منم 2روز اخیر 3 مشتری شاتل رو پروندم:21: ولی هرکدومشونو یه جا فرستادم که سرعت کسی رو کم نکنن :5:نقل قول:
Printable View
منم 2روز اخیر 3 مشتری شاتل رو پروندم:21: ولی هرکدومشونو یه جا فرستادم که سرعت کسی رو کم نکنن :5:نقل قول:
من هم اکو 2 مگ دارم از شیراز تقریبا میانگین شبی 500 مگ در ماه دانلود دارم.البته هر شب دانلود نمی کنم.ممکنه یک هفته اصلا دانلود نکنم اما یک شب 3 گیگ دانلود کنم.الان 10 روزه سرعت من از 1 تا 8 صبح بیشتر از 3 کیلوبایت نمیره.در ضمن تبلیغات شاتل توی شیراز جدیدا خیلی زیاد شده.این نشون میده مثل قبل قدرت جذب مشتری رو نداره که رو به تبلیغ روی اتوبوس اورده.دوستان بهترین کار منصرف کردن مصرف کننده هایی هست که قصد دارن به سمت شاتل برن
فکر نکنم اینطور باشه ! قطعا یک حجمی در ماه درنظر گرفته شده اما همون رو هم اجازه نمیده پشت سر هم کسی دانلود کنه برا مثال دوستان هستن و حتی خود من طی چند شب که ۳ گیگ دانلود کردیم ۱۰ - ۱۲ روز محدود شدیم و اینبار با دانلود حجمی متفاوت دوباره محدود شدیم .
اونطوری که تو صفحه قبل پشتیبانه بهم میگفت اصلا ربطی به کم مصرف یا پرمصرف بودن نداره
اینا هرچند وقت یه بار اشتراک ها را عوض میکنن و این به شانست ربط داره که آیا با افراد کم مصرف مشترک بشین یا پرمصرف!!
فکر نکنما ! چون من دقیقا یادمه سرویس خونمون رو اوایل زیاد استفاده نمیکردم اصلا محدود نشدم شبی ۱۰۰ نهایتا ۲۰۰ مگ به ندرت استفادم بود . بعد یک مدت یه برنامه ای رو میدیدم یه شب ۴ قسمتشو دانلود کردم فرداش محدود شدم !
۲ حالت داره یا مثل همیشه دروغ میگن و به نظرم همون میزان دانلود تاثیر داره !
یا برای یک بارم که شده راست میگن و هرچقدر مصرف کنی با افرادی مثل خودت مشترک میشی . در این صورت هم طبق تجربه مشخصه هر دوره از ۵ روز تا ۱ ماه متغیره برا مثال برنامه استارت میزنه این دوره رو ۵ روز انتخاب میکنه تو این ۵ روز هرچقدر دانلود کنید با فرادی که میانگین مصرفشون با شما یکیه تو دوره بعد مشترک میشید ! حالا خدا میدونه دوره بعد چه مدته ...
ولی طبق سرعتی که داده میشه بیشتر به گزینه اول میخوره ٬ یعنی محدودیت چون سرعت نوسان نداره و فیکس هست .
در نتیجه همون کلمه خود..ی اینجا کاربرد داره .
چه نتیجه ای گرفتم :31:
دوره بیش از یک ماهه من الان بالای یک ماهه که محدود شدم با اینکه دوره جدید هم آغاز شده و تو این دوره در مجموع 4 روز فقط 150 مگ دانلود داشتم هنوز منو از محدودیت در نیاورده اند!نقل قول:
اگر خواستین شکایت کنید نگید شاتل شاتل اسم تجاری هست با اسم اصلی شرکت آریا رسانه تدبیرنقل قول:
شکایت کنید
دیشب بعد از 10 شب محدودیت سرعت دانلودم برگشت به حالت طبیعی البته از ترس اینکه دوباره محدود نشم و مثل اینکه گفتم حق بیشتر از 1 گیگ دانلود رو ندارین در ساعات رایگان زیر 1 گیگ دانلود کردم البته باید ببینیم در روزهای اینده به همین منوال هست یا نه شاید سر شیر فلکه رو باز کردن که ما از شاتل نریم و با خودمون هم یه 100 تایی رو نبریم یه شرکت دیگه
میگم ! اگر مبنی بر استفاده باشه که بعید میدوم ٬ دوره ها متفاوت هستن برا مثال فلکه باز میشه برا ۱۲ روز چک کنند کی چطور مصرف میکنه بعد یه تعداد روز شانسی انتخاب میشه ممکنه ۱ هفته باشه ممکنه ۱ ماه باشه و تو اون تعداد روز انتخابی به دوستان گرام share میشید ! که بازم میگم : این موضوع بعیده چون share یعنی متغیر نه فیکس .نقل قول:
دوره بیش از یک ماهه من الان بالای یک ماهه که محدود شدم با اینکه دوره جدید هم آغاز شده و تو این دوره در مجموع 4 روز فقط 150 مگ دانلود داشتم هنوز منو از محدودیت در نیاورده اند!
سلام دوست عزیزنقل قول:
سرعت دانلودت از ساعت 1 حالتش طبیعیه یا ساعت 3 :27: