واقعا بعد از یک ماه قطعی سرعت پایین بودن با امروز سه روزه ناجور داره حال میده مخابرات دمش گرم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
واقعا بعد از یک ماه قطعی سرعت پایین بودن با امروز سه روزه ناجور داره حال میده مخابرات دمش گرم .
شاتل مركز 3 ساعت 2:15 بامداد كسي سرعتش تو توشب اينجوري هست؟(واسه خودمم عجيبه نميدونم جريان چيه از زماني كه به مركز3اومدم اينجوري شده قبلا مركز 8سرعتم رو70بود
[IMG]png[/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
دوستان من سرویس 512 اندیشه محدود دارم چرا سرعتم اینقدر پایینه آخه ممکنه که از تنظیمات کانفیگ مودم باشه . توشب سرعتم به 30 هم نمیرسه توروز هم به 70 اگه اموزش تصویریه کانفیگ مودم رو کسی میتونه بزاره ممنون میشم . با تشکر
اندیشه کلا خراب شده .نقل قول:
من 128 داشتم ...
پارسال سرعتم پایین 100 نبود ...
الان خودشو بکشه رو35
شبا هم 15
حقیقتا اینطور که دوستان داخل تاپیک شاتل میگند ، اوایل دانلود شبانه اینطور هست و اگر یه مدت زیاد دانلود کنید ؛ محدود میشید به چند کیلوبایت.نقل قول:
مال من که نامحدوده 256 فرقی نکرده. حومه ی رشت. بدتر یکم پینگشم ناجور شده.نقل قول:
درود به همه دوستان ! من سرویس محدود اندیشه دارم توی منطقه 4 ! الان 2 روزی میشه که هر 15-20 دقیقه یکبار اینترنتم 10 ثانیه قطع میشه ! چراغ مودم روشنه ، حتی توی قسمت گزارشات سیستم اکانتینگ اندیشه هم هیچ قطعی ثبت نمیشه ، ولی دانلودها قطع میشن و توی بازیهای آنلاین هم پیغام connection lost میده !! مطمئنم که خط من مشکلی نداره ، چون snr از حدود 24 دسی بل کمتر نمیاد و پینگ هم توی سرورهای اروپایی حدود 150_160 میلی ثانیه بیشتر نیست !! دوستانی که توی منطقه 4 زندگی میکنن کسی همچین مشکلی نداره ؟ ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید !!:sq_3:
دوست عزیز مشکل کلیه ( البته برای همه اتفاق نمی افته )نقل قول:
من لاهیجان هستم و همین مشکلو دارم
زنگ بزن اندیشه پیگیری کن
پشتيباني بهم گفته سرعتم تو روز و شب به يه سرعت معيني بسته شده يعني ميشه؟؟؟ شب و روز يكسان؟نقل قول:
بچه های اندیشه, کسی نتش قطعه؟
من زنگ زدم پشتیبانی گفت باید مودمم رو دوباره کانفیگ کنم. کسی میتونه راهنماییم کنه چطوری این کار رو انجام بدم. مودمم هم TD-8811 هست
با وارد کردن عدد 192.168.1.1 در مرورگرهام هیچ اتفاقی نمی افته؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کسی از دوستان اینجا هست که از نوین نت پورت داشته باشه ؟؟ نمایندگی نوین نت تو لاهیجان گیلانت هست ؟؟؟؟!!!!!!!!
تو سایت نوین نت نمایندگی لاهیجان رو زده گیلانت !!!!!
