Xperia M رو نمی دونم اما اگه بتونی پنجاه تومن دیگه بزاری رو پوست و Xperia L رو بگیری ضرر نمی کنی چون خیلی از اِم سر تره هم از لحاظ حافظه داخلی و هم از لحاظ پردازشینقل قول:
و دوربین ۸ مگاپیکسلی اون
فرستاده شده از HUAWEI Y300-0100ِ من با Tapatalk
Printable View
Xperia M رو نمی دونم اما اگه بتونی پنجاه تومن دیگه بزاری رو پوست و Xperia L رو بگیری ضرر نمی کنی چون خیلی از اِم سر تره هم از لحاظ حافظه داخلی و هم از لحاظ پردازشینقل قول:
و دوربین ۸ مگاپیکسلی اون
با توجه به اینکه زیبایی و کیفیت صفحه براتون مهمه اصلا دور و ور سونی نرید از نقاط ضعف سونی و این گوشی همین صفحه نمایشش هست که گوشی های متوسط برندهای دیگه در این مورد سرتر هستننقل قول:
پیشنهاد من :
سامسونگ گلکسی core : صفحه 4.3 ولی تی اف تی ه
سامسونگ گلکسی advans s : صفحه نمایشش super amoled ولی 4 اینچه
هر دو میتونن توقع شما رو برآورده کنن
از لحاظ زیبایی و کیفیت، فکر می کنم LG Optimus L7 II P713 هم در میان مواردی که دوستان معرفی کردن، گزینه ی خوبیه.نقل قول:
البته اگه کمی روی بودجه تون بذارید، به نظر بنده، Huawei Ascend G610، بهترین انتخاب شما خواهد بود.
موافقم ;-)نقل قول:
سلام بین سونی اکسپریا t,tx,sp کدوم بهتره؟؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید
از نظر سخت افزاری sp + اندروید 4.4 هم براش میاد.نقل قول:
از نظر دوربین t و tx
+ چندتا تفاوت جزئی ... sp تاچش بعضی مواقع مشکل پیدا میکنه ... بین t و tx ، تی ارزون تره و مدل جهانی تریه برا کاستوم رام و اینا
انتخابت بین sp و t باشه ... یکی از برتری های sp ، آپدیت شدن در آینده به 4.4 هست.
لطف كنيد يه گوشي 2 سيم كارت تا650 معرفي كنيد كه نسبتا همه چيزش خوب باشه
توی این رنج قیمتی گوشی دو سیم کارت میتونم بهتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو پیشنهاد کنمنقل قول:
مشخصات کلی:دو سیم کارته - وزن : 170 گرم
پردازنده:MTK MT6589M Chipset Quad Core CPU
صفحه نمایش:صفحه نمایش رنگی لمسی خازنی - سایز صفحه نمایش: 5.0 اینچ - دارای رزولوشن 960x540 - تراکم پیکسلی: 220 پیکسل بر اینچ - قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ
حافظه:حافظه داخلی 4096 مگابایت - حافظه رم 1024 مگابایت - قابلیت نصب کارت حافظه از نوع Micro SD
شبکه های ارتباطی:3G - GPRS - قابلیت اتصال به اینترنت از طریق وای فای - GPS - بلوتوث
دوربین:5.0 مگاپیکسل - دوربین مکالمه ویدئویی - فوکوس اتوماتیک - فلاش
صدا:فیش 3.5 میلیمتری هدفون
امکانات نرم افزاری:سیستم عامل Android 4.2 Jelly Bean - پشتیبانی از جاوا - نمایش فایلهای مایکروسافت آفیس - نمایش فایلهای PDF
سایر مشخصات:رادیو - باتری 2150 میلی آمپر ساعتی
سلام دوستان
به نطرتون هواوی g700 بهتره یا glx g5؟ و اینکه کلا کیفیت گوشی های glx چطوره؟
مطمئن باش که این دو تا برند با هم قابل مقایسه نیستند و صد درصد هواوی از جی ال ایکس بهتر و معتبر تر و دارای پشتیبانی بیشتره. با یه جستجو تو اینترنت می تونی ببینی که هواوی سال هاست تو کار تولید تجهیزات مخابراتی بوده و هست و اپراتور های داخلی هم از این شرکت چینی استفاده می کنند. در حالی که جی ال ایکس تنها یه شرکت مونتاژ هست و قطعات اون از چین وارد میشه و تو ایران مونتاژ میشه.نقل قول: