اتفاقا پاناسونیک بلوری پلیر ساز خوبی نیست.اصلا تولید قوی نداره.در مورد سونی بله درسته خوبه.ال جی به قول شما مزخرفه ولی سامسونگ تولید قوی داشته.و مدل خوب هم همچنان داره.نقل قول:
Printable View
اتفاقا پاناسونیک بلوری پلیر ساز خوبی نیست.اصلا تولید قوی نداره.در مورد سونی بله درسته خوبه.ال جی به قول شما مزخرفه ولی سامسونگ تولید قوی داشته.و مدل خوب هم همچنان داره.نقل قول:
دکمه منفی VOL رو باید پائین نگه داری و همونطوری که پائین نگه داشتی سه بار دکمه Recall رو بزن اگر با Recall وارد سرویس من نشد دکمه عدد 0 رو سه بار بزن.نقل قول:
من امتحان کردم برای VT30 جواب نداد .
امتحان کن ببین جواب میده.
من AV Receiver Marantz SR6005 دارم نظرتون در مورد خرید بلوری پلیر Marantz 7006 ( قیمت 1.250.000 تومان ) چیه ؟ به نظر شما ارزش داره برای بلوری پلیر اینقدر هزینه کنم ؟ البته اگر بلور پلیر بخرم قبل از اون باید یک بلوری رایتر بخرم چون تمام بلوری هام بصورت ایمج روی هارد اکسترنال هست . با مدیا پلیر فقط حدود 30% از فیلم هام رو می تونم روی تلوزیون پخش کنم اون هم فقط دو بعدی . کلاً مدیا پلیر نمی تونه جای بلوری پلیر رو به گیره .نقل قول:
یک راه دیگه اینه که کارت گرافیک با خروجی HDMI بگیرم .
راه دیگه اینه که یک کامپیوتر جمع و جور مثل Mac Mini Appel بگیرم و فکر کنم بتونم همه بلوری ها از جمله 3D ها رو روی VT30 ببینم . البته خودم اینطور فکر می کنم که شاید کارت گرافیک mac mini برای پردازش روی بلوری مناسب نباشه . در کل نمی دونم باید چه کار کنم . لطفا راهنمایی کنید .
جواب نداد .نقل قول:
من نتونستم اینجا عکس آپلود کنم دوستان راهنمایی کنید .
بلوری پلیر محبوب CNET در سال 2011 پاناسونیک DMP-BDT210 هستش :نقل قول:
مزیت مهم اون نصبت به رقبا اینه که بالاترین لود دیسک در بین تمام پلیر هایی که تا حالا CNET تست کرده رو داره و یک خصوصیت جالب دیگش اینه که به محض اینکه دستتون رو به باالای پلیر نزدیک می کنید اتوماتیک سینی دیسک بیرون می یاد .کد:http://reviews.cnet.com/blu-ray-players/panasonic-dmp-bdt210/4505-9991_7-34468896.html?tag=mncol;lst
شما اگه به سایت های مختلف نگاه کنید می بینید به طور کلی بلوری های پاناسونیک نسبت کیفیت به قیمت خیلی خوبی دارن خیلی بهتر از سامسونگ .
در مورد سامسونگ : از ال جی بهتره ولی مدلاش حداقل تو ایران از لحاظ کیفیت ساخت مزخرفه و زود به فنا می ره
باسلام ؛ نکته :
با توجه به این که به طور متوسط روزی 5 ساعت از دستگاه استفاده بشه، زمان بریک دستگاه 20روز طول می کشه ! و برای این که من نمی تونم از تماشای فیلم ها ی شبکه نمایش صرفه نظر کنم ( خداییش فیلم های خوب هم زیاد می زاره پس حتی اگه من هم بتونم در جهاد با نفسم پیروز بشم ، منزل اینا رو کاریش نمی شه کرد ) ، بنابراین تصویر رو روی حالت زوم2 تنظیم کردم به طوری که آرم شبکه و حاشیه سیاه بالا و پایین دیگه توی تصویر رویت نمی شن ....
با این وصف، این شیوه می تونه به میزان پخش اون عکس های رنگی ، بازدهی داشته باشه ؟ :46:
اصلا ارزش اونقدر هزینه رو نداره ...نقل قول:
از اونجایی که تمام بلوری ها را در حال حاضر روی هارد اکسترنال دارید بهتر است از یک کامپیوتر یا لپ تاپ با یک کارت گرافیک nvidia که چیپست مناسب داشته باشد خروجی 3D بگیرید . اگه لپ تاپ ندارید و نیاز دیگری غیر از پخش فیلم هم ندارید شاید ارزش نداشته باشه که فقط برای پخش فیلم حدود 1 تومان هزینه کنید .
اگه فضای شما طوری هستش که به راحتی می تونید کامپیوتر را به vt30 وصل کنید می تونید فقط کارت گرافیک رو ارتقا بدید . البته خوب بستگی به سلیقه شما هم داره بعضی ها زیاد با کامپیوتر حال نمی کنن و بلوری وکنترل اونو ترجیح می دن
در هر صورت اگه بخواهین بلوری بگیرید خوب باید تمام ایمیج ها هم رایت کنید که باید هزینه بلوری خام و بلوری رایتر و وقی که باید صرف کنید را هم در نظر بگیرید
تائید میشه...نقل قول:
مجله home theater بهترین بلو ری پلیر ارزون برای سال 2011 رو یه مدل از پاناسونیک انتخاب کرده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در موردشم نوشته:
Skype video calling • Reference-quality Blu-ray playback • Limited HDMI options
و:
از زمانیکه بلو ری ساخته شده پاناسونیک تو مسئله قیمت/ کیفیت حرف اولو میزنه...نقل قول:
Since the beginning of the Blu-ray format, Panasonic has been a leader in the price/performance segment of the market and my go-to recommendation for anyone who’s looking for excellence on a budget.
---------- Post added at 12:54 AM ---------- Previous post was at 12:52 AM ----------
اینطوری که تو فرومای خارجی میگن کد سرویس منوی مدلای 2011 عوض شده فکر نکنم با این روش کار کنهنقل قول:
نقل قول:
در تکمیل صحبتای استاد Alucard
دوست عزیز شما دکمه Vol رو از کنار پنل نگه دارید نه از روو Remote Control .