کسپر رو داشتم خوب هم بود ولی یکم سنگین واسه سیستم من... بیت هم که میگید بشدت پیچیده و داغون بود! بخصوص که رو سیستمم اینترنت پر سرعت ندارم واسه اپدیت مشکل داشتنقل قول:
قبلش میخواستم فایروال تک بریزم دیدم نمیشه فوقش هم همین کمودو انتی ویروس رو هم نگه میدارم بد هم نیستم منتها اعصابه لامصب راحت نیست دیگه :31:
اویرا هم تست شده و بی خاصیت بود! اف سکیور و جی دیتا هم نتستیدم ولی امار جالب توجهی هم نداشتن اخه! امسیسافت رو فقط نصب نکردم ببینم اون چطوره امارش که خوب بود :20:
---------- Post added at 10:38 PM ---------- Previous post was at 10:37 PM ----------
نورتون یکم تنظیمات داره منتها یه هفته باهاش کار کنید دستتون میاد و امنیت خوبی داره ولی فقط انتی ویروسش از نظر من!نقل قول:
---------- Post added at 10:41 PM ---------- Previous post was at 10:38 PM ----------
واسه من پیغام زیاد میده!نقل قول:
کمودو رو نه که دوست نداشته باشم :دی یه چند تا حرکت فوق سنگین باید ازش ببینم تا خیالم راحت شه :27: که فقط اسکنر نباشه و یه کاری هم بکنه! مثلا فلش وصل کردم سریع بره کلین کنه و کنار واینسته! قبلا یکبار با داشتن همین کمودو ویروسی شدم اینه که... :46: