سلام کسی میدونه آسیاتک از این dsl-box ها طرحی که شبانه 880 گیگ داره هنوز میفروشه؟؟
Printable View
سلام کسی میدونه آسیاتک از این dsl-box ها طرحی که شبانه 880 گیگ داره هنوز میفروشه؟؟
داداش منم مثله شما کمپین 2 مگ تابستانه دارمنقل قول:
منم دنبالشو گرفتم
بالا خره به این نتیجه رسیدیم که خط های فیبر نوری نهایت تا 2 مگ ساپورت میکنه
و نهایاتا 1.5 مگ میتونیم دان کنیم
کاری هم نمیشه کرد
البته حرفش هست که میخوان سوپورت فیبر نوری رو تا 20 مگ افزایش بدن
این طرحهای کمپین سرعت شبانه اش چنده؟من الان طلایی دارم و شبانه روی2 مگ هست این کمپینها همبه 2 مگ میرسه؟
باسلام یکی از دوستان کمپین داره اولین ماه 5 گیگ را تمام کرده، بعد یک گیگ شارژ کرد مصرف نکرده بود تا ماه دوم الان دیروز ماه دوم شده 5 گیگ شارژ شده اما شش گیگ نشده انگار یک گیگ پریده!! الان ماه بعدی این 5 گیگ مصرف نشه ماه بعدی 5 گیگ هم میپره؟؟؟؟
سلام.نقل قول:
اگه سرویس پیش پرداخت باشه حجم انتقال داده میشه به ماه بعد,اما اگه هر ماه پول سرویس میاد رو قبض حجم هر ماه رو باید تو همون ماه استفاده کرد.
سلام دوستان
واسه کسی اتفاق افتاده که حجم شارژش تموم شه اما سرویسش قطع نشه؟
من طرح بعثت دارم و اینطوری شده واسم حجمم تموم شده اما کماکان سرویس برقراره
خواستم بدونم یوقت اینا یجوری محاسبه نمیشه بعدا روی قبض بیاد یا ... ؟
سلام من طرحم 1mg کمپین تایستانس تقریبا 3 ماهی میشه این طرحو گرفتم از اول که گرفتم سرعت دانلودم 130kb بودش اما از امروز صبح سرعت دانلود شده 260 :):n13: :n13: جریان چیه ؟
کمپین سرعتش دو برابره مگه مشهد اینطوری نبوده؟نقل قول:
نقل قول:
نه عزیز اینجا طرح 2مگ میگیری سرعتت دوبرابر نیست ولی پول 1مگ میدی.
الان من طرح یکساله 2مگ بگیرم سرعت دانلودم چند میشه؟ باید 256KB باشه. دانلود شبانش چطوریه؟ میانگین شبی چقدر میشه گرفت؟
الان زنگ زدم 2020 برای طرح های 1 سالشون. گفت 2MB با مودم 36GB سالی و بدون مودم 60GB. قیمتش هم 180 هزار تومننقل قول:
گفت سرعت های 5 مگ و 10 مگ هم دارن ولی دانلود شبانه نداره!
نقل قول:
2MB با 5 گیگ ماهانه+ماهانه 2گیگ هدیه پیش پرداخت بگیر یکجا همشو میدن 86 گیگ
سلام بچه ها امروز اینترنت منو ه.ک کردن و شانس آوردم زود فهمیدم و یک گیگ از حجمم رو دزدیدن وگرنه کل 30 گیگ ام رو می دزدیدن. به 2020 زنگ زدم می گم این دو تا پورت( edalat 3206 atm 0/21:0.35:806) و (BAHARESTAN_DSL02 atm 0/1/0/42:0.35) حجمم رو دزیدن پیگیری کنید می گه زنگ بزن پلیس:n03::n03::n04::n04: مگه اینا نگفتن که ما الان می تونیم دزدی ها رو پیگیری کنیم:n25::n24: تازه پورت فیزیکی ام بسته بود
به نظرتون من کاری می تونم که جلوی این دو تا پورت رو بگیرم تا نتونه از اینترنت بقیه افراد دزدی کنهنقل قول:
شما میتونی کاری کنی که از نت شما استفاده نکنه نمیتونی کاری کنی که طرف به دزدی ادامه نده. زنگ بزن 2020 پیگیری کنن برات. حالا دیگه طرف رو تو 3سوت مشخص میشه از کجا کدوم شهر خیابون منزل شماره خط وصل شده.نقل قول:
دوستان آیا کسی تو مرکز مخابراتی فرشچی مشهد آشنایی داره؟من فقط میخواهم ازش سوال بکنم و راهنمایی بگیرم.ترجیحا اگر جزو کارگران فنی کابلکشی و نصب خط تلفن جدید باشن بهترن.منظورم اونایی که با وانت و یک نردبون میان و مثلا خط جدید ثبت نامی رو واست کابلشو میکشن و راهش میندازن.حالا اگر جزو مسئولین هم بود مشکلی نیست.باور کنید با این کارتون بزرگترین کمک رو به یک بنده خدا کردید و همیشه سپاسگذار و دعاگوی شما خواهد بود.:n16:دوستان میتونند اسم یا شماره تماس یا محل کار آشناشونو برام پ.خ کنند.و فقط میتونم وجدانا تضمین بدم که بین خودمون باقی میمونه.
پیگیری کننقل قول:
چون هر کسی به نت وصل میشه شمارش ثبت میشه حالا هر ترفندی بکار ببره
به بازرسی که اسمش بهبودی هس زنگ بزن بگو ه ک م کردن و 2020 همکاری نمیکنه
وگرنه برو سایت پلیس فتا ببین چکار باید بکنی
اگه حوصله هیچکدام رو نداشتی حداقل به سایت ۱۹۵ و سایت بازرسی شکایت کن
ولی بتونی به خود بهبودی بگی بهتره
امنیت مخابرات خیلی پایینه
خیلیا هستن فکر میکنن با قفل مک آدرس تمومه
ولی بازم امکانش هس
اگه پیدا نکردی ساعت ادای برو انجا همون دور و ور میپلکن. حتی تو ماشین چرت میزنننقل قول:
لباس فرم و ماشینشون مشخصه برو باهشون صحبت کن و شیرینی هم بهشون بده اکثرا جواب میدن
این بهبودی رو شمارش رو از کجا پیدا کنمنقل قول:
اقا منم -- کردن نزدیک 16 گیگ حجممو بردن...
خاک تو سر این مخابرات با این امنیت شلغمش.....
اصلا الان وظیفه اوناست که حجم مارو برگردونن....چرا باید انقدر راحت -- بشیم... تازه من مک ادرسم هم بسته بودم...
مشکل از خودت هست عزیز میخواستی امنیت پسورد مودمت رو عوض کنی. شما در منزل رو قفل نکن یک شبه زندگیت به فنا میرهنقل قول:
خیلیا حک شدن ولی خبر ندارننقل قول:
قبلا تو همین تاپیک گفتم دلتون رو به قفل مک یا به اصطلاح خودشون بستن پورت فیزیکی خوش نکنید
اینا همه کشکه
حتی تو پنل مصرفتون اگه همه چی طبیعی بود ولی در ساعات خاصی که وصل نشدین. از نت شما استفاده شده
حتما حک شدین چون میشه مک آدرسشون رو شبیه شما کنن راحت وصل شن
فعلا فقط شاتل امنیتش بالاست
پیگیرش باشین چون خود مخابرات باید بهتون خسارت بده و میگه برید پلیس فتا تا بیخیال بشین
گیر سه پیچ بهشون بدین
به مخابرات مرکزی خراسان رضوی بخش بازرسی آقای بهبودی بگین
حکشون بسیار راحته حتی یه بچه نوجوان هم میتونه
باز سرعت ها داره میاد پایین دوباره چه خبره ....
چرا بیخود میگی برادر وقتی خودشون میگن مک ادرس ببند دیگه -- نمیشی من دیگه دنبال اینا نمیرم.نقل قول:
مشکل از خودت هست عزیز میخواستی امنیت پسورد مودمت رو عوض کنی. شما در منزل رو قفل نکن یک شبه زندگیت به فنا میره
همه که اطلاعات امنیت اینترنتشون بالا نیست اینا خودشون باید امنیتش بالا ببرن ...موقع قرارداد بستنم طرف هرچی واسه امنیت گفت انجام دادم پس دیگه مشکل از طرف من نیست.
لطفا بگو باید چیکار کنم دیگه -- نشم؟نقل قول:
خیلیا حک شدن ولی خبر ندارن
قبلا تو همین تاپیک گفتم دلتون رو به قفل مک یا به اصطلاح خودشون بستن پورت فیزیکی خوش نکنید
اینا همه کشکه
حتی تو پنل مصرفتون اگه همه چی طبیعی بود ولی در ساعات خاصی که وصل نشدین. از نت شما استفاده شده
حتما حک شدین چون میشه مک آدرسشون رو شبیه شما کنن راحت وصل شن
فعلا فقط شاتل امنیتش بالاست
پیگیرش باشین چون خود مخابرات باید بهتون خسارت بده و میگه برید پلیس فتا تا بیخیال بشین
گیر سه پیچ بهشون بدین
به مخابرات مرکزی خراسان رضوی بخش بازرسی آقای بهبودی بگین
حکشون بسیار راحته حتی یه بچه نوجوان هم میتونه
[QUOTE=SA3EDLORD;8428058]چرا بیخود میگی برادر وقتی خودشون میگن مک ادرس ببند دیگه -- نمیشی من دیگه دنبال اینا نمیرم.
همه که اطلاعات امنیت اینترنتشون بالا نیست اینا خودشون باید امنیتش بالا ببرن ...موقع قرارداد بستنم طرف هرچی واسه امنیت گفت انجام دادم پس دیگه مشکل از طرف من نیست.
شما مثله این میماند که در گاوصندوق خود را قفل کردید اما کلید(رمز) را در اختیار سارق قرار دادی. اینجا هم نباید به مک آدرس اکتفا میکردی باید رمز عبور مودم رو عوض میکردی. مخابرات هم اشکالاتی دارد که باید رفع کند.
برای امنیت شما فقط پسورد مودم از پیش فرض عوض کنید و از تنظیمات مودم میشه دسترسی راه دور بست همین. بستن مک هم یک لطف به شماست وگرنه باز بودن مک خودش یک مزیته مثلا کسی از داخل محل کارش به اینترنت خونه وصل بشه!
هرکی ه/ک میشه تقصیر خودشه نه دیگران و نه شرکت ها!:n06:
رمز عبور مودم منظورت چیه> همون صفحه ی 192.168.1.1؟ اگه اونو میگی عوض کرده بودم!نقل قول:
شما مثله این میماند که در گاوصندوق خود را قفل کردید اما کلید(رمز) را در اختیار سارق قرار دادی. اینجا هم نباید به مک آدرس اکتفا میکردی باید رمز عبور مودم رو عوض میکردی. مخابرات هم اشکالاتی دارد که باید رفع کند.
مخابرات اشکالاتی نداره....مخابرات مشکله!
پس حتما طرف از آشناها یا رفیقات بودن رمز اکانتتو میدونسته. یا که با wifi وصل شده رمز وایفای رو میدونسته.نقل قول:
آقای عزیز این چه ربطی به دزدی توسط رمز و پسوردت داره من که ازم دزدی شده هیچ کس نمی تونه به مودمم یا کامپیوترم دست بزنه چون در اتاقم قفله حالا چی می گی؟؟بعدش پورت فیزیکی ام بسته بوده که از من دزدی شده داداشنقل قول:
نقل قول:درسته، اگر رمز مودم رو عوض کردید و از وای فای هم استفاده میکنید که احتمالا به همون صورت هـک شدید نه از طریق مخابرات.نقل قول:
بچه ها من برای امتحان پورت فیزیکی این مخابرات٬پورت فیزیکی ام که بسته بود٬رمز و پسوردم رو به دوستم دادم اما نتونست از اینترنتم استفاده کنه ولی زنگ زدم پورت فیزیکی رو باز کردم اونوقت تونست از اینترنتم استفاده کنه پس حالا چی جوری این دو تا پورت که در پست های قبلی گفتم تونسته از اینترنتم استفاده کنه و یک گیگ از حجمم رو دزدی کنه ؟؟؟؟
عزیز بیخود دفاع نکن .... وقتی نت من -- شد کلا اینترنت من کانکت نمیشد و زنگ زدم 2020 که گفت -- شدید.نقل قول:
س حتما طرف از آشناها یا رفیقات بودن رمز اکانتتو میدونسته. یا که با wifi وصل شده رمز وایفای رو میدونسته.
من اول فکر کردم طبق معمول مخابرات مشکل داره نت ها قطع شده که بعد فهمیدم فقط ماله منه.
بنده دفاع نمیکنم. در هر صورت یک بنده خدایی پسورد اکانتتو میدانسته یا به هر شکل دیگر هکت کرده و حالشو برده;)نقل قول:
سلام این طرحهای یکساله 2 مگ که مودم رایگان داره سرعت شبانه اش چنده؟آیا میشه حجم اضافی هم خریداری کرد؟
من الان طلایی دارم که سرعتم روی 8 مگه و شبانه روی 2 مگ ایا این طرح یکساله 2 مگ شبانه روی 2 میده؟
میشه مک آدرس خودشو تغییر بده به مک آدرست بعد راحت کانکت میشهنقل قول:
این هم از خود اینترنت کانکشن میشه هم با نرم افزار
و رفقا بهتره اشتباه بزرگ مخابرات رو توجیه نکنن مخابرات براش مهم نیس وگرنه میتونه امتش رو بالا ببره با
دونستن رمز و پسورد وحتی مک آدرس کانکت نشه با یه خط دیگه
حداقل میتونه تو یه کاغذ مسایل امنیتی رو کپی بزنه بده دست مشترکا یا تو سایتش بزنه
در اینترنت هم نحوه حک هس هم امنیت رفقا بگردن پیدا میشه
رمز مودم رو هر چن وقت یه رمز حداقل ۸ یا بهترش ۱۲ رقمی از مجموع حروف کوچک و بزرگ و عدد و علامتهای درصد دلار و اوناییکه که با شیفت میزنه و همچنین آخرش یک یا چنتا اسپیس
و همچنین اینها رو برای وایرلس هم اعمال کنید و شیوه رمز رو از نوار کشویی رو گزینه آخر که مجموع دو شیوه رمز گذاری رو داره بزارید و اگه لازم ندارید کلا وای فای رو خاموش کنید
و هر چن وقت چک کنید چه دستگاههایی به مودم وصلن از خود مودم بهتره
ولی نرم افزارهایی مثل how is on my wifi هم هستن
همه این کارها رو بکنید نمیشه صد در صد مطمئن باشید حک نمیشید چون روشهایی هس که نمیشه گفت ولی تو
نت در موردش هس
حداقل هفته ای یکبار رمز مودم و وایرلس رو عوض کنید حکر دیگه بیخیال شما میشه
و کلا حواستون باشه ریز مصرف پنل و همینطور حجم مصرف رو دقت داشته باشین
دوستان فک کنم جشنواره Timeout مخابرات دوباره شروع شد.
آره دوباره قاط زده...
دوستان از سایت تنظیم مقررات رادیوی واسه شکایت جوابه . اینجانب تست کردم دهن مخابراتو خوب .....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فوق العاده سرعت خراب
خب جوابو به صورت متن میذاشتی اینجانقل قول:
تاشماره پیگیری نباشه که جواب رو نمیشه دید که ! جواب رو کپی کن در تاپیکنقل قول: