این موضوع Snr که مطرح کردید رو از کجا باید ببینیم ؟
Printable View
این موضوع Snr که مطرح کردید رو از کجا باید ببینیم ؟
رفيق شما كه ماشالا شبي 4 گيگ ميگيري ديگه به snr چيكار داري :46:نقل قول:
برو تو مرورگرت 192.168.1.1 تایپ کن و یوزر پس بذار admin و adminنقل قول:
تو قسمت device info گزینه ی snr margin نوشته .....
یه نفر آقایی کنه به ما بگه snr ما خویه یا بد
Downstream Upstream
SNR Margin : 43.0 21.0 db
Line Attenuation : 10.0 7.0 db
Data Rate : 2048 512 kbps
SNR بالای 30 باشه خوبه
اینم snr بنده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31:
نقل قول:نقل قول:خوش به حالتون مال من بین 17 تا 19 هست یعنی معمولی -لطفا نوع مودم و نوع اکانت و فاصله تا مخابرات و سرعت دانلود هم لطف کنیدنقل قول:
مودمم زایکسل ، اکانت 128 و فاصله تا مخابرات هم 1 کیلومتر
البته سرعت من به خاطر 128 محدود شده به 16 که دارم سرعتم رو ارتقا میدم اگه خوب شد که هیچ وگرنه کوچ میکنم به سمتی دیگه
Downstream Upstreamنقل قول:
SNR Margin : 43.0 21.0 db
Line Attenuation : 10.0 7.0 db
Data Rate : 2048 512 kbps
نوع مودم symphony اکانت 128 سه ماهه و فاصله تا مخابرات کمتر از 300 متر و سرعت دانلود روزانه 140 و شبانه به زور 30 کیلوبایت.
نقل قول:
از خود مخابرات هم وضعت بهتره!!!
تازه سیم تلفنم تا برسه به کامپیوتر سه بار از کنار سیم برق عبور میکنه.:31:نقل قول:
ولی با این حال من از سرعت دانلودم راضی نیستم چون اوایل 2.5 گیگ دانلود داشتم الان 500 مگ به زور.
نمیدونم snr چه اثری داره ولی من که فکر میکنم کم بودن سرعت شبانم زیر سر پارس آنلاینه.
من فاصلم حدود 5 کیلومتر snr ام 30 33 تاست همیشه
یکی نیست بهشون حالی کنه که اخه لامصب منطقه ما هیچکی نمیدونه اینترنت چیه سرعت من چرا اشغاله
اخه از دار دنیا 2 تا اشنا این ور اونور هم نداریم که...
اين بحث فني هستش و بهتره دوستاني كه تو شبكه واردن بيان توضيح بدننقل قول:
همينقد بگم كه اون دان استريم و آپ كه مودم نشون ميده حداكثر چيزيه كه ميتونين دريافت بكنين
نه اون سرعتي كه بسته به سرويستون براتون ارائه ميشه
دان استريم من تو همه سرويس هايي كه گرفتم همون 2048 بوده
فعلا با اين وضعي كه داره پيش ميره كلا بايد بيخيال اينترنت بشيم:13:
در مورد snr هم توجه دوستان رو جلب ميكنم به :
SNR
SNR means Signal to Noise Ratio. Simply put divide the Signal value by Noise Value and you get SNR. You need high SNR for a stable connection. In general, a higher signal to noise ratio will result in less errors.
•6bB. or below = Bad and will experience no line synchronisation and frequent disconnections
•7dB-10dB. = Fair but does not leave much room for variances in conditions.
•11dB-20dB. = Good with little or no disconnection problems
•20dB-28dB. = Excellent
•29dB. or above = Outstanding
Note that most modems display value as SNR Margin and not pure SNR.
و مورد ديگه :attenuation
Line Attenuation
In gerneral, attenuation is the loss of signal over distance. Unfortunately, dB loss is not just dependent on distance. It also depends on cable type and gauge (which can differ over the length of the cable), the number and location other connection points on the cable.
•20bB. and below = Outstanding
•20dB-30dB. = Excellent
•30dB-40dB. = Very Good
•40dB-50dB. = Good
•50dB-60dB. = Poor and may experience connectivity issues
•60dB. and above = Bad and will experience connectivity issues
Line attenuation also affects your speed.
•75 dB+: Out of range for broadband
•60-75 dB: max speed up to 512kbps
•43-60dB: max speed up to 1Mbps
•0-42dB: speed up to 2Mbps+
و وقتي همه اينها درسته ولي باز مشكل داريم ، مشخصه كه قضيه مربوط به يه جاي ديگه ميشه
مودم من ASUS-602 هست و فاصله تا مرکز مخابراتی 3 تا کوچه که میشه حدودا 300 مترنقل قول:
به به! :31:نقل قول:
SNR هیچ تاثیری رو پهنای باند نداره،مهمترین تاثیرش رو پینگ هست و کاهش احتمال DC
SNR برای من اینه :8:
ولی سرعتم این :2:
پس اون شبی 3-4 گیگ رو عمه ی من دانلود میکنه :31:نقل قول:
الان زنگ زدم به پشتیبانی پارس انلاین چقدر بیتربیت است خودش اشتباه میکنه به من میگه پشتیبانی رو برای شما نگذاشتن روم قطع کرد دیروز یعنی سرویسم وصل شد شتیبانی شاتل چقدر با حوصله و خوش برخورد هستند حیف که فقط سرویس هاشو خراب کرده
دوست عزیز زود قضاوت نکن :31:نقل قول:
معمولا همه پشتیبانی ها با حوصله جواب میدن ولی بعضی وقت ها با این رفتارها مواجه میشیم که حاصلش میتونه
فشار کار و فشار عصبی باشیم تو پیشگامان من با این روبرو بودم و حق رو به طرف میدم چون وقتی یهو عصبانیت
میریزه بیرون نمیتونیم کنترل کنیم.
:46:
راستی دوستان شما با اختلال سرعت یا افت مواجه نشدید امروز؟ :31:
خودش اشتباه میکنه میگه دو تا اسپیس بزار اما یکی باید باشه بعد از این مه قطع کرد یک اسپیس زدم پیغام رو دادنقل قول:
اما درباره سوالی که کردی بله مشکل داره منم مشکل افت سرعت توی صفحات وب دارم دانلود که خوبه بعد نیست
بفرماییدنقل قول:
سرعت دانلود روزانم 230 تا 250 متغییره.
شبا هم متغییره. نهایتا 130 و حداقل 70
مودمت زایکسل است امروز مشکل افت سرعت ندارینقل قول:
دقیقا منم مشکل دیر لود شدن دارم معلوم نیست چه کار دارن میکنننقل قول:
احتمالا وزیر ارتباطات سرزده به پارس:31:
قابل توجه بعضی ازدوستان که میگن چیزی به چیزی ربط نداره ! فکر کنم این ارقام و اعداد یعضی چیزها را شفاف میکند ! خیلی ممنون از دوست عزیز که سرعت دانلود خود را بین کردندنقل قول:
دوستان امشب زنگ زدم قسمت پشتیبانی گفت برای بعضی از
1- مخابرات ها که user زیاد شدن
2-سرعت دانلود را بر اساس اکانتی که شارژ کنی تنظیم میشه
3- من خودم 512 دارم بهش گفتم شبها از 1تا 6 بین 30 تا 40 هستم
5-ابتدا مرکز مخابراتم را چک کرد گفت در این زمات مرکز مخابراتون user های زیادی در حال استفاده (دانلود شبانه) هستند و مجبور شدیم جدیدا با توجه به سرویس شخص سرعنت کاهش پیدا میکند!
دوستان توجه داشته باش خدایش صبحها سرعت خوب هست اما شبها مشکل داره اینم به خاطر اینکه ویروس دانلود شبانه فراگیر شده ! شاتل میداد محدود میکنه برای دانلود پارس جون عدالت سرعت بر قرار میکنه
6-گزینه 5 برای دوستانی هست که snr خوبی دارند و اگر فاصلشون تا مخابرات کم باشه و کابلشون مشکلی نداشته باشه و سرعت کمی دارند شاید به خاطر اکانتشون باشد یا مرکز مخابراتشوت بیش از حد user گرفته
7-حالا دوستانی که 1 مگ دارن سرعت شبها را اعلام کن تا بینیم که این قانون حقیقت داره یا نه
اگر پستهای قبلی دوستان که سرویسشون هم اعلام کردند دقت کنید مثلا 128 داره میگه 30 به زور -خودم 512 30 تا 60 به زور -
دوستان نهایت کسی اینترنت خوبی خواهد داشت که
1- نویز خطش کم باشه
2-فاصلش تا مخابرات کم باشه
3-کابلی که از مخابرات تا خونشون اومده مشکلی وسط راه نداشته باشه
4-سیم کشی داخلی مشکل نداشته باشه و در صورتی که کابل مستقیم از دم در تا پشت مودم بیارن بهتر است و وجود کابل برق نزدیک ان به خاطر میدان مغناطیسی وجود نداشته باشد
5-قانون جدید پارس انلاین هم شاملش نشه و مخابراتش user بیش از حد مجاز نگر فته باشه !!
6- در مورد مودم هم بچه ها که میگن فرقی نداره من فردا میخوام مودم زایکسل بگیرم ببینم فرقی داره یا نه :5:
با 128 دانلود نرمال شبانه م 1100مگابایته.
بچه ها الان قیمت سرویسای پارس چجوریه؟!
یه مدت پیش که کم شده بود، هنوزم همون اندازه ست؟!
شما اگه سرویس 128 دارین پس سرعت دانلودشبانتون هم باید بین 30 تا 40 باشه درسته ؟نقل قول:
وضعیت رو خودتون مشاهده کنید ...
نمی خواد بگیری چون من هم TP=LINK و ازیکسل دارم هیچ فرقی ندارند فقط خوبی زایکسل لینه که تا حدود قابل توجه ای جلویقطعی رو میگیره همین چیز خاصی نیستنقل قول:
دوستان یه سوالی داشتم .من درخواست سرویس256 2gاشتراک 6ماهه دادم.میخام بدونم اگه من 2گیگویک ماه استفاده نکنم منتقل میشه به ماه بعد یا نه؟؟
وضعیت انقدرها م بد نیست چون پارس انلاین نسبت به اون سرعتی که تو قرارداد تنظیم شده داره بیشتر میرسونه
فقط گیگ های خریداری شده و گیگ های هدیه و گیگ های بستانکاری از دوره قبل به دوره جدید انتقال پیدا میکنه :20:نقل قول:
کلا 12گیگ واسه 6ماه دارید، هر طور که بخواید میتونید استفاده کنید، تقسیم ماهانه نشده، کلا واسه 6ماه این حجم رو دارید و بعد از اتمام 6ماه حجمی باقی مونده باشه به دوره ی بعد منتقل نمیشه.نقل قول:
دوستان یه سوالی داشتم .من درخواست سرویس256 2gاشتراک 6ماهه دادم.میخام بدونم اگه من 2گیگویک ماه استفاده نکنم منتقل میشه به ماه بعد یا نه؟؟
من با پشتبانی پارس مشکلی نداشتم . یعنی خوش برخورد نیستن ولی کار آدم رو راه میندازن فقط یکی به اسم اسدی غروب ها مشغول پاسخگویی هستش مثل سگ پاچه میگیره !! :31: میخوام تو انتقادات سایت بنویسم بفرستم از هیچی بهتره !!! بعضی هاشون طوری صحبت میکنند انگار ارث باباشون رو ازمون طلب دارن . :19:نقل قول:
دوستان اپلودتون رو اندازه بگیرید پارس بیشتر حساب میکنه من تماس گرفتم گفتند ویروس دارم و چنین مشکلی گزارش نشده!
من چند انتی ویروس گارد روشن خاموش دارم چندین انتی تروجان و فایروال معتبر
البته نمیدونم چه ربطی داره چون من میخوام همونقدری که برنامه ها حساب میکنند حساب بشه من وقتی 25 مگ اپلود دارم و وقتی 25 مگ رو میزنه 35 مگ این چه ربطی به ویروس داره اخه چقدر اینا بیسواد و نفهمن
اپلود رو با همین مانیتور وضعیت اینترنتی که کنار ساعت ویندوز هست هم میتونید چک کنید
خلاصه دارند از طریق اپلود بدجوری دزدی میکنند
-نکته:
من میدونم برای هر مقدار دانلودی یک مقدار اپلود محاسبه میشه
میدونم که اپلود فقط به اپلود فایل ها گفته نمیشه
داداش زیاد سرتو درد نیار
منم همین مشکلو دارم
سرعتم هم کمه
ppoe هم بذاری چون مستقیم وصلی بازک کیلو بایتی کیلوبایتی حجم کممیشه
در کل
دیگه نمیخوام خودمو عذاب بدم
واگذار کردم به خدا
خیرنقل قول:
مشکل افت سرعت نداشتم. البته دیروز چند ساعت کلا قطع بود تماس گرفتم ، گفتن مشکل مربوط به تمام یوزرهای اون مرکزه که بزودی رفع میشه.
الانم مثل همیشست.
سلام
پارس آنلاین 1 گیگ از حجمم کم کرده؟شماره تماسی برای پیگیری دارید؟(پشتیبانی شهرمون پیگیری نمیکنه)
یعنی یک مگ ثبت نام کردم فقط 680 مگابایت تونست دانلود کنه اخه اینم شد سرویس توی شاتل که بودم با 128 شبی راحت 400 مگ رو میداد الان که یک مگ گرفتم فقط 680 مگابایت دوستان این ترفند شبانه چطوریه از کجا باید بفهم که ساعت پارس انلاین با ساعت سیستمم یکی است کلانه یکی برام توضییح دقیق بده چی کار کنم
بعد توی پارس انلاین لینک از مدیافایر سرعتش بیشتره یا از لینک مستقیم کدامش بهتره اخه من 3 روزه اومدم وی پارس انلاین