خسته نباشد بچه ها اگه اداپتور برق همیشه تو برق باهش مشکلی داره مثلا وقتی من با لپتاپ کار نمیکنم اداپتور رو از برق بکشم یا بزارم به برق باشه؟کدوم روش بهتره بکشم هر موقع کار داشتم وصل کنم اینجوری اسیب نمیبینه؟
Printable View
خسته نباشد بچه ها اگه اداپتور برق همیشه تو برق باهش مشکلی داره مثلا وقتی من با لپتاپ کار نمیکنم اداپتور رو از برق بکشم یا بزارم به برق باشه؟کدوم روش بهتره بکشم هر موقع کار داشتم وصل کنم اینجوری اسیب نمیبینه؟
عزیز 100% وقتی کار نداری از برق بکش
آداپتور اینجوری ایمن می مونه از بین نمیره
نقل قول:
اسیب که نمی بینه ! اما دلیل هم نداره باشه ،
سلام دوستان من تاپیک به روز رسانی بایوس لپ تاپ رو پیدا نمی کنم چیکار کنم؟
سلام
من میخوام از اول ویندوز رو رو لپ تاپم نصب کنم
ولی ویندوز خود سوزوکی روش نصبه
اینطوری باید یه ویندوز دیگه روش نصب شه
چیکار کنم؟
نقل قول:
خوب چه کاریه شما ویندور اصلی لپ تاپتون رو ریکاوری کنید
چجوري يعني با چه كابلي ميشه لپتاپو به تلويزيون ال سي دي وصل كرد؟ البته به غير HDMI...
نقل قول:
هم از طریق S-VEDIO و هم از طریق CRT البته به شرطی که LCD و یا تلویزیون شما این پورت رو داشته باشه
سلام.
من لپتاپم IBM Lenovo U330 هستش ....
این قضیه درسته دیگه : اینکه باطری 100 درصد شارژ شده و اگه شما شارژر رو جدا نکنی به عمر باطری صدمه میزنی ...
من میخوام وقتی شارژر وصل هستش ، و شارژ به 85 درصد میرسه ، دیگه عمل شارژ صورت نگیره ولی از AC power به جای باطری استفاده بشه .....بیشتر لپتاپ ها با زدن یک دکمه این عمل رو انجام میدهند.... ولی من نمیدونم که این عمل چه جوری انجام میشه .... و تحقیق هم که کردم بهم گفتن اصلا نمیشه ....
حالا من که اینکارو نمیتونم انجام بدم باید چیکار کنم ؟ یا برنامه ای چیزی نیست که اینکارو انجام بده ؟ پخیلی برام مهمه خواهش میکنم کمکم کنید !!!
نه عزیز هیچ مشکلی نیست و هیچ صدمه ای به باطری نمی زنه !!نقل قول: