پکت لاست ۲۵%
پینگ داخلی بالای ۱۲۰ !!!!
Sent from my SM-G925I using Tapatalk
Printable View
پکت لاست ۲۵%
پینگ داخلی بالای ۱۲۰ !!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیه این
با ISP پینگم 320 شده . کسی همچین مشکلی داره؟
بله شدیدا مشکل دارم بقدری پکت لاست که یه دفعه سکته می کنه تو بازی قطع میشه کلا
ضمن اینکه شدیدا سرعت داخلی و خارجی کم شده
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
من 9 ماهی میشه خودم از شر (بای وب) حلاص کردم ولی مرتب میام تاپیکشو میخونم. تعجبم از دوستان هست که با وجود سرعت تک کانکشن حلزونی، پکت لاست، سرعت اینترنت خارج محدود، پینگ بسیار بالا و ... رو چه حسابی موندین (های وب)؟
شما کجا رفتی ؟نقل قول:
شبانه رایگان داره ؟
تعرفه سرویس هاش چطوره ؟
والا من تا همین ۲ هفته پیش ماهی ۴۰-۳۵ تومن میدادم هر ماه هم ۸۰ گیگ دانلود داشتم.نقل قول:
ولی دیگه با این تعرفه های جدیدشون ارزش نداره... حجمم تموم شه تخلیه میکنم
والا من رفتم شاتل. آره شبانه هم داره. بین 7 تا 12 گیگ میشه شبی گرفت. شاتل کلا گرونه سرویس هاش ولی میارزه چون پینگشم پایینه. قطعی نداره. ثبات داره.نقل قول:
در کل شاتل الان از همه بهتره.
والا عزیز منم های وب داشتم تا بهمن پارسال بعدش رفتم ایرانسل شبانه رایگان نداره ولی اعصاب خوردی دم به دقیقه پکت لاست و قطعی رو هم ندارهنقل قول:
اگر 10 درصد از مشتری های های وب یک ماه شارژ نکنن اینا آدم میشن سرویس درست میدن , من 8 مگ داشتم اون موقع دینامیت , یادم نمیاد سرعتم از 150 160 کیلوبایت بالاتر رفته بوده باشه بماند که همیشه چراغ لینک مودم میپرید و بعضی وقت ها هم یهو 6 ساعت 6 ساعت کلا قطع بود , مرکز تماس هم که ماشالله 2000 نفر همیشه تو صف باید 100 هزار تومن پول تلفن بدی تا نوبتت برسه
ههه . خیلی جالبه . راستش من هفته ای یک بار ای میلمو چک می کنم فقط . الان رفتم تو ای میلم . های وب ای میل زده واسم ( مال دیروزه این ای میل) :n21:
نقل به مضمون :
مشترک گرامی :
ضمن عذرخواهی بابت اختلالات دو هفته گذشته ، به اطلاع می رساند این اختلالات از حیطه کنتر های وب خارج بوده ؛ با این حال های وب خود را موظف به پیگیری و تلاش در جهت رفع هر چه سریع تر مشکلات موجود می داند. از همراهی و شکیبایی شما صمیمانه سپاس گزاریم. (پایان نقل قول )
وقاحت و بی شرمی و بی وجدانی هم حدی داره. باز خوبه ننوشتن مشکل از خط خودتون و مخابرات منطقه تون هست . همیشه وقتی زنگ می زدم اون شماره 4 رقمی مشتریان های وب ، وقتی ک دیگه راهی بلد نبود می گفت احتمالا یا مشکل از خطتون هست یا مخابرات منطقه تون .
جالبه تو این پیام یه ذره به منشا مشکل که از خودشونه اشاره نکردن .فقط گفتن سعی در حل مشکل داریم .
دیگه داخل پنل کاربری حجم باقیمونده نمیزنه ؟
Sent From My XPERIA M4
دیشب توی پنل بود ولی صبح نهنقل قول:
نه:n05::n05:نقل قول:
چقدر چرتو پرت پس حجمو از کجا بفهمیم چقدر مونده؟؟؟
های وب ایمیل زده که:
مشترک گرامی،ضمن عذرخواهی بابت اختلالات دو هفتهگذشته، به اطلاعمیرساند این اختلالات از حیطه کنترل هایوب خارجبوده؛ با این حال هایوب خود را موظف به پیگیری و تلاش درجهت رفع هرچه سریعتر مشکلات موجود میداند. از همراهی و شکیبایی شما صمیمانه سپاسگزاریم.
با احترام
«هایوب»
از طریق روبات تلگرام امتحان کنید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بات تلگرام «هایوب»: hiwebofficial_bot
خیلی بیجا کرده ایمیل عذرخواهی زده.
اولا که ۲ هفته نیست و ۱ ماهه. دوما که تو کل این مدت یه پشتیبان گفته که مشکل از های وبه؟ همیشه یا مرکز مخابراتی مشکل داشته یا سیم کشی خونه.
هفته پیش زنگ زدم به یارو پشتیبان میگم ۳ هفتس اختلال دارین برگشته میگه موقعی که دچار اختلال شدین زنگ بزنین. میگم هر موقع زنگ زدم نفر ۴۰-۳۰ بودم! برگشت گفت باید صبر کنین جوابتونو بدن. ۱۰۰ درصد مشکل از سمت خودتونه!
احتمالا یه جمع کثیری دارن تخلیه میکنن
دوستان های وبی که در حال استفاده هستید از این شرکت:
خوشبختانه از شرکت دیگه پورت خالی گیر اومد ...
الان من یک کد فشفشه 50 گیگی دارم که زیر قیمت به هر دوستی که خواست تقدیم میکنم.
لطفا برای انتقال پیام بدید.
چقدر چرت شده پنل دیگه باقیمانده حجم هم نمیزنه
های وب هر چقدر حال داده بودی خداییش ضد حال زدی این چند وقته:n29:
سلام حجم و تعداد روزهای باقیمانده سرویس رو میزنه
دوستانی که نشون نمیده پنلشون مشکل داره با پشتیبانی تماس بگیرن
من پرسیدم گفتن که پنل عوض شده. حالا پشتیبانی بهونه اورده یا نه رو نمی دونمنقل قول:
ن نشون میده واسه ما مشکلی ندارهنقل قول:
کش و هیستوری مرورگر رو پاک کنیدنقل قول:
افزونه دیتا سیور(مخصوصا نسخه گوگل) اگه دارید غیر فعال کنید
روی فایرفاکس هم تست کنید
کرمانشاهی هنوز؟نقل قول:
از کدوم شرکت گرفتی؟ راضی هستی؟ کدوم منطقه؟
به مناسبت « میلاد امام رضا (ع)»، مشترکین گرامی میتوانند با ورود به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خود از ابتدای روز یکشنبه، ۲۴ مردادماه تا پایان روز سه شنبه ۲۶ مرداد ماه، نسبت به دریافت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هدیه خود اقدام نمایند.
آقا قبلا یه قسمت خرید حجم بود اونجا بود الان اصلا خرید حجم نیستنقل قول:
پ ن: رفته تو قسمت اطلاعات اکانتینگ اونجا باقی مونده حجم رو زده
درود
برای دوستان فشفشه 1 گیگ 1 روزه برای دومین مدال طلا اومده ؟؟
سلامنقل قول:
برای من که دو ستاره هستم اومده
الان هفته رانزه ور نمیارن زنگ زدن تو خواب بودم درباره علت جمع اوری .... انتن نمیداد گفت برید یه جایی که انتن بده صداح واضح نیست با چشم خواب الود با پا رفتم رو لیوان .............:n30::n30:تا حد مرگ خون ریخنم اقا زوریه مگه نمیخوام وردارید خو یه هفته اس تا نقص عضو رفتم من اخ کف پام:n28:
سلام
از دوستانی که مشترک های وب هستند یه سوال دارم. طبق تجریه شما، استفاده ماهیانه از فشفشه ۵۰ گیگابایتی باعث نمیشه که به عنوان مشترک پر مصرف شناسایی بشی و سرعتت رو پایین بیارن؟ (شبیه به شاتل)
ممنون
عزیز نه اینا رو گذاشتن برا همون پرمصرفا دیگه محدود نمیشه البته من تا سال پیش داشتم و نمی دونم جدیدا میشه یا نه تو مرکز مخابراتی هجرت تا 800کیلوبایت هم داخلی هم خارجی به صورت ۳۲ کانکشن دانلود می کرد جدبدا نمی دونم چون ندارم.نقل قول:
Sent from my NX403A using Tapatalk
خیر دوسته عزیز سرعت محدود نمیشهنقل قول:
ببینید اون محدود شدن فقط برای دانلود شبانه رایگان هستنقل قول:
ولی شما دارید پول فشفشه رو بهشون میدید
درود برای مدال اول هم فشفشه اومد براتون ؟؟نقل قول:
برای دو تا مدال طلا و مدال برنز، فشفشه آمده.نقل قول:
برای من دو تا فشفشه یک گیگ برای المپیک هدیه داد یکی امروز یکی هم دیروزبرای طلا (طلای اول رو احتمالا من نگرفتم یا برای دو تا طلا یکدونه کلا داده من نمیدونم)
یک نکته در مورد فشفشه ها هست و اونم اینه دوستانی که سرویس های جدید رو گرفتن همون سرعت تضمین شده رو بهشون دادن و این تقریبا نصف سرعت فعلیه
(الان من یه مگ با شبانه رایگان دارم که چند روز دیگه تموم میشه ولی سرعت رو 4 مگ هستش) باید فشفشه ها رو یه طوری فعال کنید که سوخت نشه
شما قصد دارید تخلیه کنید ؟نقل قول:
اگه قصد رفتن از های وب رو دارین باید فشفشه هاتون رو مصرف کنین والی میسوزن
سلامنقل قول:
من الان دارم فشفشه 50 گیگی مصرف میکنم محدویت مثل شاتل نداره اما در ساعات مختلف روز و بر حسب اینکه از چه سایتی دانلود کنی سرعتات را بالا و پایین میکنند
(مثلاً از سایتهای داخلی مثل آپارات با سرعت ماکزیمم دانلود میکند اما از بعضی از سایتهای خارجی در همان زمان سرعت دانلودش یک پنجم میشه!)
بعضی از ساعات روز و شب هم گند میزنند به سرعت! و سرعت سایتهای داخلی و خارجی هر دو افتضاح میشه!
بعد هم ایمیل با عکس گل سرخ برایت میفرستند که تقصیر ما نیست و ما داریم سعیمان را میکنیم که مشکل را رفع کنیم! و و بعد دوباره به این روند ادامه میدند!
اول از همه
یه فشفشه 50 گیگی بود که قبل تخلیه به یکی از کاربران تقدیم شد. بابتش دیگه لطفا پیام ندید.
هنوز سرویس جدید وصل نشده.... قصد دارم بعد از تخلیه های وب ( ظاهرا تا میتونن میخوان طول بدن تخلیه رو) از شرکت شاتل بگیرم.نقل قول:
دوستمون سجاد (sajad-tnt) از بچه های کرمانشاهه که از شاتل داره و خیلی راضیه. چه کیفیت و چه سرعت.
از نظر قیمتم تغییراتی که شاتل داده و های وب داده دیگه اون تناسب قچدیمی که فکر میشد های وب ارزونتره رو بهم زده!! و حتی با روشهای درست الان شاتل در زمبنه حجم هم از های وب ارزونتره!!
اخرین اقدام شاتل هم فروش 100 گیگ ترافیک سه ماهه به قیمت 50 هزار تومنه!!
حالا برید با یه هدیه 1 گیگی برای المپیک غش و ضعف کنید و پول تو جیب این های وب نوکیسه بریزید!! فشفشه های های وب دیگه مفتشون گرونه با این کیفیت و اجبار کاربر به طرح سه ماهه (چون نیترو حذفیده)
آره شاتل با این حرکتش همه شرکت های دیگه رو کیش و مات کرد!!!:n02:نقل قول:
الان شاتل انواع و اقسام طرح ها (محدود- نامحدود- شبانه رایگان- حجم ارزون) برای مشترکین با سلیقه های مختلف (کم مصرف و پرمصرف) داره
تو این طرح 100 گیگ 100 روزه شاتل که گیگی 545 تومن درمیاد که از اون فشفشه مزخرف 1 روز 4 گیگ باقیمت 2200 های وب ارزون تر درمیاد و 100 روز هم هست (های وب اون 50 گیگش هم اگه دوتا بخری میشه 100 گیگ واسه 60 روز 60 تومن الان شاتل داره 100 گیگ واسه 100 روز میده 50 تومن!!)
تازه شاتل 50 گیگ بدون محدودیت زمانی مصرف رو هم 50 هزار تومن میفروشه که واسه مشترکین کم مصرف که قراردادشون بلندمدته واقعا عالی حساب میشه
شبانه رایگانش هم که سر جاشه
و...
با وجود کیفیت نسبتا خوب پارس آنلاین (نسبت به بای وب که واقعا محشره) با این طرح هایی که شاتل واسه خرید حجم گذاشته الان واقعا ناراحتم که رفتم پارس آنلاین (البته شاتل تو مرکز ما پورت نداشت و هنوز هم پورت اضافه نکرده و منم دیگه تحمل بای وب و قطعی و ... اش رو نداشتم این شد که رفتم پارس) الان پارس و بای وب و آسیاتر باید برن کاسه و کوزه شون رو جمع کنن با این طرح ها و کیفیتی که شاتل داره به نظرم الان اگر کسی پورت خالی شاتل تو مرکز باشه و بمونه این شرکت های دیگه واقعا اشتباه و خسارت محض کرده (هم ضرر مالی میکنه و هم فقط اعصاب خوردیش واسش میمونه (به فرض که شاتل این طرح هاش رو هم بعدا برداره باز به خاطر کیفیت خوبی که داره میارزه که وایستی))
شما سرویستون چیه ؟ و سرعت دانلودتون در حالت عادی چند کیلوبایته ؟ همین طور باز شدن پیج و همچنین موارد داخل تلگرام مثل دانلود ویدئو هاش . کلا راضی هستین از سرعت باز شدن پیج ها چه داخلی چه خارجی ؟ اگر امتحان کردین بگین، ممنوننقل قول:
این 100 گیگ ک میگین دقیقا کجای سایته من چیزی ندیدم؟؟؟نقل قول:
میشه بگی چطور ب فروش میرسه باید سرویس داشته باشی که روش فعال کنی یا نه همین طوری میشه خرید؟