حسووووووودنقل قول:
آرش چرا هرجا میره فاندرش میکنن ؟
Printable View
حسووووووودنقل قول:
آرش چرا هرجا میره فاندرش میکنن ؟
جدی میگم آرش ، شرط اصلی بلد بودن زبان انگلیسیهنقل قول:
من چون دوستت دارم بهت این حرف هارو میزنم
خوب نتیجه میگیریم تو اومدی منو از فوندر بر میداری:دینقل قول:
جدی میگم آرش ، شرط اصلی بلد بودن زبان انگلیسیه
من که تا حالا هر جا فوندر بودم کسی با من مکاتبه نکرد
هادی رویت شد !!! :دی
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4077819&postcount=688
فروم سایروس فارسی هست یا خارجی هم دارین اونجا ؟نقل قول:
فارسی.........نقل قول:
فروم سایروس فارسی هست یا خارجی هم دارین اونجا ؟
به نظر من پينگليش باشه بهتره!!! فونت فارسيش خيلي بي ريخته!!!نقل قول:
فارسی.........
پینگلیش متن زیاد باشه من نمیخونم :دینقل قول:
به نظر من پينگليش باشه بهتره!!! فونت فارسيش خيلي بي ريخته!!!
همینجا کارمون ختم میشه به اونجا نمیرسه
چطور مگه؟!! اشكالي نداره كه! اين فونتش هم خيلي زشت و بي ريخته!!نقل قول:
كارمون كجا ختم ميشه؟؟!نقل قول:
همینجا کارمون ختم میشه به اونجا نمیرسه
خوب پس فکر کنم فاندر کوروش منم باید باشم خودشم تو منو شهر بگین تمامی تلگرام ها را بفرستند به مشنگ چون فکر کنم انگلیسیم خوبه و ضمنا الان دیگه تجربه کافی فکر کنم برای فاندر بودن و اعضا جمع کردن داشته باشم
خوب اگه اینطوره 2 تا یوزر دیگه منم فاندر بشن :دی
خب پس همه فاندر بشن :دی
نه من و ممد فوندر ميشيم بسه!!!نقل قول:
خوب پس فکر کنم فاندر کوروش منم باید باشم خودشم تو منو شهر بگین تمامی تلگرام ها را بفرستند به مشنگ چون فکر کنم انگلیسیم خوبه و ضمنا الان دیگه تجربه کافی فکر کنم برای فاندر بودن و اعضا جمع کردن داشته باشم
من سیکتیر:دینقل قول:
نه من و ممد فوندر ميشيم بسه!!!
آواتارتیم
بله؟!نقل قول:
شما هم كنسولر باش!!
قربانت!!! سايز بزرگش رو هم دارم!! مي خواي بزارم؟؟!!نقل قول:
آواتارتیم
با عضو معمولی بیشتر حال میکنمنقل قول:
بله؟!
شما هم كنسولر باش!!
من قهر کردم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بابا شما فوندر سيلور هستي!! عجب!!نقل قول:
من قهر کردم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:31::31::31:نقل قول:
خوب مشنگم فاندر اونجا بود الان اگه بیاد اونجا ادم معمولی بشه از میدیل ها بهش تلگرام می یاد بهش می خندند که فرار کردی رفتی آدم معمولی شدی
سیلوری ها چی می گن بهش ؟ می گن فاندر رفته اونجا برای آدم معمولی شدن :31::31::31::31:
یکم درک کنید و تاب و توان این جور تلگرام ها را ندارم :31:
خيار فوندر فورت بود يا مشنگ؟؟!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب مشنگم فاندر اونجا بود الان اگه بیاد اونجا ادم معمولی بشه از میدیل ها بهش تلگرام می یاد بهش می خندند که فرار کردی رفتی آدم معمولی شدی
سیلوری ها چی می گن بهش ؟ می گن فاندر رفته اونجا برای آدم معمولی شدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکم درک کنید و تاب و توان این جور تلگرام ها را ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر دو . منم سازنده فورت بودم:دینقل قول:
خيار فوندر فورت بود يا مشنگ؟؟!!
هر دو شم :31: فاندر بود ولی خیار فاندر فورت هم بود الان دارند بهم التماس می کنند تا برم اونیکی شهر ها تا فورت را مثل خودمون هماهنگی کنم تا تموم بشه :18:نقل قول:
این را خوب اومدینقل قول:
ولی فقط ساختی بعدش بای بای گفتی :31: من ... در اومد تا بتونم همه را هماهنگی کنم 100 صفخه تلگرام به اینور اونور دادم تا به شهر افرادی بیارم تا بتونم آیتم ها را فراهم کنم :31:
... سانسور شده :31:
خب باشه!! اگه يكسري اتفاقات نيافتاده بود خيار و مشنگ كه دست من بودن هيچ(!!) يوزر اصليم هم فوندر سيلور بود!!نقل قول:
هر دو شم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فاندر بود ولی خیار فاندر فورت هم بود الان دارند بهم التماس می کنند تا برم اونیکی شهر ها تا فورت را مثل خودمون هماهنگی کنم تا تموم بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اگه مشكلي داري مي تونم فوندرت كنم!! اگه ممد قبول كنه فوندر شماره يك!!! وگرنه فوندرت مي كنم توي پروفايل شهر مي نويسم ديپلمات شهر!! خوبه؟؟!!
مهم ساختشه:دینقل قول:
ولی فقط ساختی بعدش بای بای گفتی
من چهار ساعت ديگه از پاس اوت در ميام!! برنامه اي داريد بگيد!
من فقط می خواهم تلگراما بیاد به من :31: بقیه اش مهم نیست دیپلمات باشم یا رئیس جمهور و یا کارگر :31:نقل قول:
فقط قدرتش را داشته باشم تا اینوایت کنم و کلاسم داشته باشم
برام فرقی نمی کنه 1 باشم یا 2
:31: خوب برو یک چند تا هم بساز دیگه ولی انصافا ساختش مهمه یا بالا بردنش !!!!!نقل قول:
شماها تا من فاندر نبودم نتونسته بودید سیلور را کامل کنید از وقتی من فاندر شدم ریختم به جون جماعت :31: تا بیان به ساخت کمک کنند :5:
یکم نمک نشناس نباش :10::11::31:
فردا اینا مشنگم می یاد بزار اون بیاد خودش همه را مثل خیار سرویس می کنه :31::18:نقل قول:
سلام هادی جون کجایی بابا
راستی منم میخوام فاندر باشم (شوخی کردما)
بابا زشته !
این حرفا وصله هادی نمیشه !
من بشخصه بازی رو از ایشون یاد گرفتم و اعتراف میکنم پسر خیلی باحال با مرام و آقایی هستش .
بابا اين وركر ها رو حروم نكن!!! كورش رو كه ساخت بفرستش فقط كار پر تجربه كنه بلكه لول يك تجربه بشه!!!نقل قول:
فردا اینا مشنگم می یاد بزار اون بیاد خودش همه را مثل خیار سرویس می کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس كنسول مي كنمت و ديپلمات!! كار هاي دوست و دشمني با تو!! فقط بايد قبلش يه سري نكات اوليه رو بهت بگم كه احتمالا برات تلگرام ميزنم!! در ضمن ما هيچ كس(به جز ايراني هاي مطمئن) رو دعوت نمي كنيم!! در نتيجه Recruiting: Close !!!نقل قول:
من فقط می خواهم تلگراما بیاد به من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بقیه اش مهم نیست دیپلمات باشم یا رئیس جمهور و یا کارگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط قدرتش را داشته باشم تا اینوایت کنم و کلاسم داشته باشم
برام فرقی نمی کنه 1 باشم یا 2
jojok wins the duel, gains 42 experience points and steals $110 from KingSVH.
حاجی برنامه ای بود من حاضرم فعلا میرم هتل . انرژی هم واسه چندتا دوئل دارم .
من حاضرم:5::5::5::5::5:
باول بايد يه حاصر غايبي كنيم ببينم چند نفريم!! ميام ولي حريف تاكتيك بالاي سرباز ها ميلي چانگ آن نيستم!! حسابي كتك مي خورم!! ادونچر يا دوئلري كه تاكتيك نداشته باشه يا كم باشه برا من خوبه!! در ضمن صفحه تنظيمات دوئل رو بدين تا تنظيم كنم برم طرف رو حسابي بزنم!!نقل قول:
حاجی برنامه ای بود من حاضرم فعلا میرم هتل . انرژی هم واسه چندتا دوئل دارم .
===
پست هام تاييد نميشن اعصابم خرد شده!! يه پست قبل اين دادم تاييد ميخواست!!!
برنامه با شما - تارگت با شما . همکاری از من :دی
به جز ریکی یو بقیه به من زیر 100 تجربه میدن فرقی هم نداره سرباز باشه یا کارگر . اسم بدین میرم میزنم نهایتش کتک میخوریم ولی چون چند نفریم پیروزی با ماست .
یه ساعتی بگین بریم یاهو کنفرانس اینجا پست های حاجی هم تایید نمیشه .
چاقل اين چطوره؟!!:
tozhujuan
من الان پاس اوتم! دو ساعت ديگه از پاس اوت در ميام!! ممد كي ميرسه؟!!
من + مهرداد+ آرش+ شما+ كس ديگه اي نيست؟!!
كم نيستيم به نظرت ؟!!
===
آرش اين بانك رو بساز ديگه!! يه بار ديگه كار كني حله!!(برا بچه ها ميگم وگرنه من 1200 دلار بيشتر ندارم!!!)
به من 0 تا تجربه میده . نمیتونم بزنم :دی ولی شما فکر کنم راحت بتونین پاس اوتش کنین .نقل قول:
چاقل اين چطوره؟!!:
tozhujuan
mylineage , taskmgr هم خوبن . من خورده حسابی هم دارم باهاشون :دی
ممممممددد برس دیگه اه .
خوبه دیگه ماشالا همه بچه ها خفن دمیج میزنن نفری 300 هم بزنیم که 100% بیشتر از 500 میزنیم طرف پاس اوته حالا میخواد سرباز پرمیوم دار میلی هم باشه :دینقل قول:
من + مهرداد+ آرش+ شما+ كس ديگه اي نيست؟!!
كم نيستيم به نظرت ؟!!
اون دومي بهتره!!! mylineage!! حواسم بهش نبود!!نقل قول:
به من 0 تا تجربه میده . نمیتونم بزنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی شما فکر کنم راحت بتونین پاس اوتش کنین .
mylineage , taskmgr هم خوبن . من خورده حسابی هم دارم باهاشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممممممددد برس دیگه اه .
البهت لااقل 80 تا آيم داره!!
مثل اینکه فهمید رفت خوابید :دی امیدوارم تا دو ساعت دیگه بیدار شه .