باز دوباره این ح ک و م ت منحوس جیمیل و یاهو رو ف ی ل ت ر کرد و تمام پورتهای --- و پراکسیها رو هم بسته و هیچ قیلترشکنی هم کار نمیکنه.
راه حلی دارید ؟
Printable View
باز دوباره این ح ک و م ت منحوس جیمیل و یاهو رو ف ی ل ت ر کرد و تمام پورتهای --- و پراکسیها رو هم بسته و هیچ قیلترشکنی هم کار نمیکنه.
راه حلی دارید ؟
شرایط تعویض نوع اکانت چطوری هست ؟؟؟؟؟
من اکانت 512 اکو دارم میخوام به آرت تغییر بدم .
به نظر شما کدوم یک از اکانت های آرت شرایطش نزدیک به 512 اکو هست ؟؟؟؟؟؟
به خاطر حجم دانلود میخوام عوض کنم .
علل حساب میتونی از این سایت پراکسی استفاده کنینقل قول:
کد:http://www.grabfaster.com
سلام دوستان
چرا از وقتی که گلوی یاهو و جیمیل و... گرفته شده است (مجهول عرض کردم!) کلا فایلهای swf هم لود نمیشن؟ مثلا من میرم سایتی که فلش کار شده نمیاره! (مثلا سایت سونی یا gsmarena) آیا شما هم این مشکلات رو دارید؟
راهی هست بشه به جیمیل وارد شد؟ من که به هر دری زدم نمیشه!:41:
الان یه خانومی از شاتل زنگ زد در مورد مشخصات و از این جور چیزا پرسید و چک کرد .... آخرشم یه حال اساسی دادش :21: به خاطر تولدم 3 گیگ ترافیک رایگان بهم دادن:8:
از این سایت پراکسی که بالا گذاشتم میتونی هم وارد ایمیل یاهو و جیمیل شوینقل قول:
ببخشید شما کدوم شهری ؟ پس چرا برای تولد من چیزی ندادن ؟نقل قول:
جیمیلو باز نمیکنه .The page you requested is invalid.نقل قول:
باز شد باز شد
قند شکن :
کد:http://twittfa.com/pr12/
سلام .
تولدتون مبارک آقا وحید :11: شما کجا تشریف دارین ؟نقل قول:
-------------
1- آقا من بالاخره امروز مدارک ثبت نامم تو شاتل کامل شد . اگه خدای نکرده ، زبونم لال ! سیم کشی ساختمونمون ایراد داشت (یعنی adsl رو سایورت نمیکرد)، من کی خبردار میشم ؟ راهی داره یا نه ؟
2- فقط همون مودم کافیه دیگه برا اتصال ؟ کارت شبکه در چه موردایی ضروری میشه ؟
نقل قول:
ببخشید شما کدوم شهری ؟ پس چرا برای تولد من چیزی ندادن ؟
تهراننقل قول:
تولدتون مبارک آقا وحید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما کجا تشریف دارین ؟
ممنون البته تولدم جمعه بود
1- اصولا اگه خطتت مشکلی واسه ای دی اس ال داشته باشه موقع استعلام از مخابرات مشخص میشه ..اینطور که شما میگی اگه تا حالا حرفی نزدن یعنی مشکلی نداشته !! البته اگه منظورت از سیم کشی توی خونه همون مشکلات مربوط به خط مثل فیبر یا pcm بودن باشهنقل قول:
2- معمولا مادربرد کامپیوترها یه کارت شبکه داره که اگه بخواهی با lan مودمت به کامپیوتر وصل شی ازش استفاده میشه
سلام
الآن که یه سر به سایت شاتل زدم ، زده که 76 درصد کارم انجام شده و الآن منتظر رانژه شدن خط هستش . یس یعنی خطم مشکلی نداره دیگه ؟نقل قول:
مین بورد من گیگابایت m61sme-s2 هست . کارت شبکش آنبورد هست این مدل ؟نقل قول:
2- معمولا مادربرد کامپیوترها یه کارت شبکه داره که اگه بخواهی با lan مودمت به کامپیوتر وصل شی ازش استفاده میشه
:11:
از من 25 هزار تومان پول نصب و راه اندازی گرفتن یه بخشی از راه اندازی هم شامل هزینه اعزام کارشناس به خونه بود اما من خودم نصب کردم تلفنی یوزر و پس گرفتم حالا باید ما بقی پولم رو بدن؟؟؟
راستی شبها واقعا رایگانه؟؟
نه اون پول نصب رو در هر شرایط میگیرن البته اگه با کارت طلایی یکه از دوستات میگرفتی 10 تومن کم میکردننقل قول:
بله شبا از ساعت 1 تا 7 مفته :31:
من خودم مدارکمو بردم مخابرات و دادم واسه رانژه و 15 تومنی که ازم گرفته بودنو زدن به جای گیگ .(صبانت)
فکر میکنین این ISPها چیکار میکنن ؟ دقیقا یه فقط یه فرم رو میدن به امور مشترکین مخابرات و تمام .
مخلصیم .
ولی سرعتش خیلی مسخره ست،مال من که اینجوریه اکو 128 یک ماه دارم...:13:نقل قول:
له شبا از ساعت 1 تا 7 مفته
افتضاح ماله یک دقیقشهنقل قول:
بیشتر به اسف بار میخوره
البته یک جاهایی و یک سری از افراد ( تبعیض و رنگینتر بودن خون ) مشکلی ندارن
معمولا با چه سرعتی کانکت میشدی؟ اگه 40 کیلو به بالا بوده پس خط شما مشکلی نداره یعنی فیبر نوری یا pcm نیست .نقل قول:
اما اگه خدایی نکرده یکی از اینا بود کنسل میشه و روی 73 درصد میره بهت زنگ میزنن که پولو پس بفرستن یا اگه پارتی دارید تو مخابرات یه کاری کن که خط را به سیم مسی تغییر بدن چون ظاهرا برای بعضی مناطق این کار را نمیکنن.
آقایون، جای بسی خوشحالی است که بار دیگر اینترنت دارد میمیرد...
من الان تو پی سی هم نمیتوانم به راحتی بیام
:31:نقل قول:
ما که مشکلی نداریم!
دایل آب منظورتون هست ؟نقل قول:
اگه آره . رو علامت اون 2 تا کامییوتره که میرم سرعت رو میزنه 44.0 kbps
(انگار جای امیدواری هست:20:)
:18:بازم شروع شد...:41:نقل قول:
:10:
اقا امروز پیش اقای بهشتی بودم پرسیدم گفت یه مدت که 512 کرده بودم بعضی ها زیاد سواستفاده میکردن فعلا دیگه 512 نمیکنیم!نقل قول:
گفت شاید بعدا...
در ضمن جدیدا هم پورت اضاف کردن به مراکز .....
1-برای شارژ دوره بعد توی کنترل پنلت توی سایت my.shatel.ir قسمت اخرین پیش فاکتور...نقل قول:
2-اره همه بانکهای عضو شتاب دیگه سامان که خصوصی هست و جای خود داره البته باید vcc , رمز اینترنتی را داشته باشی!
3-:19:
الان یه فایل 4.4 گیگابایتی رو گذاشتم برای دانلود،فکر میکنید کی تموم میشه؟:41:
64 ساعت دیگه:31:باز خداروشکر این IDM هست وگر نه کامپیوتر باید یه کله روشن باشه:13:
کنترل پنل شاتل بالا نمیاد به فنا رفت!:31:
Service Unavailable
سلام دوستان من می خوام adsl بگیرم برای اینکه آنلاین بازی کنم.
به نظر شما شاتل بگیرم؟
سلامنقل قول:
کاملا تائیید می شه :5::27::40::10:
1تا7 سرعتتون چطوره مال من که از 50 بالاتر نمیاد در صورتی که پهنای باند 2 مگه:41:
my.shatel.ir
اقا درست شد!
سرويس 2 مگ شبانه هم داره ؟نقل قول:
max سرعتش چقدره ؟
128 اکو دارم که شده 2 مگ ماکسیمم سرعت هم 200 هستشنقل قول:
من سرویس Art 1 شاتل را استفاده میکنم ، اگر بخوام به ECO512 تبدیل کنم قبول میکنند ؟ یا باز همان سناریوی بالاتر از 128 فقط به اشخاص حقوقی و ..... را راه میندازند ؟
باید نامه از دانشگاه یا مهر و شماره ثبت شرکت داشته باشی!نقل قول:
نمیدونم این مسخره بازی اگر از مخابرات هست چرا اینطوری؟
با اینکه من دیشب 1300 مگابایت دانلود کردم و اگر باز هم لینک میبود باز هم دانلود میشد و فکر کنم تا 3 گیگ شاید جا داشت. صبح ساعت 6 که بلند شدم دیدم دانلودم تموم شده و خواستم چند تا لینک جدید بیابم که بذارم دانلود شه (حالا کاش لینک گیر بیاد الان چند ماهه کسی آپلود نمیکنه.) لینک که دادم دیدم سرعت پایینه و با 20 دانلود میکنه. خلاصه گذاشتم بره تا 3 دقیقه به 7 حواسم بود و چک کردم دیدم سرعت هنوز همون 20 هست. خلاصه یه وقت فراموش کردم که کنسل کنم چون ساعت داشت 7 میشد وقتی یادم اومد رفتم که کنسل کنم دیدم داره با سرعت نور دانلود میکنه و 35 مگابایت رو در عرض 2 دقیقه دانلود کرد. نامرد.
ساعت 10.54 صبح سه شنبه
یاهو را خدا ازاد کرد
فم
یاهو میل هم باز شد بعد دو روز
من که Gmail و Yahoo mail ام کار میکرد تا حالا
الان Messenger باز شده و youtube هم درست شده و میشه راحت با idm ازش دانلود کرد
اما با این جو سنگین و فجیع و احتمال رخ داد قریب الوقوعی سهمگین , بعید میدونم زیاد این وضع دوام بیاره
نقل قول:خدمت آقای ALI9095 عرض کنم که الکی دلتون رو خوش نکنید که 2 مگ رو فقط برا مشهد بستن . البته اگه مشهد باشین که خوش بحالتون :21: (اسم تهران بد در رفته !:31:)نقل قول:
من که یک قند شکن دارم باهاش جی میل رو یاهو رو باز میکردم تو شبای گدشته.
هنوز 128 با سرعت بالا دانلود میکنه یا برگشته سرجاش؟ یادمه با 64 و بالاتر دانلود میکرد.
.........................................نقل قول:
از شرکت گذرگاه توی شهر خودمون در اراک گرفتم ماهی 25 تومن می دم برای اینترنت 128 نامحدود( البته یه آشنا پیدا کردم وگرنه قیمت اصلیش بالای 47 تومن بود )
اصلا شاتل خوبه؟