ریست فکتوری چطور بزنم؟؟؟؟؟نقل قول:
Printable View
ریست فکتوری چطور بزنم؟؟؟؟؟نقل قول:
مودمو در حالت روشن بزار و دقت کن یه دکمه کوچیک پشت مودم هست با یه تیکه سیم به مدت 10 ثانیه نگه دار .....نقل قول:
من این کار رو قبلاً انجام دادم نشد خب عزیز یعنی الان باید مودم رو بخاطر یه فریمور بندازیم دور؟؟؟ نمیشه که داداش هیچ راه حلی نداره ؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
دوست من / اشتباه فریمور بریزی یا .... باید با مودم خداحافظی کنی .....
بازم بزار اساتید بیان ببین اونا چی میگن ....
خب من الان دیدم فریمور مشکلی نداشته من با وایرلس آبدیتش کردم واسه همین اینجوری شده ولی خب الان نمیدونم چیکارش کنمنقل قول:
مدل دقیق مودم چی هست ؟نقل قول:
شما دقیق به صورت سخت افزاری مودم را ریست میکنی؟نقل قول:
D-Link DSL-2750U دقیقاً مدلی که روش نوشتهنقل قول:
من مودم رو خاموش میکنم و دکمه رسیت رو که بصورت فرو رفتگی هست با یه چیزی نگه میدارم و بعد چند ثانیه روشن میکنم و 10 تا 20 ثانیه نگرش میدارم و یا اینکه با حالت روشن این کار رو میکنم ولی تاثیری نداره اگه منظورتون از ریست سخت افزاری چیز دیگری هست بهم بگین تا انجام بدم دوست عزیزنقل قول:
نه منظورم همین بودنقل قول:
چراغ Power اصلا سبز نمیشه؟
سلام
مودم من dlink هست .....
تقریبا هر 20 مین کار 2 مین dc میشه و خودش مجددا وصل میشه ....
جالبیش اینجاس تو اون زمانی که با pc نمیتونم به نت وصل بشم با وایرلس گوشی که چک میکنم بدون مشکل کار میکنه و وب گردی میکنم ..... !!!!
مشکل از چی میتونه باشه ؟؟؟
چرا وقتی با حالت اولی که گفتم ریست میکنم چراغ سبز میشه و هنگامی که کابل رو هم میزنم LAN رو هم نشون میده ولی میخوام وارد 192.168.1.1 بشم نمیره یعنی کلا هیچ کاری نمیشه کرد وقتی یه بار خاموش روشن میکنم دوباره چراغش قرمز میشه باید ریست کنم تا سبز بشهنقل قول:
دوست عزیز ما هم مشکل شمارو داشتیم که گفتیم فریمور آبدیت کنیم شاید حل بشه که به این بلا دچار شدیمنقل قول:
سلامنقل قول:
میشه شما یه لطف کنی که بگی تو کدوم قسمت ها باید این کارها رو انجام بدم.
ممنون میشم از لطف شما
مودمت چیه؟نقل قول:
asus مدلنقل قول:
wl-am604g
بعد از ورود به صفحه تنظیمات برو تو قسمت Advanced Setup و قسمت WAN و تو اونجا میتونی کانکشن بسازی یا کانکشن های موجود را Edit کنی.اگه از قبل کانکشن از نوع Bridge ساختی الان اونا Edit کن و بذار روی حلت PPPOE ار این حالت اگه بذاری و Next بزنی وارد صفحه ای میشه که میگه یوزر و پسوورد برای اتصال به اینترنت را وارد کنی.نقل قول:
وقتی وارد کردی مراحل را به صورت پیش فرض ادامه بده و تنظیمات را ذخیره کن.
اگر هم کلا کانکشنی درست نکردی یکی Add کن و با تنظیمات PPPOE جلو برو مثل قبلی.
فقط VPI , VCI را دقت کن درست وارد کنی
با این کار مودم خودش به صورت اتوماتیک به اینترنت وصل میشه و فقط کافیه تو موبایلت تو قسمت WLAN یا WiFi وارد بشی و اسم مودم (همون اسمی که گذاشتی) را پیدا میکنه فقط باید بهش وصل بشی و از اینترنت استفاده کنی.
سلام من مودم زایکسل lan دارم. میخواستم به وایرلس تبدیلش کنم یه نفر گفت برو روتر بخر من رفتم خریدم و حالا هر کاری میکنم نمیتونم از روتر برای وایرلس شدن مودمم استفاده کنم.در ضمن من PC دارم
مارک router که من خریدم هم meganet f-17 wireless router هست
کسی میتونه راهنمایی کنه
سلام من مودم زایکسل lan دارم. میخواستم به وایرلس تبدیلش کنم یه نفر گفت برو روتر بخر من رفتم خریدم و حالا هر کاری میکنم نمیتونم از روتر برای وایرلس شدن مودمم استفاده کنم.در ضمن من PC دارم
مارک router که من خریدم هم meganet f-17 wireless router هست
کسی میتونه راهنمایی کنه !!!!
سلام
من یه سرویس adsl 128 واسه خونه میخوام واسه یه کامپیوتر احتمالا از پارس انلاین سرویس بگیرم.میخواستم بدونم پول مودمش چقد میشه؟
دوستان میگم مشکل من راه حلی نداره؟؟؟؟؟نقل قول:
مودم معمولی بین 30 تا 40نقل قول:
مودم وایرلس بین 50 تا ......
دوستان یه مشکل دارم اساسی با مودم tp link td-1188.خسته شدم از دستش:
اینه که از موقعی که adsl گرفتم و idm رو می زارم مثلا سر یه ساعت به اینترنت وصل شه و شروع به دانلود کنه نمی دونم چرا نمی شه! ولی قبلا که دیال اپ داشتم سر ساعت خود idm وصل اینترنت می شد و شروع به دانلود می کرد.ممنون می شم یکی کمک کنه مشکلم حل شه.راستش برا دانلود شبانه می خوام.سیستم روشن می شه ولی idm*نمی تونه وصل اینترنت شه و دانلودشو شروع کنه.
راستی:
با کانکشن bridg وصل می شم . تو idmاز قسمت option و دیال آپ هم ،کانکشنی که دستی ساختم رو انتخاب کردم ولی متاسفانه وقتی سر ساعت باید شروع کنه به دانلود علامت شروع صف کنار ساعت می یاد ولی به اینترنت وصل نمی شه.فایل هم از سایت غیر فیلتر است.و مشکلی نداره.
کانکشن pppoe هم بسازم سیستم روشن می شه ولی وصل اینترنت نمی شه خودکار
ممنونم ج بدین.دیگه واقعا خستم کرد...
من یه مودم شاتل مدل 920wm میخوام کانفیگ کنم. هر چی آی پی 192.168.1.1 رو میزنم هیچی نمیاد. چند بار تا حالا هم ریستش کردم. لطفا کمک کنید.:42:
نقل قول:
فی پی ان اگه وصله ببندش ....
دوستان نت من گاهی علامت تعجب زرد رنگ کنارش قرار میگیره !!
زنگ زدم پشتیبانی گفتن dns باید وارد کنی ... ازشون گرفتم وارد کردم اوکی شد .... اما بازم بعد از مدتی کار بازم علامت زرد تعجب میاد !!!علامت زرد میاد نت هم قطع میشه !!!!
خواستم بدونم ارور واقعا از چیه ؟؟؟؟
نه نیست.چه کنم؟نقل قول:
سلام
اساتید من وقتی vpn رو روی گوشی آیفون فعال میکنم با wifi دوستم راحت میتونم به fac--e booooooook وصل شم ولی با wifi خودم بعد اینکه vpn رو کانکت میکنم هیچ پیجی رو لود نمیکنه ! یکی گفت تنظیمات تانلینگ ربط داره ! چاره چیه
مدل :TP-link td-w8151N
اصلا ربطی به VPN ندارهنقل قول:
2 تا مورد زیر را چک کن:
1- تنظیمات کارت شبکه روی حالت اتوماتیک باشه یعنی IP به صورت دستی وارد نشده باشه اگه هم IP دستی هست حتما تو رتج IP مودم باشه مثلا 192.168.1.2
2-تنظیمات مرورگر را چک کن که Proxy روش ست نشده باشه اگه از IE استفاده میکنی حتما یبار ریستش کن
یوزر و پسوورد اینترنت شبانه فرق میکنه با یوزر پسوورد معمولیت؟نقل قول:
اگه فرقی نمیکنه که مودما بذار روی حالت PPPOE که خودش اتوماتیک وصل اینترنت میشه و IDM را تنظیم کن
اگه فرق میکنه مودم را بذار روی حالت Bridge و یک کانکشن بساز و از نرم افزار ADSL Auto connect استفاده کن که همزمان با روشن شدن کامپیوتر اینترنت هم وصل بشه
مودم روی چه حالتی هست ؟نقل قول:
Bridge یا PPPOE ?
شما مشکل نویز را حل کردی؟
تست کن ببین وقتی با Wifi خودت وصل میشی اصلا اینترنت وصل میشه یا نه (بدون اینکه چیز پی ان را کانکت کنی)نقل قول:
سلام مودم من linksys wag120n هستش
میخوام وایرلسش رو غیر فعال کنم
چون فکر میکنم وایرلسمو -- کردن وسرعتش خیلی پایین اومده
لطفا اساتید کمک کنن
تو تنظیمات مودم برو تو قسمت Wireless و بعد Basic Wireless Settings و Wireless Configuration را بذار روی حالت Manual و Network Mode را بذار رو Disable و بعد Save setting را بزن.همیننقل قول:
ممنوننقل قول:
در ضمن می خواستم بدونم چطوری میشه وقتی کسی سرچ کنه وایرلس مودمو پیدا نکنه ولی خودم بتونم
اصلا چنین امکانی هست؟
شما اگه تو همون پنجره Basic Wireless قسمت SSID Broadcast را Disable کن با این کار خودتم دیگه نمیتونی پیداش کنی
ولی با دونستن SSID میتونی به صورت دستی اونا ADD کنی.
سلام.یدونه مودم زایکسل دارم که مال 2.3ساله پیشه.روحالت بریج مشکل نداره ولی رواتومات بعداز7دقیقه کانکت میشه که قبلااینطورنبود.رسیتشم کردم بازنشد.مدلشp660ru t1.v2است.تنظیم خاصی بایدبکنم یاکلامشکل داره؟
ممنون
سلام
کسی اینجا مودم TP-LINK 8616 داره ؟
آیا این مودم حالت PPPOE داره یا نه ؟
من شنیدم فقط حالت Bridge داره!
سلام.یک مودم میخوام که 4پورت لن داشته باشه واینکه تا60تومن چیزخوبی گیرم میاد؟
سلام خواهشا کمک کنید
من بعد از اینکه ادرس مک رو عوض کردم دیگه نتونستم به اینترنت دسترسی داشته باشم قبلش مشخصات مک قبلی رو یاداشت کردم دوباره تنظیماتو به حالت قبل درآوردم اما اینبار دیگه مودم در حالت pppoe وصل نمیشه چند بار هم ریست کردم ودوباره کانفیکت کردم در حالت بریج هم حتما باید با کابل باشه که وصل بشه و از طریق وایرس لب تاب کانکت میشه اما وصل نمیشه درواقع لب تاب به وایرس وصل میشه ولی وقتی اکانت بریج رو میزنم که اینترنت برقرار شه وصل نمیشه ویا ارور 691 رو میده یا 651 که وقتی کابل رو مستقیم به لب تاب وصل می کنم وصل میشه چیکار کنم؟
این ارور رو میده Error 651: The modem (or other connecting device) has reported an error
و گاها ارور 691 ولی یوزر و پسوورد رو صحیح وارد می کنم
tp link TD-W8901G
درضمن دوستان عزیز
بعد از اینکه توسط cd مربوط به خود مودم اقدام به راه اندازی مودم می کنم در هنگام انتخاب حالت pppoe در اخرین مرحله و آخرین گزینه ارور 020 رو نمایش می ده نمی دونم چیه توسط 192.168.1.1 هم حالت pppoe انتخاب میشه اما چراغ internet روشن نمیشه؟؟؟
( دو روز قبل همه چیز درست بود و هردو حالت بریج و pppoe کار می کردن)
اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]