بچه ها
جلو بازی ها نوشته pal و free و ntsc و ...
کدوم را باید بخرم؟
بچه ها
جلو بازی ها نوشته pal و free و ntsc و ...
کدوم را باید بخرم؟
بستگي به ريجن كنسولت داره....كه اكثرا" pal هستنقل قول:
ميتوني free بگيري كه به همه ريجنها جواب ميده...:10:
بستگي به ريجن دستگاه تون داره اگه ريجن دستگاه تون pal باشه مي تونيد بازي هاي با ريجن pal و free رو روي دستگاه تون اجرا كنيد ! (ريجن يه نوغ قفل منطقه اي كه روي بازي ها ميزارن ريجن و ميتونيد پشت جعبه كنسول چك كنيد )!نقل قول:
دوستان میگم این right stick کنترلرم یه کم هرز شده !!! چه جوری باید سفتش کنم ؟؟؟
دوستان یه سوال...:
تو اون دموی معرفی NATAL که خانوادهه نشستن بازی میکنن ..دقت کردم دیدم کنسولشون رو از یه طرف چسبوندن به یکی از دیواره های میزشون یعنی یه طرفش بسته شده... میخواستم ببینم اگه اینطوری بزاریم ، کنسول داغ نمیکنه ؟
چون به نظرم تحویش اینطوری مناسب نیست....
به نظر من كه اين دمو از پيش ظبط شده هست و real time نيست...نقل قول:
فكر نميكنم كه ربطي داشته باشه....:20:
یه سوال PAL , NTSC و... کدومشون بهتره؟
قیمت کنسول Pal با Ntsc یکیه؟
---------- Post added at 11:33 AM ---------- Previous post was at 11:29 AM ----------
هیچ فرقی ندارند. چون احتمالا تلویزیونت پال هست باید کنسول پال بگیری. مثلا سیستم جایی که من زندگی می کنم NTSC است. اما چون تلویزیون من مولتی سیستم است من پال می گیرم.نقل قول:
قیمت اصلش که فتحی داره 135 تومانه الاننقل قول:
فکر کنم بشه
من میخوام به مانتیور کامپیوترم وصل کنم 19 اینچ کابل DVI میخوره مدل سامسونگ T1900 هست حالا باز هم فرقی نمیکنه؟نقل قول:
نه. ولی پال بگیری بهتره. چون اگه یه وقت خواستی به یک تلویزیونی وصل کنی خیالت راحته.نقل قول:
میگم بچه ها فالکون ها هم سه چراغ میشن ؟
مطمئنی اخه تو ساوه اونایی که بازی میفروشن اکثرآ NTSC میارن NTSC هم 500 تومان گرون تره حالا اگر توی پال NTSC بزاری چی میشه ؟نقل قول:
من 12 تا دستگاه با برد falcon دقیقا 2 سال قبل خریدمنقل قول:
هیچ کدومشون تا حالا کوچیکترین مشکلی نداشتن چه برسه به E74
این E74 یعنی چی؟
کد یکی از error های معروف RROD هست که تو ایران همه به نام سه چراغ معروف میشناسننقل قول:
که از گرم شدن بیش از حد GPU ایجاد میشه
که باز هم در 60 درصد موارد قابل تعمیر هست
اوناش مهم نیست...میخوام ببینم به نظر شما این مدلی میشه گذاشت کنسول رو ؟نقل قول:
چیزی نمیشه اصلا دستگاه نمی خونهنقل قول:
سلام پدارم جان، شما 12 تا 360 خريده بودي؟:31:نقل قول:
الان جاسپرهايي كه در 2009.11 اومدن و اون سينك دومي رو ازش برداشتن و GPU ش هم طراحي مجدد شده ، احتمال RROD توشون هست؟
ارهنقل قول:
برای خودم و دوستانم
که من خرید کرده بودم
با اون توضیحات من جواب این سوال شما در مورد jasper مطمنا پاسخ داده میشه :31:
دوستان
اگه بازی های ntsc بخریم نمیتونیم روی دستگاه pal اجرا کنیم و بر عکس...
درسته؟
نه نمیتونید .نقل قول:
سلام دوستان گل. بالاخره من امروز رفتم یه دونه 360 elite گرفتم با همه بند و بسات شد 355 !
هنوز وصل نکردم. شب ساعت 11 میوصلم
نقل قول:
اگه سی دی NTSC را به دستگاه PAL یا برعکس بگذاری اجرا نمیشه. باید تلویزیون و سی دی و کنسول یک سیستم داشته باشند. مثلا یا همه PAL باشند یا همه NTSC. اگه بری تهران بگیری خیلی بهتره. پال بگیر. هم ارزونتره و هم بازیهاش فراوان ترند. تهران برو توپخونه (خ. امام خمینی) . ار نظر اصل بودن هم اونجا خیالت راحته.
---------- Post added at 09:04 PM ---------- Previous post was at 09:00 PM ----------
مبارک باشه. فنش برات کار کنه :31:. خدایا الیت نصیب ما بگردان! آمیننقل قول:
سلام .الان قيمت الايت جاسپر چنده؟ بعد خيالمون از 3 چراغه شدنش راحت باشه؟
سلام به همگی .
فکر نمیکردم دوباره بتونم بیام ولی خب دلم واسته همتون خیلی تنگ شده بود.
ایشالا دوباره بر میگردم پیش همتون.
موفق باشین عزیزانم.
سلام بچه ها قضیه این فروشگاه فتحی چیه الان که من رفتم تو اون سایتی که وسایل کنسول وکنسول xboxرو به فروش گذاشته بود دیدم زده سایت فیلتر شده خلاف کرده خلاصه من ازش خرید کردم جنسش خراب نباشه دیگه !!!!!!!!!!!!!
یک خبر بگیرید کووووو ؟؟؟
نقل قول:
فیلتر شدن که معمولیه!!! دلشون نمیخاد یه سایت باز باشه فیلترش میکنن!!! حتما که نباید دلیلی داشته باشه!!!:27:
خیالت راحت باشه تا الان که ایشون کارش درست بوده.:20:
بچه ها
منظور از j-pal چیه؟
ایا در مدلهای 2009 با jasper مشکل 3 چراغه شدن وجود دارد یا خیر ایا این مشکل در مدلهای 2009 برطرف شده است یا خیر
2. اگر نرم افزار LTروی کنسول نصب باشد امکان بن شدن وجود دارد یا خیر
3. ایا در بازار مدلهای 2010 هم وجود دارد یا خیر
مگه J-Pal هم داریم :18:نقل قول:
J-Ntsc داریم که میشه ان تی اس سی ژاپن .
البته پال 60 هرتزی هم داریم که با NTSC تقریبا یکی هست . شاید منظور اون باشه .
کدام از این سایت ها برای تشخیص بهترن های بازی های xbox360 را معرفی میکنید. چون هر کدام یک نمره یی دادن !!!
کد:www.gamespot.com
غیره..........کد:www.ign.com
برای بازی forza3 میشه دیسک 1 گذاشت تو درایو و دیسک دوم ریخت تو فلش 4GB یا نه . دیسک دوم چند تا sizeجا میگیره ؟
1.نه دوست عزیز 3 چراغ دیگه نداره.نقل قول:
ایا در مدلهای 2009 با jasper مشکل 3 چراغه شدن وجود دارد یا خیر ایا این مشکل در مدلهای 2009 برطرف شده است یا خیر
2. اگر نرم افزار LTروی کنسول نصب باشد امکان بن شدن وجود دارد یا خیر
3. ایا در بازار مدلهای 2010 هم وجود دارد یا خیر
2.lt فقط کافی نیست . بایذ بازی هاتون استیلت پچ هم باشه .
3. نه نیست ولی اگه هم باشه هیچ گونه فرقی نداره با مدل های.
سلام بروبچ فعال < خوبین ؟ چه خبر ؟؟
میخوام کارت لایو 3 ماهه uk بگیرم هیچ جا نداره ! nextgen اگه هم داشته باشه نمیگیرم ازش ! جای رو نمیشناسین داشته باشه ؟
سلام بچه ها . من دیروز کنسول خریدم فقط 2 تا سوال :
1 - من کنسول رو افقی بزارم بهتره یا عمودی ؟ اگه افقی بزارم باید زیرش قاب کاست نوار بزارم ؟
2- 3 تا بازی گرفتم یکیش فرزا 3 بود که دیسکتش نقره ای بود ! من هم شنیده بودم این نقره ای ها زیاد خوب نیست / گذاشتم نصب کنه تا 49% میره بعدش ارور Clean disk میده! ولی اون دیسکت بنفش ها رو راحت نصب میکنه! می خوام بدونم مشکل از کجاست
سلامنقل قول:
1. با توجه به اينكه كنسول شما الايت هست، شما عمودي بزار و بازي ها رو روي هارد نصب كن و كنسول رو در جاي مناسب قرار بده كه از لحاظ تهويه مشكلي براش پيش نياد.
2. فكر كنم اون ديسك نقره اي PLAY BOX هست، ديگه از اين ديسك ها تو كنسول نزار كه به شدت براي كنسول مضر هستش! از ديسك هاي وربايتم يا ridata استفاده كن و بازي ها رو روي كنسول نصب كن،
يادم رفت روي كنسول شما LT 1.1 نصب هست؟
ممنون که جواب دادید :11:اره LT1.1 همونجا نصب کرد روش - بعد اگه عمودی بزارم دیگه نمی خواد چیزی زیرش بزارم؟؟نقل قول:
و یه سوال که الان پیش اومد . این دیسک های Play BOx قضیه اش چیه ؟ نمی دونستم آخه ! آها راستی dvdیش از این شرکتی ها هم بود اتفاقا!
....باید از کجا فهمید تلویزیون چیه؟ pal,ntc یا ... ؟؟؟نقل قول:
باید تلویزیون و سی دی و کنسول یک سیستم داشته باشند.
مثلا تلویزیون های سونی براویا و پارس گروندیگ سیستمشون چیه؟
توی تنظیمات تلویزیون نوشته.... تلویزیون های ساخت آمریکا اکثرا ntsc هستند... و تلویزیون های جدید هر دو را ساپورت میکنند.نقل قول:
تو تنظیمات خود تلویزیون که هر چی گشتم چیزی نبود ... ولی یه چیزی ... تلویزیونه فارسی هم داره ... منظورم اینه که ... pal رو ساپورت میکنه دیگه؟:31:نقل قول:
تو دفتر چش یه جاش نوشته
..., Colour system : Auto,PAL,SECAM,NTC3.58,...