2900 کیلومتر بر ساعت:sq_14::sq_14::sq_14:نقل قول:
با چه مدی دادا؟؟؟؟؟
Printable View
2900 کیلومتر بر ساعت:sq_14::sq_14::sq_14:نقل قول:
با چه مدی دادا؟؟؟؟؟
من مــــيخوام
:sq_3:
كجا داره بخرم؟
بعيد ميدونم توپخونه داشته باشه
چرا بخری؟ برو تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی رو دانلود کن و یکی از اکتیو کدها رو بزن و لذتش رو ببر.:sq_25:نقل قول:
این محورش چند در چنده ؟ :sq_24:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8X4/4نقل قول:
برای بارهای فوق سنگین
من هم تو GTS یه بار رفتم آفرود ماشینم افتاد تو زمین 340 تا میرفت ، اینم عکسش:نقل قول:
ولی 2900 ...!!!:sq_12:
سلام
:sq_8:از دوستان خیر :sq_24:یکی لطف میکنه اون مد بنز رو که رنگ داشبود عوض میشه رو برام آپ کنه:sq_12:.آخه خوده سایت اصلیش لینک دانلودش شیلتره
:sq_7:مرسی
این 2900 تایی که من رفتم در اصل روی جاده نبوده و بلکه سرعت سقوط آزاد ماسین بود از فضا روی زمین. البته سرعتش اول صفر بود. من گاز دادم ببینم چی میشه که با شتاب خیلی زیادی سرعت گرفت و همینطور با سرعت زیادی داشت سوختم کم میشد وقتی سوخت تموم شد سرعت 2943 بود. که چون سوخت تموم شد سرعتش کم کم داشت کم میشد و با 2913 تا خورد زمین.
نقل قول:
به اینا اصطلاحا بوژی میگن و برای بردن بارهای سنگین و یا تریلرهای 80 چرخ و ..... استفاده میشه. من هر موقع از اینا میبینم یاد مستند جابجایی های عظیم میفتم.
اینم چند تا عکس از اینا
نقل قول:
:دی در اصلاح حرف دوستمون به اینا بوژی کش میگن بوژی تریلی اینا هست.
و تریلی های اینا تا 400 و بیشتر بسته به تناژ بار هستش.من خود یک بار شمردم یکیش 400 تا چرخ داشت...
شما مطمئنی خانومی ؟؟؟؟ یه چیزایی میگی شاخ در میارم ! ایول داره این اطلاعاتت !!نقل قول: