تجربه نشون داده دوستات رو با خودت به یه ISP نبری بهتره، چون سرعت خودت کمتر میشه. :27:نقل قول:
Printable View
تجربه نشون داده دوستات رو با خودت به یه ISP نبری بهتره، چون سرعت خودت کمتر میشه. :27:نقل قول:
سلام به همه دوستان
یه چند وقتی بود مشکلات و یه سری مسائل نمیگذاشت مطلب بفرستم ولی یه چیز جالب پیدا کردم گفتم شما هم استفاده کنید
توضیحات شرکت زیرساخت درباره اختلالات اینترنت / قطعی نداریم! 90/8/4
شرکت ارتباطات زیرساخت در حالیکه طی هفته های اخیر اینترنت از نگاه کاربران به طرز محسوسی با کندی و اختلال روبرو بوده اعلام کرد که در ماههای اخیر هیچگونه قطعی ارتباطی که اثر منفی بر کیفیت ارتباطات اینترنت بگذارد وجود نداشته است. به گزارش خبرنگار مهر، اینترنت کشور از نگاه کاربران آن طی دو هفته اخیر با کندی و قطع و وصلی های مکرری روبرو بوده که شرکت ارتباطات زیرساخت به عنوان متولی بخش اینترنت کشور عوامل موثر بر این اختلالات اینترنت را تشریح کرده است.
این شرکت با تاکید بر اینکه در ماههای اخیر هیچگونه قطعی ارتباطی که اثر منفی بر کیفیت ارتباطات اینترنت بگذارد وجود نداشته است به تحلیل عوامل موثر بر کیفیت شبکه اینترنت پرداخته و اعلام کرده که "شبکه اینترنت کشور از چند بخش تشکیل شده که تنها بخش شبکه زیرساخت آن در اختیار شرکت ارتباطات زیرساخت است ."
شرکت ارتباطات زیرساخت تاکید کرده است: "تعهد این شرکت در قبال این بخش از شبکه این است که پهنای باند مورد نیاز کشور را از تامین کنندگان بین المللی خریداری و از طریق درگاههای بین الملل تحویل گیرد و آن را با استفاده از شبکه زیرساخت کشور که از امنیت بسیار بالایی برخوردار است به نسبت یک به یک و بدون ضریب اشتراک بین متقاضیان که عمدتا شرکت های مخابرات استانی و PAP ها هستند توزیع کند."
این شرکت اعلام کرده است که "توزیع دیتا در شبکه شرکت ارتباطات زیرساخت با توجه به ساختار شبکه و بکارگیری بهترین تجهیزات روز دنیا در آن و توانمندی مراکز مدیریت شبکه از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است."
شرکت ارتباطات زیرساخت با اشاره به بخشی از شبکه اینترنت کشور که بخش دسترسی محسوب می شود معتقد است که " این بخش خارج از حوزه اختیارات شرکت ارتباطات زیرساخت است و مسئولیت ارائه سرویس خدمات دیتا و اینترنت را به کاربر نهایی این بخش برعهده دارد. براین اساس هرگونه نارسایی، عدم رعایت ضریب اشتراک و مواردی از این قبیل برکمیت و کیفیت تجهیزات به کارگرفته در این بخش می تواند اثرات منفی بر روی کیفیت ارتباطات و اینترنت داشته باشد که ضروری و منطقی است در بررسی هرگونه قطعی و عدم کیفیت خدمات اینترنت در شبکه، به مسائل و مشکلات در همه قسمت ها از جمله بخش دسترسی نیز توجه کامل شود ."
به گزارش مهر، ثبات کیفیت ارائه خدمات با اینترنت 56 کیلوبیتی در ایران با وجود حدود 36 میلیون مشترک همچنان یکی از پرچالش ترین موضوعات بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات کشورمان محسوب می شود.
کپی رایت:خبرگزاری مهر
اگه شرکت مثل شاتل .... نباشه اتفاقی نمیافته + اینکه از این تعدادی که گفتم چهارتاشون شرکت هستند و حداقل نت ۲ مگ با b/w اختصاصی دارن . تا شاتل باشه دیگه از این .... نکنه .نقل قول:
تجربه نشون داده دوستات رو با خودت به یه ISP نبری بهتره، چون سرعت خودت کمتر میشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بهشون گفتم که نمیدونید با کی طرفند ٬ تازه شانس آوردن وقت ندارم وگرنه روزگارشون رو سیاه میکردم .
دیگه قاط زدم ( کاملا مشخصه نه ؟ )
سلام دوستان
من با عرض تاسف سرویسم رو تمدید کردم :19:
معلوم نیست دارن چه بلایی سرمون مییارن :19:دیروز و امروز با باز کردن چند صفحه 800 مگ از ترافیکم کم شده
بیخودی دلتون رو به اینترنت ملی و ... خوش نکنید تا چند نسل اینده هم این مشکل حل نمیشه
هنوز رایگان تا ساعت 8 صبحه ؟
سلامنقل قول:
اگر تونستی دانلود کنی بله. البته باید بگی با اجازه بزرگترا بعله:31:
میرم تو تاپیک مخابرات پست میدم .... سه روز بعد میبینم هنوز پستی بعد ازپست من اضافه نشده...
میام تاپیک شاتل میبینم 3000 صفحه رفته جلو.
خلاص شدم از دستش . رفتم مخابرات گرفتم روز و شب بی وقفه با 28 دانلود میکنم ماهی 12 تومن میدم . حالا فکرشو میکنم واقعا دیوانه بودم 3 سال تو شاتل موندم.
با سلام
من اکو 512 دارم دو شب سرعت از 3 کیلو بایت بالاتر نرفت مکان من فیص اصفهان است در صورت امکان افرادی هم در این محل هستند وضعیت دانلود خود را بگویند
آنچه که من تاکنون از گوشه وکنار وهمچنین فرومهای مختلف تحقیق کرده ام این است که با سرویس اکو 512 و پایین تر میزان دانلود رایگان شبانه در یک ماه 10 گیگابایت است و هنگامی که میزان دانلود رایگان شبانه شما به این عدد رسید محدود می شوید،این را من چند روز پیش که از محدودیت درآمدم و طی سه شب که حدود 10 گیگابایت دانلود کردم وروز چهارم محدود شدم به طور مشخص فهمیدم،قبلاً در ماه مهر محدود شدم وبه محض ورود به آبان ماه وسه شب دانلود بالا تا مرز 10 گیگابایت دوباره محدود شدم،خلاصه بهتر است دیگه اسم سرویس شبانه شاتل به اینترنت کوپنی تبدیل بشه:27:نقل قول: