پارس آنلاین سرویس داره لطفآ بگید Downstream تو مودم چنده؟
new2012user [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کدوم مرکز مخابراتی اصفهانی ؟
دوستان سرویس 2مگ گرفتن گه روی 9مگابیت بسته شده دانلود شبانشون روی 27کیلوبایت هست اینجا هم تست سرعتشو گذاشتن.نقل قول:
چقد سرعت پایین توی تایم رایگان مربوط به شلوغی مرکز مخابراتی هست؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
ردانی پور.............نقل قول:
همش دسته خوده شرکت پارس هست تایم رایگان محدود میکنه بخصوص از سرور خارجی این کار انجام میده که همه برن حجم اضافه بخرن:n10:نقل قول:
نقل قول:
به هیچ وجه به شلوغی مرکز ربطی نداره چون پارس پهنای باند کافی در اختیار داره ولی برای سود بیشتر خودش طرح مصرف منصفانه رو راه اندازی کرده که در سایت خود پاآنلاین هم بهش اشاره شده
بچه ها هم کلی شکایت کردن که مثلاً ما سرویس 2مگ گرفتیم حداقل سرعت دانلودمون باید روی 250کیلوبایت باشه نه 27کیلوبایت هیچچچچ جوابی که بهشون ندادن هیچ گفتن همینی که هست ناراحتی تخلیه کن...
دقیقا همین طورهنقل قول:
دفعه اول یک ربع به دو زنگ زدمگفتم تا دو نوبت شم ساعن 2 و بیست دیقه نوبتم شد
یارو گفتم الان نمیتونم سیسنمتو چم کنم نمیدونم چی چی سیستممون کارنمیکنه شما 3 ب بعد زنگ بزن
چی میتونستم بگم هیچ گفتم حداقل خودتون زنگ بزنید گفت ما اینجا سرمون خیلی شولوقه نمیرسیم اصلا! گفتم لااقل یک کاری کن من اینهمه تو صف وانستم گفت نه دیگه 3 به بعد خلوته همه میرن سحری چی میشد گفت ؟
گفتم باشه
2و نیم شد یک ربع به 3 گفتم بزنم ببینم چخیر دیدم پشت سر بیست نفرم باز موندم تا 3:30
یکم حرف زدو و داستان بافتو اینکارو کن اون کارو کن
بعد گفت الان با الایه بالاترم صحبت میکنم ببینم چی میگه اخرشم گفت خط شما محدودیت پهنای باند داره از طریق شکایات پیغام بذار و پیگیری کن
این شد نتیجه
برای پشتیبان شدن هیچ تخصصی نیاز نیست کافیه بلد باشی بپیچونی
خودشون می دونند چی غلطی کردن همه هم صداشون در اومده زنگ میزنن هر چی میخوره بهشون میگند چرت و پرت سر هم می کنند تحویل ملت می دهند... وگرنه همین تاپیک چرا 2ماه پیش انقدر شلوغ نبود که الان هر روز داره بالای 200تا پست درش ایجاد میشه..نقل قول:
کار خودشونه این محدودیت دایورت هم کردن به ت... به پولی که داره بیشتر تو جیبشون میره فکر میکنند وحالی می کنند
وگرنه مگه بده لینک STM1 دارند از زیر ساخت میخرند 8میلیون دست مصرف کننده میرسوننده 42میلیون... قاچاق مواد مخدر هم انقدر سودآور نیست... ولی اینها سیری ندارند...