چرا. وضع انتن 3Gو4G چگونه است.نقل قول:
Printable View
چرا. وضع انتن 3Gو4G چگونه است.نقل قول:
جانبازان بلوار مدرس الان چند ماهی هست آنتن 3G همراه اول ضعیفه مشکل کجاست آقا رضا
3G هست اما کی 4G میشهنقل قول:
با پیمانکار تماس گرفتیم. در جریان هستند. مشکل از داخل شبکه است.نقل قول:
تا اواسط ماه مبارک رمضان یا شاید هم زودتر.نقل قول:
آقا رضا ممنون متشکر از جوابنقل قول:
در لشت نشا
کار تجهیز به پایان رسید.
تو پارک وی کلا زدن 4g رو نابود کردن 3g هم که با سیگنال پر بیشتر از 30 کیلوبایت سرعت نمیده.:n27:
لشت نشاء نسل سه شد آقا رضانقل قول:
دوستان خرمشهری اعلام وضعیت کنند هم 3G هم 4G
فعلا تجهیز شد. اگه بتونیم تا 3 تیر وصل میکنیم.نقل قول:
آقا رضا من خودم رشت پل جانبازان یا همون بلوار امام رضا کوچه نوبهار ساکن هستم.اونجا اصلا سایت 3G همراه اول نیست ولی نسل سه یک تک آنتن داره.کی اینور تجهیز میشه
از مدیر شبکه میپرسم جواب میدهم.نقل قول:
داخل دانشگاه مخابرات سایت هست اما نسل دو هست نمیدونین اون کی تجهیز میشه
گفتند تا اخر مردادماه.نقل قول:
گیلان بندرانزلی همچنان خبری از پیشرفت و راه اندازی 4G نیست
راستی آقا رضا چرا در بندرانزلی چند تا سایت با اینکه 3G هستند وارد فاز بهره برداری نشدند؟
بله. سرعت شبکه به مقدار اصلی نرسیده. همزمان با شروع سایتهای جدید 4G هم راه خواهد افتاد.نقل قول:
آقا رضا عزیز به من حق بدید واقعا تو محل ما سایت نسل دو همراه اول هست به جای این که ارتقا بدن تجهیزات رو به نسل سه رفتن سه تا آنتن ماکروویو به جهت مختلف گذاشتن بعدش واقعن کارشون درسته؟ به نظر شما
آقا رضا این ورامین رو قرار نیست همراه اول بالاخره پوشش رو کامل کنه ؟! از آبان ماه پارسال همراه اول اومد 2تا سایت رو تجهیز کرد در ورامین رفت که رفت! الکی هم اسم ورامین رو به عنوان شهر تحت پوشش نسل سه زده تو سایتش! پوشش کاملا نقطه ای هست!
ابتدا تراز لینک را با انتن ماکرویو تنظیم میکنند. سپس پنل سکتور عوض میشود. در اخر اداپتور تک فیش و سه فیش rru برای 4g نصب میشود. در همراه اول اکثرا کانکس جمع اوری میشود.نقل قول:
بیشتر جاهای رشت به جای این که ارتقا بدن تجهیزات رو سه تا آنتن مایکروویو به جهت مختلف وصل میکن میگن نسل سه شده.آخه کجا نسل سه هست آخه تک آنتن داره فقط نزدیک دکل.خودشونو مسخره میکنن نه مردم بیچاره رو.من از خود پیمانکار پرسیدم اینو بهم گفت
نه برمیگردند. کمبود تجهیزات در تهران باعث شد شهرستان ها عقب بیافته.ولی تجهیزات جدیدی اخیرا در یافت کردند.نقل قول:
نه. دوست عزیز باید پنل و راک عوض بشود. نصب انتن ماکرویو هم کار سختی است. بقیه کارها اسان است.نقل قول:
آقا رضا این سایت رو میگم مشاهده میکنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این عکس دومی تو خیابون شهید چمران هست
سلام اقا رضا تو اصفهان خیابان دشتستان 3جی ایرانسل خیلی ضعیفه یه سایت تو پارك زمانی هست كه هنوز تجهیز نشده كی تجهیز میشه
اولی همونی که میگم داخل دانشگاه مخابرات هست.بلوار مدرس ابتدای کوچه افضلی هست
بله دومی 4g است. پنل هواوی و rru هم rfs است.نقل قول:
چرا آنتن مایکروویو نصب میکنند چرا ارتقا نمیدن سوال من اینه
تا اخر تیر تجهیز میشود.نقل قول:
سلام اقا رضا مرسی از جوابتون انتن پارک امیر کبیر و هم پارلاق هر دوشون 4جی خواهد داشت یا فقط یکیش؟
آقا رضا میشه بگید پنل و لینک و ماژول یعنی چی
انتن لینک ارتباطی است که اکثرا عوض میشود. در حقیقت مسیر تغذیه سایت است. پس از تست تجهیزات بعدی را میاورند . اول راک و باطری نصب میشود. و فیدر هم اضافه میشود. فیدر همان کابل مسی است که به پایین سایت کشیده مشود. سپس پنل 8 سوراخ 4 فرکانسه نصب میشود.نقل قول:
اگه صاحب خانه خونه نزدیک پارلاق اوکی کنه همه سایته را تا اخر این ماه 4g میکنیم. برای یک سال 36 تومن میخواهد.نقل قول:
آقا رضا خیلی سوال پرسیدم منو ببخشید
ماشالله زیاد میخواد خانه ما از پارلاق 100 متر فاصله داره 4 بشه خیلی خوب میشه
خیر . حق با شما است. متاسفانه در زمینه مخابرات و اطلاع رسانی هیچ سایت داخلی خوبی نداریم.نقل قول:
بله درسته منم مثل شما خیلی علاقه مند به نصب و راه اندازی یک سایت هستم
آیا CAT6 ایرانسل قراره توسعه پیدا کنه؟ این فناوری در چه مکانهایی توسعه پیدا خواهد کرد؟نقل قول:
اگه میشه لطفا کمک کنیدنقل قول:
زمانش همچنان مشخص نیست؟نقل قول: