چرا اینجوری میگی ؟نقل قول:
اینجوری بگو :
"جالبه که منچستر یونایتد حداقل 1 دونه نماینده داره ولی بایرن مونیخ با اون همه ادعا هیچی ...":27:
Printable View
چرا اینجوری میگی ؟نقل قول:
اینجوری بگو :
"جالبه که منچستر یونایتد حداقل 1 دونه نماینده داره ولی بایرن مونیخ با اون همه ادعا هیچی ...":27:
اولا که مهم اینه که بوندسلیگا سه تا نماینده داره حالا از چه تیمی باشه فرقی نمی کنه چون اینجا بحث لیگهاست نه تیمهانقل قول:
ثانیا هدف من در پست قبلی کل کل نبود که اینجوری جواب میدی یک سوال درش مستتر بود و ادعای شما رو که میگید ما بهترین لیگ دنیاییم زیر سوال می برد.یعنی باید این سوال جواب بدین که چرا دو تا نماینده دارید.و جالب اینه که بوندسلیگا رو که قبولش ندارید و میگید لیگ درجه دو هست 3 تا نماینده داره و لیگ انگلیس دو تا!
تاثیرگذارترین بازیکنای بایرن روبن و ریبری هستن که روبن کلا نبوده تو نیم فصل و فرانک هم به خاطر مصدومیتی که داشت نزدیک 6تابازی رو از دست داده و تا به اوج برگرده کمی طول میکشهنقل قول:
شواینی هم عملکردش خیلی خوب بوده ولی خب تحت تاثیردرخشش فوق العاده نوری شاهین قرارگرفته
ولی حق گومز بود که توی تیم منتخب باشه به خاطر زدن 20گل توی 24بازی مختلف ولی خب به لطف گلزنیای مکرر رونالدو و مسی به تیمای لالیگا توی لیست جایی نداشته.
ولی به هر حال بوندسلیگا از پرمیرلیگ نماینده بیشتری داره تو تیم منتخب:27:
اه باز این بحث مسخره فوتبال آلمان و مقایسش با انگلیس و ایتالیا:2:
---
یعنی واقعا نویر از کاسیاس بهتره؟:13:
وقتی بازیای نویر رو ندیدی میتونی دلیل قاطع بیاری که نویر از کاسیاس پایینتر بوده توی این چندماه؟نقل قول:
بازیهای نویر رو که ندیدم چون علاقه ای به فوتبال آلمان ندارمنقل قول:
اما کاسیاس سه ساله که بهترین دروازه بان سال شده(اونم با دفاع فجیع رئال)
تو جام جهانی هم که عملکردش رو دیدیم
دقیقا کدوم چند ماه نویر بهتر بوده؟
فوتبال آلمان مسخره نیست می تونی مودبانه تر هم اظهار نظر کنی :13:نقل قول:
خودت هم تایید می کنی که به فوتبال آلمان علاقه ندارم و نگاه نمی کنم اونوقت چشم بسته حکم مسخره بودن صادر می کنی و در حالی که بازی های نویر رو ندیدی نیگی کاسیاس بهتر بوده!؟
ضمنا لیگ آلمان از ایتالیا بهتره ولی من ادعا نکردم از لیگ انگلیس هم بهتره منتها اینکه بازیکنان کمتری در تیم منتخب دارن باعث میشه نیان بگن با بی رقیبیم!
به نظر من در حال حاضر نویر و آدلر از آلمان،لوریس از فرانسه،آکینیف از روسیه جز خوش آتیه ترین دروازبان های اروپا هستن...همین الانش اون 3 نفر اولی که نوشتم جز 5 دروازبان برتر هستن (شخصی).
خیلی از موارد دیگه هم میتونن مهم باشن! تعیین مهم یا مهمترین با بنده یا شما یا سایر کاربرای انجمن نیست! ما فقط نظرمون رو میگیم!!نقل قول:
اینجا بحث اصلی راجع به لیگ ها هم نیست! اینجا تیم منتخب نیم فصل جاری رقابت های فوتبال اروپا از دید سایت گل مورد صحبته که بازیکنان این تیم، از دل تیم های باشگاهی مختلف اروپایی انخاب شدن!نقل قول:
طبیعتا میشه استدلال های مختلفی رو از این تیم منتخب برداشت کرد! مثلا شما میگی بوندسلیگا بیشتر از پریمیر لیگ نماینده داره! اون دوستمون هم میگه که بایرن تو این تیم حتی یه نماینده هم نداره! هر دو نظر به یه اندازه محترمن!
شاید! اما ادبیاتی نوشتاری ای که استفاده میکنید، ادبیات افرادیه که میخوان کری بخونن و کل کل کنن.نقل قول:
این ادعای یوفاست و کاربران پی سی که پریمیر لیگ رو دوست دارند و بازی هاش رو دنبال می کنن بر اساس اون رنکینگ ادعا می کنند.نقل قول:
"کما اینکه شما هم بر طبق اون ادعا میکنید سوم این رنکینگ لیگ ها هستید"!("؟")کد:http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_coefficients
این وسط هم یه گروهی، اول بودن لیگ برتر و یا سومی بوندسلیگا رو قبول ندارن که نظرشون محترمه!
از مسئولین سایت گل بپرسید! وحی منزل نیومده که! نظر یه سایت اینترنتی! سره توپ طلای اروپا با اون پشتوانه خیلی ها اختلاف سلیقه و عقیده دارند! حالا شما چسبیدی به اون یه بازیکنی که از یه تیم لیگ برتری انتخاب نشده!؟!نقل قول:
حرفتون مشابه اینه که من بیام بگم مگه سری آ چهارم نیست؟! چرا به اندازه بوندسلیگا نماینده داره؟!
:13:نقل قول:
منتها اینکه بازیکنان کمتری در تیم منتخب دارن باعث میشه نیان بگن با بی رقیبیم!
اینجاست که باید گفت: كأنَ لم يكن شيئاً مذكوراً!
ادعای یوفا هم بر اساس نتایجی که لیگ ها در سال های اخیر گرفته اند.نقل قول:
ولی یه نکته ای خیلی جالبه که برندگان توپ طلا هیچ وقت از لیگ برتر انگلیس نیستن حتی در بین 5 بازیکن برتر هم عمدتا بازیکنان از لیگ های دیگر هستن و تنها باری که من یاد میاد برنده توپ طلا از لیگ انگلیس انتخاب شده باشه رونالدو در سال 2008 بود.همینطور در مورد انتخاب بهترین بازیکن اروپا هم به همین صورت هست.به هر حال لیگ برتر انگلیس به عنوان بهترین لیگ جهان باید سهمش خیلی بیشتر از این حرفا باشه در واقع باید بیشترین سهم رو همیشه داشته باشه در حالی که اینطور نیست.پس نشون میده یه جای کار می لنگه یا شاید این مساله بهترین لیگ بودن یه بخش هاییش صرفا تبلیغاتی باشه.