دوست من نمیدونی موتور اونا چیه؟!نقل قول:
دوست من نمیدونی موتور اونا چیه؟!نقل قول:
سلام
پراید اسفند85 +مسی متالیک+ دوگانه کارخانه با دو منبع گاز +گلگیر عقب شاگرد رنگ +جلو کامل تعویض(کاپوت و گلگیر و ...) تا اونجایی که میدونم +موتور بسیار سالم چند قیمت هست؟
80.000تا هم کارکرده :n01:
قیمت حدود 8 میلیون توماننقل قول:
این رو هم دقت که کردم 4 حلقه لاستیک نو هم زیرش هست+ دزگیر فابریک کارخانه. این چقدر تغییر تو قیمتش ایجاد میکنه؟نقل قول:
-----------------
پژو GLX 2000 مدل اسفند 80+ رنگ مشکی+ گلگیر عقب راننده رنگ+ دوگانه سوز شده با یک منبع بزرگ +کاربرات +موتور یه کم اذیت داره و خرج تا درست بشه ، قیمت چند هست؟:n01:
سیستم پخشش هم کامل هست( ساب و باند و آمپلی و...) لاستیک هم 10%یا کمتر داره
دوستان نمیدونید؟!نقل قول:
کلیه لوازمی که توی سند خودرو،کارت ماشین و یا فاکتور فروش خودروی صفر ذکر نشده باشن هیچ مقداری به قیمت خودرو اضافه نمی کنن.نقل قول:
؟؟؟؟نقل قول:
یعنی ماشینی که لاستیکهایش مثلا 30 درصد آج داشته باشن با ماشینی که لاستیکش 80 درصد آج دارند فرق قیمتی نداره؟
پراید 79، کاربراتوری، بی رنگ، فنی سالم. 10 سال تخفیف بیمه. کارکرد 60هزار تا چقدر میرزه؟
یک سوال دیگر
الان که ایران خودرو و سایپا پیش فروش خودرو میکنند، بنظرتان 12 میلیون پیش فروش تیبا هاچ بک ( تیبا 2) عاقلانه تر است یا 12 میلیون پیش فروش رانا؟ یا خرید نقدی تندر 90 با قیمت 35.5 ؟
با توجه به اینکه رانا حدود 30 میلیون است ولی قیمت تیبا 2 مشخص نیست و اینکه قیمت آینده خودروها هم مشخص نیست. احتمال افزایش قیمت کدام خودرو بیشتر است؟
الان فروش نقدی ایرانخودرو و پارسخودرو برای تندر نداره و باید از بازار خرید کنیدنقل قول:
برای پیش خرید خودرو
اگر برای استفاده خودتون میخواید قطعا رانا اولیت و برتری داره نسبت به تیبا هاچ بک
اما اگر برای خرید و فروش میخواید تیبا 2 بهتره با توجه به اینکه تازه وارد بازار میشه
نقل قول:
پراید مدل 79 قیمت حدود 6.5 میلیون تومان
لاستیک تو قیمت ماشین تاثیر گذار نیست مگر اینکه لاستیک در حد 90% باشه