سلام بر دوستان همیشه شاکی از سرویس های ضعیف مبین نت :n02:
من اخیرا حس می کنم سرعت افت کرده، شما هم همین طور، یعنی نسبت به وضعیت چند هفته پیش جدیدا افت داشته یا من توهم زدم؟
Printable View
سلام بر دوستان همیشه شاکی از سرویس های ضعیف مبین نت :n02:
من اخیرا حس می کنم سرعت افت کرده، شما هم همین طور، یعنی نسبت به وضعیت چند هفته پیش جدیدا افت داشته یا من توهم زدم؟
راست میگین شرمنده ، من چطور اینو اصفهان خوندم !! دارم کور میشم از بس نشستم پای اینترنت ...نقل قول:
البینید مثلا شما اگه آسیا تک داشته باشید و تهران هم باشید ، گاهی اوقات سرور شما رو میزنه سرور اصفهان به جای تهران ، ولی منظورم داخل کشور بود ، خارج از کشور محاله و دقیقا حرف شما درسته که ایشون از ف ی لتر شکن استفاده کردن
واسه من همونه که بود و تغییری نداشتهنقل قول:
دوست من ، فکر می کنم یه چیزایی از اینترنت می دونمنقل قول:
و در آن زمان از هیچ یک از این مواردی که فرمودید استفاده نکردم
آی پی من در سایت های نمایش نقشه یا اصفهان یا یزد ولی هرگز تهران نبوده چه مبین نت چه پارس آنلاین و حتی دیال آپ چراشو نمی دانم
گاهی هم آی پی ام انگلیسه
ولی در حال حاضر ایرانه
می توانید باور کنید یا نه
بستگی به خودتان دارد
در ضمن امیدوارم بد برداشت نکنید
هدف کاربران باسابقه سایت باید ارتقاع سطح اطلاعات کاربران باشد
متشکرم
من 2 هفتس صبح وشب افتضاح شده یک مگ دارم روزا با نوسان 25 30 شبها که اصن نگو که یک کیلو رو هم تجربه کردم لعنت به این شرکتنقل قول:
با اجازه از دوستان
این هم آخرین پست من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم موفق باشید
بخاطر 22بهمن سرعت رو سراسری کم کردن برای امنیت کشور:n09::n10:نقل قول:
---------------------
جالبه منم الان که با همراه اول گوشیم وصل شدم مکانم رو شیراز زده یکی دیگه خراسان رضوی!!!نقل قول:
اینم از خواص اینترنت ایرانه که هر روز چیز جدیدی توش کشف می شه. از طرف دیگه بی درو پیکر بودن اینترنت کشور رو نشون میده
درسته عزیز مبین نت از چند شرکت مختلف پهنای باند میگیره برای من هم چندین بار شده و این موضوع چیر عادی هست شرعتی به این بزرگی نمیتونه کل پهنای باندشو خودش تامین کنه برای این موارد از شزکت های دیگه کمک مگیرهنقل قول:
دوست عزیز هر وی پی انی که برای فیلتر شکن نیست کهنقل قول:
وی پی ان برای موارد امنیتی استفاده میشه
این موضوع هم برای شرکت ها و سازمان های دولتی داره اجرا میشه که کاربران اداری تو سایت های خودشون با سرعت بالا تری بتونن فعالیت کنن
اون شبکه مجازی خصوصی که همیشه توسط شرکت های ارائه دهنده اینترنت فروخته میشد ، چیز جدیدی نیست !نقل قول:
نقل قول:
مطمئنی اینجوریه ؟
الان یعنی من که با 1 مگ 120 دانلود میکنم باید 256 باشه ؟
نه همون ۱۲۰ درسته واسه ۱ مگنقل قول:
۲۳۰ - ۲۴۰ برای ۲ مگ
۱۸ برای ۱۲۸
۳۰ - ۳۴ برای ۲۵۶
۶۰ برای ۵۱۲
سلام دوستان.سرویس 1مگ مبین نت توی ساعت رایگان با چه سرعتی دانلود میکنه؟
عزیز من نمیتونم جواب این سوالتو بدم چون سرعت من کلا فرق داره با دوستان و خیلی زیادی بالاست !نقل قول:
چون ظاهراً مبین نت توی سرعت داره به من حال میده ، و حتی شبا سرعت دانلودم روی ۴۰۰ به بالاست ، حتی اکانت ۱ مگ هم از دوستان گرفتم تست کردم ۳۸۰ سرعت دانلودم بود !
حالا شما اگه میخواین بدونین چقدر سرعت دانلود هست یکی از دوستانتون که داره رو مودمشو قرض بگیرین یه شب خودتون تو محل زندگیتون تست کنید ، چون الان بعضیا هستن تو همین انجمن سرعت شبانه ۱ مگ و حتی ۲ مگشون از ۱۰ فراتر نمیره !! واسه بعضیا هم ۱۳۰ رو راحت میده ، واسه یسری هم مثل من که دیگه فضایی هست و مثلا دیشب روی ۵۰۰ بود البته ۱ ساعت آخر اومد روی همون ۴۰۰ که همیشه بوده ،
پس نتیجه میگیریم تا خودتون تست نکردید نمیتونید بفهمید سرعت دقیقا چنده
نقل قول:
ایمان جان همونیه که 7 ماه پیش بود فرقی نکرده
دوستان کسی تو بندرعباس مبین نت داره ؟! من میخوام 512 بخرم سرعتا خوبه ؟!
از محله امیر آباد یا 600 دستگاه کسی هست که مبین نت داشته باشه و من رو راهنمایی کنه ؟! ممنون !
درود همشهری عزیز من چهاراه نخل هستم بد نیست 512 بگیرید نسبت به قیمتش سرعتش بهتره ولی اگه برای بازی تحت شبکه میخواین اصلا فکرشم نکنید پینگ به طرز وحشتناکی بالاست کلی هم تایم اوت دارهنقل قول:
این وضعیت پینگ از 4.2.2.4
دانلودنقل قول:
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=349ms TTL=48
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=348ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=332ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=316ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=360ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=344ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=328ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=312ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=358ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=357ms TTL=48
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=503ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=318ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=368ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=313ms TTL=48
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=318ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=332ms TTL=48
آپلودنقل قول:
سرعت دانلود 128 = 30
512=90-100
1024= این و تست نکردم120
2048=400 بود واسه من
موفق باشید:n16:نقل قول:
سرعت اپلود هم سرعت دانلود تقسیم به 2.5-3
خدارو شکر یکی دیگه هم مثل من سرعت دانلودش بالاست ،نقل قول:
آقا پینگ کلا تو ایران فاجعه هستش ، دیگه وایمکس که جای خود دارد !!
اصلا باید بیخیال پینگ شد چون فقط اعصاب خوردیه و. هر دفعه رکوردهایی فضایی در پینگ میزنید البته رو به بالا !! من تا ۶۰۰ هم رسیده پینگم ولی نرمال روی ۳۰۰ هست
کاشکی رو 300 میموند هی می پره 2000 هی 900 اصلا نمیشه هیچ کاری کرد فقط 8 صبح تا 10-11 صبح پینگ ثابته بقیه اوقات افتضاحنقل قول:
نقل قول:
درود به تو همشهری عزیز !
اوه نخل ناخدا که دوره . پس بخرم دیگه ؟! ظرر نمی کنم ؟! مبین نت بهتره یا ایرانسل ؟! ایرانسل رو امتحان کردی ؟!
سلام دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه. من بعد از 5سال استفاده از دیال آپ بالاخره ازسرعتش کلافه شدم و بخاطر عصبانیت شدید زدم مودمم رو شکستم(البته خیلی سفت بود اما به زور شکستمش!) رفتم که adsl بخرم اما گفتن خط منزل شما pcm هست و امکانش نیست.مخابرات هم رفتم واسه حل مشکل اما اصلا محل نزاشتن به ما! گفتم از سر ناچاری مبین نت بخرم که گویا بیشتر دوستان ناراضی هستن.من خوراکم دانلود هست مخصوصا شب. کسی هست که بتونه منو راهنمایی کنه؟ من بیشتر دنبال دانلود شبانه هستم. میخام تو روز حداقل سرعت دانلودم 120 باشه و تو شب حد اقل 50 یا 60. من در بهارستان اصفهان زندگی میکنم و دوستی هم ندارم که مبین نت داشه باشه ازش بپرسم. کسی میتونه از تجربش در اختیار من بزاره؟؟؟ اگه راهی باشه adsl بگیرم که عاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااالی میشه. با سپاس
ایرانسل شهر خودمون نداره فک کنم اگه راه دیگه ای ندارید (adsl ... ) از بی اینترنتی بودن بهتره فقط قبل از خرید حتما تست کامل انجام بدید همچیشو:n16: چون منطقه هامو فرق دارهنقل قول:
عزیز به نظرم برو مخابرات یجوری راضیشون کن از اونا Adsl بگیر ، چون مبین نت شانسیه و معلوم نیست تو هر جایی دقیقا چه سرعتی بهت بده ، تازه میتونی از این شرکتا که وایرلس میدن بگیری که باز مطمئن تر از وایمکس هست ، مبین نت اگه بگیری و سرعتت مثل من باشه خیلی شانس اووردی و دیگه با هیچ چیزی عوضش نمیکنی ولی اگه مثل ۹۰ درصد بقیه دوستان که سرعتشون خیلی پایینه باشه ، فکر کنم میزنید مودم وایمکستونم میشکونید :)نقل قول:
من هم میخوام 512 بگیرم(بندرعباس هستم)سرعت دانلود شبانه برا 512 چنده؟1مگ چطور؟چون من بیشتر بخاطر شبانش میخوام بگیرم.نقل قول:
مرسی از جوابت. سعیمو میکنم ببینم میشه adsl خرید یا نه. چون حوصله سرعت پایین رو اصلا ندارم دیگه! ممنون
نقل قول:
2 مگ بالاتر بسته شده درست 512 هم به همين شكل تا 100-110 كيلوبايت ميگيره درست و نه براي همه به شلوغي منطقه ربط داره ولي ا مگ امكان نداره از 140 كيلوبايت بيشتر بگيره-380 كه جوك حتي واسه منطقه خلوت شما هم امكان نداره چون 1 مگ يكم بالاتر بسته شده كه به جاي 120 براي بعضي 130 تا 140كيلوبايت هم ميگيره نه ديگه 380 كيلوبايت اطلاعات غلط ندين.
بازم به منطقه بستگی داره ولی من شبانه هامو میگمنقل قول:
128-30
512-50
2048-350-400
وضعیت آنتن من هم اینه
ای خدا کشتین منو شما کاربرا که فکر میکنین فقط چیزی که خودتون میدونین درسته ، سر چیزای دیگه همین بساط بوده ، کاربر عزیز کسی اینجا مرض نداره الکی چیزی بگه ، سر چیزای قبلی هم به همه اونایی که حرفایی مثل شما میزدن ثابت کردم حرفامو و دیگه ساکت شدننقل قول:
الانم دیگه حوصله بحث کردن با شمارو ندارم میخوای باور کن میخوای هم باور نکن ، اصلا برام مهم نیست که کسی باور کنه یا نه ، وسلام
شما ميخواين به من بگين مبين نت 1 مگش رو 2 مگ بسته خود مبين نت اينو نميگه ملت قبل اينكه مشترك مبين بشن ميان تو اين تاپيك يكي مياد پست شما رو ميخونه باور ميكنه هيچ كس تا حالا با 1 مگ 380 نگرفته هيچ كس. توقع نداشته باشين امثال من كه زيادم هستن كه سرعت خوبي ندارن پولشون حروم كردن چاره ديگه اي هم به غير از وايمكس ندارن (البته ايرانسل هست) بيان نوشته هاتون بخونن هيچي نگن. البته مگه اينكه سرويس ا مگش براي 2-3 سال پيش باشه جزو قديمي ها. من اون پست ندادم كه با شما بحث كنم اون پست براي كسايي كه ميخوان تازه مشترك مبين بشن دادم.نقل قول:
بچه ها مودم چی بگیرم ؟! همون مودم مبین نت خوبه یا نه ؟!
اگه شما یکم توی مطالبی که من گذاشتم توی همین تاپیک دقت میکردین می دیدین که همیشه گفتم ۹۰ در صد کاربرا سرعتشون پایینه و دوستانی که میخوان بخرن فکر نکنن همه مثل من سرعتشون بالاست ، و اونایی که سرعتشون پایینه خیلی بیشترن ،ولی این دلیل نمیشه که حرف من اشتباه باشه و الکی بگم فلان سرعت دارم ،قبلا به دوستان ثابت کردم و دیگه دلیلی نمیبینم بخوام به شما هم ثابت کنم چون آخرش خیلی آدم مهترمی باشید میاین میگین اوکی من قبول کردم مثل یکی از اونایی که همین حرفا رو میزدن و بعد از دیدن مدرک از سرعت من همینجا اعلام کردن ، اگر که مثل بعضیای دیگه باشید که ترجیح میدید سکوت کنید و دیگه حرفی در مورد سرعت من نزنید که بازم برای من فرقی نمیکنهنقل قول:
پس لطفا قبل از هر حرفی یه نگاه کامل به نوشته های قبلی بندازید تا این پست های به اصطلاح خودتون جوک رو برای من نزنید !
در ضمن اگه تهران باشید میتونید بیاید از نزدیک سرعت رو نشونتون بدم ، هم با سرعت ۱ مگ هم با سرعت ۲ مگ
عزيز دل شما از خود مبين نت بپرسين 1 مگ بالاتر بسته نشده اگه بود خب الان تعداد ناراضي ها هم كمتر بود چون پهنا باند باز بود حتي اگه 380 هم نميگرفتن حداقل 120-110 ميگرفتن نه 50-60 مثل اكثر سرويس هاي اي دي اس ال(منظور كلا اون شركت هايي كه محدود نكردن نه فقط اي دي اس ال چون كلا فرمتشون فرق داره) راضين چون اكثرا باند براشون باز محدود نشدن شما حتما سرويس يك مگي كه چك كردين 1 مگ قديمي بوده براي 2-3 سال پيش اون زماني كه جمعه ها كلا مجاني بود چون 380 هم از حد 2 مگ بالاتر.درضمن من براي سرعتي كه براي 2 مگ حرفي ندارم همينطور كه گفتم 2 مگ بالاتر بسته شده.نقل قول:
خب مبین نت به کدوم حرفش عمل کرده که این دومیش باشه ؟؟نقل قول:
الان همین ۲ مگ که شما میگی بالاتر بسته شده ، بالای ۸۰ درصد کاربرا که ۲ مگ دارن ، شبا سرعت دانلودشون از ۵۰ بالاتر نمیره !!
میگی نه همین جا بگو کیا ۲ مگ دارن و سرعت شبانشون چقدره !
در صورتی که با این حرف شما باید حداقل سرعت اصلی ص مگ که ۲۲۰ هست رو همه کاربرا داشته باشن ولی حتی ۱۰ درصد هم این سرعت رو ندارن
پس اگه اون امکان داره ، ۱مگ هم امکانش هست
نقل قول:
من حرفم اينه كه وقتي خودم با اپراتور مبين نت صحبت كردم گفت شما براي 2 مگ سرعتت 280-300 اما براي 1 مگ 125-130 ميگيري در حالي كه سرعت 2 مگ بايد 240 باشه اما اپراتور خودش ميگه شما 280-300 ميگيري شما هم ميگي تا 400-500 هم گرفتي نه تنها شما خودم هم چند نفر ميشناسم كه نه 400-500 بلكه 280 تا 300 ميگيرن براي 2 مگ يك تفاوت 50-60 كيلوبايتي اپراتور ميگه ولي براي 1 مگ 10 كيلوبايت پس يعني خودشون دارن تاييد ميكنن كه 2 مگ بالاتر بستيم اكثر 1 مگ ها از سرويس ناراضين اما 2 مگي ها به اين شدت نيست همينطور هم 512 به اين شدت نيست تابستون امسال بچه ها از سرعت ناراضي بودن اكثرا هم 1 مگ خود كاربر مبين نت تو همين تاپيك گفت 1 مگ محدود ولي 2 مگ و 512 مشكلي نداره همه اين ها هم همينطور كه خودتون ميگين و ميدونين ربط به منطقه داره و حرف من اينجاست مبين نت خودش ميگه 512 و 2 مگ بالاتر بسته شده 1 مگ شرايطش فرق ميكنه همينطور كه خيلي از 512 ناراضين و اونايي كه راضين سرعت خوب دارن ميگن 100-110 ميگيرن و 2 مگ هم خيلي ناراضين ولي اونايي كه راضين مثل شما ميگن تا 400-500 هم ميگيرن 1 مگ خيلي ها از جمله خودم ناراضين اما اونايي كه راضين ميگن 130-140 كيلوبايت ميگيرن اما 380 خيلي واقعن تا حالا كسي اينو نگفته مگر اينكه سرويس قديمي باشه.
دعوا نکنین :n02:
من از شیرازم و یکسال و نیمی هست که مشترک مبین نت هستم، اوایل سرعت شب و روز ثابت و عالی بود تا تابستون که شبانه ها تقریبا خراب شد. توی تابستون نامحدود میگرفتم اما از مهر هر ماه اشتراک ۲مگ ماهیانه میگرفتم.
سه هفته پیش هم ۲ مگ ۶ماهه برداشتم چون از این سرویس راضیم. همیشه موقع روز سرعتم ثابت هست و دقیقا ۳۷۰کیلوبایت دانلود دارم جز مواقعی که سراسری مشکل وجود داره.
شبانه هم بگیر نگیر داره اما بیشتر مواقع ۱ ساعت اول(۲تا۳) رو با ۲۰۰-۲۵۰ دانلود میکنم اما بعد میاد ۳۲۰ تا ۳۷۰ که متغیره و نزدیکای ساعت ۶، سرعت مثل روزانه ثابت و روی ۳۷۰ میشه.
متوسط دانلود شبانه ام ۵تا۶ گیگ هست(۹۰ درصد مواقع) اگه که اوضاع خیلی خوب باشه ۷گیگ.
یه چیز خیلی عجیب: من در حال حاضر مودم رو توی ارتفاع ۲ متری کنج اتاق گذاشتم و ۳تا چراغ هم آنتن میگیرم اینجا بهترین نقطه ایه که بعد از ۱۰-۲۰ بار جا عوض کردن پیدا کردم با اینکه کنار پنجره ۴تا چراغ دارم. نکته ی دیگه اینه که وقتی کنار پنجره هست بعضی لینکها موقع دانلود خراب میشه اما وقتی کنج اتاقه همون لینکها دوباره ادامه پیدا میکنه...:n13: هیچ توضیحی هم براش نیست!
نتیجه ی اخلاقی: مطمئنا بنابه محدوده ی منطقه ای و تعداد اشتراکها و هزار تا عامل دیگه هر کسی کیفیت متغییری نسبت به دیگری داره.
خلاصه من یکی هم، از مبین نت راضیم وفقط دهنشون سرویس که ۱۲هزار تومن بابت هر گیگ باید پیاده بشی:n24:
خب عزیز تو هم مثل من از مخابرات یه ۲۵۶ یا ۵۱۲ بگیر برای مصرف روزانت دیگه به حجم های گرونه مبین نیاز پیدا نمیکنی و فقط شبا میزاری واسه دانلودنقل قول:
من یکی از مودمای قدیمی مبیننت دارم و می خوام بفروشمش نمیدونید چقد می ارزه؟
کدوم مدل ؟نقل قول: