/قطعي اين 1-2 خيلي زياد شـــده /
Printable View
/قطعي اين 1-2 خيلي زياد شـــده /
بقیه هم که فسخ کردن نظر بدننقل قول:
اول رفتم قرارداد با یه شرکتی بستم شب آن روز هم رفتم شاتل فسخ کردمنقل قول:
فردا تا ظهر خطم از رانژه مخابرات درامد و همان لحظه به رانژه آن شرکت در آمد
به همین راحتی...:31:
الان 9 شبه سرعت دانلودم شبانه بین 2 تا 3 هست بی همه چیزها من 128 رو روز سرعت دانلودمو میکنن 2 مگ که زودی ترافیکم تموم بشه و ما باز ترافیک بخریم آقای شاتل باش تا اموراتت بگذره اینکه ما رو خر قلمداد کنی هیچ جای بخششی نیست دوستان یه تاپیک جدیدی بزنید فقط مختص شاتل که کسی اگه خواست نا خواسته بیاد این شرکت پشیمون بشه من در تمام سایتهای معروف تاپیکشو میزنم به مولا قسم نمیذارم آب خوش از جلوشون بره پایین این خط اینم نشون:19:
سلام دوستان من بعد از 5 سال میخوام از شاتل برم از دوستان شیرازی کدوم شرکت پیشنهاد میدین؟در ضمن هر جا که میتونید بر علیه شاتل تبلیغ کنید که کسی بیچاره نشه:41:
سلام بچه ی شهرنقل قول:
منم میخوام برم
یه تاپیک هست در قسمت اینترنت پرسرعت که برای شیرازی ها هست
فعلا هر شرکتی رو حساب کنی حتی شرکتهای درپیت از شاتل خیلی وضعیتشون بهتره
البته بحث سر دانلود شبانه هست فقط
آسیاتک که مربوط به مخابرات هست خوبه پارس آنلاین هم خوبه
ولی فکر کنم پارس آنلاین بهتر باشه
من خودم میخوام از این شرکت بگیرم
دیشب سرعت من رو 250 بود
یه اتفاق جالبی افتاد
ساعت دقیقا 3 نصف شب که سرعت بالا میره دوبار کانکشن من به طور خورکار دی سی شد
یعنی اگر بیدار نبودم دانلود دیشب از دستم میرفت
اتقاف دوم
ساعت حدود 5:30 صبح که رفتم بخوابم دانلود منجر رو لیست کردم رفتم خواب
صبح ساعت 7:40 بیدار شدم رفتم دیدم مانکشن وصله ولی هیچی دانلود نمیکنه
از ساعت 5:30 تا 7:40 حدود 1.5 گیگ دانلود کرده بود
حتی صفحه گوگل هم باز نمیکرد
تا ساعت 8 صبح نشستم بعد امتحان کردم دانلود میکرد
ناکسا یه کاری کرده بودن تا یه مقدار مشخص که دانلود کردی بعد send / reseive صفر میشد
دوستان امروز از یکی از آشنایان پرسیدم
برای اینکه در فسخ معطل نشید اول حتما برین شرکت شاتل و فرم درخواست تخلیه رو پر کنید . سپس تمام مدارکتونو ازشون بخوایین ( اونایی که روز اول خوشحال و سرمست بردین و امضا زدین ) . بعدش با کارت ملی و قبض تلفن برین مرکز مخابراتی پیش مدیر یا هر مسئول ازش بخواین حتما تخلیه رو انجام بده . وگرنه اینا قصد دارن شما رو اونقدر معطل کنن تا بیخیال بشین برگردین . ( میدونم بی اینترنتی سخته اما باور کنین آخرش راحت میشین )
و حرف آخر
مطمئنم همه دیگه الان قبول دارین سرعت بالای 256 توی شاتل اصلا به درد دانلود و شب نمیخوره . چنان میزننت با سیستم یا اونقدر شبا قطع میشی که نتونی دانلود کنی .
پشتیبانی هم حرف مفت ..................
پس تا دیر نشده برین تحقیق کنین واسه یه شرکت لااقل بهتر و در اولین فرصت از شاتل برین
همچنین دوستان لطف کنن اطلاع رسانی کنن . چون بهترین تبلیغ چه منفی چه مثبت نفر به نفره یعنی همین حرفهایی که ما به همدیگه میزنیم
اقا تشکر خدا کنه زودتر از شر این شاتل راحت شیم:2:
قابل توجه بچه هایی که مرکز دستغیب شیراز هستند :
از شنبه این هفته تا الان که پست میزنم این مرکز نه خط رانژه میکنه و نه از رانژه در میارین
معلوم هم نیست کی ادامه داشته باشه
قسمت رانژه شاتل و ماتریکس تایید کردند
مخابرات هم خصوصیه:27:نقل قول:
در مورد پیشگامان هم یه تحقیقی بکن قبلا نامحدودش تو بیرجند خوب و به صرفه بود(نسبت به جاهای دیگه)