میخاستم ببینم خدماتش چطوره
لاهیجان هستم از نت مخابرات خسته شدم
دوستانی که اطلاعی از خدمات این شرکت دارن جواب بدن ممنون میشم
اندیشه برا من امروز تا 1 ساعت پیش قطع بود و طبق معمول این موقع ها یا تلفنشون اشغال بود یا جواب نمیدادن
الان هم فقط سایتای ایرانی رو باز می کنهنقل قول:
آقا یه سوال اونایی که نتشون ماله اندیشه است جواب بدند
کیا موقع استفاده از س.ا.ک.س با پورت 443 مشکل دارند و وصل نمیشند؟؟؟؟؟
چون خودم ماله چند سرور مختلف رو امتحان کردم که میگم میخام مطمئن شم که از ISP مشکل نیس
سلام خدمت همه بروبچ عزیز. می خواستم بدونم الان من از اندیشه سبز خزر اینترنت گرفتم، الآن می تونم با یوزر پسورد یکی از بچه ها که از شاتل اینترنت داره استفاده کنم ؟؟؟ حتی توی کانفیگ مودمم هم از 8/35 به 0/35 که واسه شاتل هست تغییر دادم,بازم نشد و همین ارور که تو پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو میده. خوب پورت پورته دیگه ؟ یعنی راهی داره ؟؟؟
پارس آنلاین
1 مگابیت
امتحانش مجانیه دیگه؛ یه تست بزنید. ولی فکر نمیکنم بشه وقتی شما از اندیشه سرویس گرفتی مخابرات تجهیزات اندیشه رو روی خط شما نصب میکنه؛ واسه همین وقتی میخوای تغییر Isp بدی یه مدت طول میکشه که اول اندیشه دم و دستگاهش رو جمع کنه، بعد مثلا شاتل تجهیزاتش رو روی خط شما نصب بکنه. -_-_-_-_-_- شما چند بار با 8-35 و 0-35 تست کن، من خودم اندیشه دارم ولی کاربر مخابرات هستم و 8/35نقل قول:
ماهی چند اونوقت؟البته فکر کنم پارس چندماهه هست.حجمی؟اگه آره تو ساعات رایگانم اینجوریه؟نقل قول:
با درودنقل قول:
دوست من برای منم هر از گاهی اینجور میشه با کانکشن چیز پی ان وارد شو ببین چطور هست؟به اون شرکتی که ازش س ا ک س گرفتی
خبر بده راهنمایت می کنه:sq_25:
دوستان جدیدا یه مشکل اساسی واسم پیش اومده
وقتی میخام وارد تنظیمات مودم یشم هرچی 192.168.1.1 رو میزنم وارد نمیشه !!!!!!!
اینترننم وصل باشه یا قطع فرقی نداره --- اصلا وارد تنظیمات نمیشه
فایر فاکس اصلا این صفحه رو نمیشناسه و ارور The connection was reset میده!!!!!!!!!!
نمیدونم باید چیکار کنم اگه میشه یه راهنمایی بفرمایید
با سلام،سرعت سرویسای بعضی از دوستان تاپیک ما که از مخابرات مازندران دارن رفته رو 20 مگ،واسه مخابرات استان گیلان کسی این طوری نشده؟اما سرعت من 4 مگ مونده فعلا":sq_14:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
احتمالا شما روی یکی از خطوط اصلی فیبر نوری گرفتار شدین :31:نقل قول:
الان بیل میارم قطعش می کنم خوشحال نباش عزیزم:5:
نقل قول:
دوستان خواهشا جواب بدین الان به شدت لازم دارم وارد این بخش بشم !!!!!!!!!!!!!!!!
تریس کن و آی پی مودمت رو پیدا کن حتما عوضش کردینقل قول:
یه ذره زیر دیپلم صحبت میکنی عزیز :دینقل قول:
یعنی چی تریس کنم ؟؟؟ چجوری هست اصلا !!!!!!
تغییر نوع اتصال ندادی؟
یعنی بجای یو اس بی کابل شبکه؟
یه بار ریست تنظیمات بزن (دکمه توی سوراخ پشت مودم البته تو tp link )و دوباره تنظیم کن
مشکل حل شد با تشکر از دوستان
الان یه مشکل دیگه دارم :دی
تو صفحه اول تنظیمات مودم واسه من فقط نوشته شده پورتم رو چه مقداری بستن و اصلا خبری از snr نیست
راهی نیست ببینم snr چنده ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
آره وقتی با وی . پی . ان میام مشکلی نیس و حله فقط سرعتش پایینه ولی مثه اینکه اندیشه پورت 443 رو بسته چون از 10 تا جا امتحان کردم سرویساشونو، ولی هیچ کدوم وصل نشدنقل قول:
این موضوع هیچ ربطی به اینجا نداره ولی نمیدونستم کجا باید مطرح کنم
کسی نمیدونه چرا سایت وطن دانلود چیلتر شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چرا آخه ؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا امروز یه چیزی من شنیدم شاخ در آوردم!:sq_19:میگن:
میخان کلا نامحدود مخابرات رو بردان و فقط حجمی بزارن ولی نصف قیمت :sq_14:
حقیقت داره همچین چیزی؟؟؟؟:sq_10:
شما فکر میکنی به صرفته برو از همین الان تو سایتش یک ساله تمدید کن کن و تمدید کنی دیگه خیالت راخته :sq_2:
شما 256 داری کویا بفرما
نقل قول:
شایعه هست دوست عزیز :دینقل قول:
شما چرا اینقدر حرص میخوری ؟؟؟؟؟
تو شهر ما که دارن نامحدود اضافه میکنن به جای اینکه کم کنن :دی
بنده مثل یعضی ها تو مخابرات آشنا ندارم که اگه همچین کاری کردم و بعدش راضی نبودم درجا با یه زنگ کار رو ردیف کنم اونم تو ایران که هر روزش یه اتفاقی می افته( اینجا اروپا نیست که ):sq_2:نقل قول:
خداوکیلی از اینا چیزی بعید نیست.خودم فردا پرس و جو می کنم از پشتیبانی خودمون.:sq_11:نقل قول:
شایعه هست دوست عزیز
شما چرا اینقدر حرص میخوری ؟؟؟؟؟
تو شهر ما که دارن نامحدود اضافه میکنن به جای اینکه کم کنن
همین الان تونستم بالاخره snr پورتم رو توی مودم پیدا کنم
مقدارش هست 33.4 و 29 ---- این الان یعنی خیلی خوب ؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام به دوستان گل من اندیشه دارم اصلا با سرعتش حال نمیکنم اگه کسی شاتل یا پارس انلاین و یا فن اوا دارن سرعت دانلودشون رو به من بگن شاید کلا اندیشه رو بیخیالش شدم و برم از یه جای دیگه بگیرم. خواهشا همه بگن . با تشکر.
من پارس انلاين بودم اصلا تعريفي نداشت الان يه سالي هست شاتل دارم سرعت روز با سرويس128 حدود 250 ودر شب 60-70 اگه اهل دانلود زياد هستي بي خيال شاتل شو چون محدود ميكن سرعتتو درشبنقل قول:
سلام ممنون که جواب دادی اره من اهل دانلودم اصلا adsl رو واسه دانلود فیلم گرفتم راستش. من 512 محدود دارم از اندیشه سرعتش خوب نیست تو شب به 60 هم نمیرسه تو روز هم که اصلا دان نمیکنم به 110 میره . پس میگی شاتل هم خوب نیست پس چه خاکی تو سرم کنم. دیگه شرکت دیگه ای نیست برم از اونجا بگیرم. :41:
دوستانی که نت مخابرات دارن ، بنده یه مدتی که دیگه از سا*کس نمی تونم استفاده کنم به خاطر همین رو آوردم به چیز پی ان .اما از امروز وقتی با چیز پی ان کانکت میشم پینگ میره رو 2000 به بالا و اصلا صفحه باز نمیشه ولی بدون چیز پی ان پینگ خوبه.
و در هر دو حالت چه با چیز پی ان و بدون اون ، سرعت دانلود معمولیه.
این الان از چیز پی ان نشأت میگیره یا isp مخابرات قاطی داره؟
لطفا راهنمایی کنید.با تشکر
شاتل همه چيش خوبه فقط محدوديت دانلود داره اونم مشخص نيس شبي چقدر ماهي چند گيگنقل قول:
دوستانی که از مخابرات استفاده می کنن ، طی دو روز اخیر وضعیت پینگ و پیج باز کردنتون چطور بوده؟پینگتون بالاست؟چه با شیلتر شکن و چه بدون اون.