الان 1 مگ نامحدود من دارم با 16 تا کانکشن توی دانلود منیجر 30 کیلو سرعت میگیرم :|
Printable View
الان 1 مگ نامحدود من دارم با 16 تا کانکشن توی دانلود منیجر 30 کیلو سرعت میگیرم :|
دوستان الان وضع اسیاتک چطوره خوبه؟ارزش دارم بگیرم؟:n12:
دوستان که انتظار نداشتن تا آخر عمرشون با این سرعت دان کنن؟:n13:
معلوم بود که مشکلی پیش اومده و این بالا بودن سرعت ها موقتیه
کسی زنگ هم نمیزد اطمینان میدم بهتون همین امشب در هر صورت سرعتا رو مثل قبل میکردن
+
خب برای شما ها خوب شده بود فقط، برای بعضی ها سرعت پایین اومده و بود و سرعت فضایی بعضی هارو میدین مسلما میرن پشتیبانی ببینن برای چی اینجوری شده
خود بنده تو این 2.5 روز بجز یکی دو ساعت تو 24 ساعت با سرعتی بین 20-60 دان میکردم که شدید نوسان داشت و فقط لحضه میرفت رو 60 وگرنه میانگین میشه گفت رو همون 20 بود
لااقل برای الان من از سرور های خارجی دارم سرعت ثابت 40-50 دان میکنم.
به امید اینکه سرعت های نامحدود رو برگردونن به همون حالت قبل:n01:
نقل قول:
فعلا که افتضاحه مخصوصا تو شهرای پرجمعیت. فقط تو بعضی شهر ها خوبه شما از کدوم شهری
من که فک میکردم دائمی باشه !نقل قول:
مخصوصاً با این تبلغشون تو سایتشون :
نمیدونم دیگه ! چرت و پرت گفتن ینی ؟ ایستگاه گرفتن مارو ؟! :n13:نقل قول:
خدمات سرور اختصاصی و میزبانی وب آسیاتکشرکت آسیاتک اقدام به راه اندازی مرکز داده های خود با ظرفیت مسیر دهی 40Gbps نموده است. بهره گیری از سرورهای به روز و پر ظرفیت در کنار دانش تیم فنی آسیاتک موجب رشد سریع این مرکز و ارائه خدمات به بیش از هزاران وبگاه شده است. رسالت آسیاتک در کنار ارائه خدمات میزبانی وب به وبگاه های شخصی و شرکتی ارائه خدمات به وبگاه های پرمصرف می باشد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص خواهشمند است با شماره تلفن 82144260-021 تماس حاصل فرمایید.
برخی از مشتریان جدید آسیاتک
میهن#دانلود - فیس#نما - سافت#گذر - دانلود#ها
من که از صبح هیچ سایتی باز نمیکنه! الانم شانسی با قند شکن اومدم درست شد!
یعنی خره بگیرین در این اسیاتر بابا همه ازش بکشین بیرون اینترنت همه جا بهتر از اینجاست بابا این خیلی نابوده من نمیدونم روی چه حسابی شما موندید دارین اعصاب خودتون رو خورد میکنید
یکم دلم خوش شده بود حداقل 4 تا سایت داخلی سرعت خوب میگیریم :n14:
این چه وضعشه ؟ هرموقع می خوان سرعت رو کم می کنن و خودشون حال می کنن . ما هم که هیچی نمیگیم . (به غیر از من:n02: ) , بچه ها یکی بیاد این شرکت رو -- کنه تا همه بتونن چند روزی با سرعت بالا دانلود کنند . یعنی هیچ کس نمی تونه -- کنه ؟ ملت سایت های بزرگی رو -- می کنند , چه برسه به این .:n01:
آخه شماها خودتون رو دلخوش کردید به چند ساعت سرعت بالا که بعدش کلی سرعت رو کم می کنند تا جبران شه . فکر کردید فقط خودتون زرنگید . :n02:
برید راحت بخوابید و حداقل سرعت پایین این شرکت رو نبینید.
چه حس خوبی به ادم دست میده اسیاتک نداره:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان اوضاع یکم بد شده ولی هر چی باشه از اسیاتک خیلی خیلی بهتره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دادا جوجه رو آخر پاییز میشمارن!!:n02:نقل قول:
آسیاتک هم یه روزی مثل اینا بود.
شرکت که قحطی نیست...اینم به فنا بره میرم شرکت دیگه...ولی شرکتی میرم که یه سرو گردن از اسیاتک بالاتر باشه:n09:نقل قول:
عجب اشتباهی کردم نامحدود گرفتم
الان 3 روزه دارم یه فیلم 800 مگابایتی از سرور اپلودباز میگیرم تازه شده 90 درصد
با سرعت 10 کیلوبایت دانلود میکنه
اونائی که نامحدود دارن رو 50 یا 60 هستن برید خداتون رو شکر کنید
بابا این دیگه داغون ه ، من یکی از خط هام که سرعتش داغون ه ، ۵۱۲ تهش دیگه ۳۵ میره ، اون یکی خطم هم از ۴شنبه قطع امروز بعد ۴روز جواب دادن پورت باید عوض بشه اونم ۳ روز دیگه طول میکشه.
دوستانی که مشهد هستن از کجا بگیریم بهتره؟ حداقل ماهی ۳۰ گیگ دانلود.
همشهری این " داده گستر عصر نوین " چجوریه ؟ از طریق سایت باید سرویس بگیریم یا جایی نمایندگی رفتی ؟ میشه آدرس نمایندگی و یا وب سایت نمایندگیش را بدی...نقل قول:
تا الان که از نظر پینگ راضی بودم ولی سرعتش اذیت میکنه!اونم فقط برای شهر مانقل قول:
امین نمایندگی نداره! از طریق سایت باید ثبت نام کنی...ولی کمتر ا ز 48 ساعت کاری برات وصل میکنن...
کدوم مرکز مخابراتی هستی؟
512 نامحدود برنزی
وضعیت اصلا خوب نیست ...
متاسفانه من یکی چون سرویس نامحدود نیاز دارم به جزء آسیاتک فعلا انتخاب دیگه ای ندارم
تنها شرکتی که بدون مصرف منصفانه در اصفهان سرویس نامحدود میده همین آسیاتک هست
بقیه شرکت ها مثل شاتل پارس آنلاین و صبانت همه سرویس های نامحدودشون مصرف منصفانه داره...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا من تو یه شهر کوچیک تو گیلانم باید ریسک کنم:n27:نقل قول:
داداش یه شرکت هست تو اصفهان بنام پیشگامان نصف جهان من ازش سرویس داشتم اون هم اصلا قانون مصرف منصفانه نداره و همیشه هم سرعت واقعی میده یعنی اگه 1 مگ بگیری رو حدود 100-120 و اگه 512 بگیری هم بین 60-70 و بهمین ترتیب سرعتای دیگه اما بزرگترین عیبش که ادمو کلافه میکنه اینه که قطعیاش فوق العاده بالاس یعنی در روز حدود 2-3 بار قطع میشه و دیگه هم اینکه سرویسای نامحدودش فقط ماهیانه داره.نقل قول:
من یکم مرداد سرویسم تا حدودی بهتر از قبل شده بود رفتم مسافرت امروز رسیدم بازم بدک نیست نمیدونم تو این چند روزم خوب بوده یا یکم مرداد خوب بوده و امروزم خوب شده !!!!!!!!
دوستان آسیاتکی وضعیت چطوری بوده این چند روز؟
اگه میخواید به غلط کردن بیفتید برید از پیشگامان بگیرید:n02:نقل قول:
کیفیت سرویس هاشو نمیدونم الان چجوریه ولی اون موقع که من داشتم افتضاح بود حالا اینها به کنار یه مشت آدم خل و چل ریخته بودند توش میرفتی شارژ کنی میگفت برو بانک بریز به حساب فیش بیار:n04:
زنگ میزدم میگفتم پسوردم یادم رفته میگفت بیا اینجا با کارت شناسایی تا بهت بدیم بعد دفترشم که اون سر شهره دهن مارو سرویس کردند خلاصه
.................
512 برنزی ساعتی 160 مگ دانلود میکنیم که میشه روزی 3800 که یعنی یه گیگ بیشتر از 2 مگ محدودی که داشتم میگیره و 20 تومن هم ارزون تر هست
ممنون رفیق...نقل قول:
عماریاسرم...سایتشم دیدم جالب بود !
البته فعلا که آسیاتر منو ول نمی کنه ! میگن برگشت وجه نداریم منم چون شش ماهه گرفتم برام زوره چند ماه پول سرویسم بره...
در عوض قول میدم این تاپیکو براشون تبدیل به جهنم کنم....تا اون روز !
با ترکیب دوتا کانکشن تونستم به سرعت دانلود 4 مگابیت نزدیک بشم از سرور خارجی.:n02:
یعنی من الان میتونم هم مبین نت و هم های وب رو با هم ترکیب کنم سرعتم بیشتر بشه با این برنامه؟نقل قول:
با سلام به شما دوست عزيز
امكانش هست روش كار رو بفرمائيد چطور با دو تا كانكشن روي يك سيستم به سرعت 4 مگابيت رسيدين .
ممنون از محبت شما
قابل توجه دوستانی که ابراز نارضایتی می کنند :
من الان باید چی بگم به نظرتون !!!؟؟؟؟
1 مگ نامحدود برنزی
نقل قول:
اگه لینک آموزش داره ممنون میشم چند وقته دو کانکشن باهم استفاده میکنین تا حالا مشکلی پیش اومده یکی سرعتش پایین تر باشه یا نوسان داشته باشه با هم کار میکنه
نقل قول:نقل قول:آره میشه. یکی رو با وایفای باید کانکت کنی و یکی دیگه رو با LAN، خود سایت برنامه هم نوشته بیشتر از دو تا وای فای هم میتونن وصل بشن ولی من هنوز نتونستم تست بگیرم.نقل قول:
آموزش خاصی نداره فقط برنامه رو نصب کنید، از قسمت Setting ریجستر کنید بعد دیس پچ فعال میشه.
یه اینترنت رو با کابل وصل کنید، یکی رو با وای فای
من ورژن 4.2 رو تونستم راحت نصب و ریجستر کنیم. 4.3 ریجستر نشد برام :|
این همون نسخه ای هست که خودم استفاده کردم، از اینجا دانلود کنید:
اینم بقیه نسخه ها خواستید تست کنید:
مشکلی بود در خدمتم :n16:
خب این 8-10 کیلوبایت به کجات میره اخه خیر ندیده ؟ چرا حق و ناحق میکنی ؟
کسایی که طرح نامحدودشون طلاییه ، شمام افت سرعت دارین ؟ یا فقط مال ما فقیر فقراست !
تو عزیز که مازندرانی هستی چرا مخابرات نمیگیری اونم ساری که فیبره نوری هستش نویز ندارهنقل قول:
سرعت رو کله میکنی.
نقل قول:
فقط یه سوال، شما قیمت یه پاور یا کارت گرافیک یا رو و cpu یا.... جدیدا گرفتی؟!؟!؟!؟
این حساب روزی 3.8 گیگ با فرض روی کاغذ بود دیگه؟!؟! چون که واقعیت اولا افت سرعت بیشتر.هم داریم طول روز.دوما کی سیستم یا تبلت رو یک ماه 24 ساعت روشن میزاره به خاطر آسیاتر!؟!؟!؟
ارزش نداره به خاطر آسیات... سیستم رو.سرویس کنی!
ویراش error میده.....
دوست عزیز شما اگه میخوای دانلود کنی برو 256 پارس بگیر، دوستام دارن راحت شبی 3_4 گیگ دانلود میکنن.... ( با فرض اینکه 4 گیگ کافی باشه)
اگه مصرف روزانه کمتری داشته باشید هزینش از اینم.کمتره!!!
من که حالا حالاها اینجام تا 24/11/92((البته چون آپلودام زیاده))اما بالاخره دهن اینا رو سرویس میکنم تا سرعت 64 خودمو بهم بدن.شده پا میشم میرم آسیاتر تهرون:n24:
یه مشت دزد شدن مدیر شرکتای اینترنتی
من که خودمو به درو دیوار زدم به جایی نرسیدم!نقل قول:
حتی سازمان تنظیم مقررات هم به شکایت من رسیدگی نکرد تا خود اسیاتک عوضی گفت شکایت شما مرجوع شده:n15:
بهر جال موفق باشی
شکایت مرجوع شده!؟ بدون جواب؟!؟?؟
به به بالاخره بعد از مدت ها انتظار مثل اینکه یه اتفاقاتی داره میفته :n19: :n19: :n19:
سرعت دانلود تو ساعت رایگان از دانلودها و میهن دانلود و سافت گذر برای من به ۳۵۰ رسیده و سایتهای خارج هم به ۱۵۰
:n02: اینجوری باشه هیچ وقت از آسیاتک نمیرم فقط خدا کنه بهنای باند خارج رو هم زیاد کنن مثل قبل:n10:
۲ مگ حجمی هستم . کسی سایت فیلم سراغ نداره که هاستش تو ایران باشه؟؟ خواهش میکنم زودتر بگید تا فیتیله رو کم نکردن:n09:
17 ساعت میگذره نت ما هنوز قطعه! تو روحت اسیاتک!
دوستان سلام یک سوال فوری حجمیها توروز همه سرعتشون روی 4 مگه ولی شبهاشون باهم فرق داره؟
من قبل از نامحدود گرفتن سیستمم 2 3 ساعت خاموش بود پس زیاد فرقی نداره:n02:نقل قول:
اگه سیستم تهویه مناسب داشته باشه هیچ اتفاقی براش نمیفته الان یه سیستم تو شرکت داریم الان 5 ساله روشنه فقط وقت هایی که برق میره استراحت میکنه:n09:
اون حساب روی کاغد بود ولی امروز ساعت 4 دقیق بهت میگم تو 24 ساعت چقدر دانلود میکنه
پ.ن: شما تبلت هاتون رو خاموش میکنید؟:n02:
تقریبا بله! ولی معمولا سرویس 1 و 2 مگ هیچ فرقی ندارن، نه شب نه روز.نقل قول: