شبکه های داخلی را مگه میشه سه بعدی دید؟نقل قول:
در ضمن بین دستگاه لومکسی و +T14 کدوم بهتره؟حدود قیمتشون چنده؟
Printable View
شبکه های داخلی را مگه میشه سه بعدی دید؟نقل قول:
در ضمن بین دستگاه لومکسی و +T14 کدوم بهتره؟حدود قیمتشون چنده؟
تفاوت t14+ و t14 در چیست؟نقل قول:
شبکه های داخلی را نه دوست عزیزم ولی خودت که می توانی توی بازار فیلم 3D پیدا کنی و با فلش یا هارد تا 1.5 ترابایت به دستگاه وصل کنی و لذت ببرینقل قول:
صد درصد بلوسنس چون 1080p است و خداییش کیفیتش بهتره اما اگه بخوای پول کمتر بدی بلوسنس T16 و لومکسی گزینه خیلی خوبی است:46:
---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:55 PM ----------
عزیزم اینها از اولیش که بهترینش است و طراحی و لیسانسش مال اسپانیا است (بلوسنس)، تا آخریش که همه چیزش چینی است توی کشور عزیز چین علیه السلام!!!!! تولید میشهنقل قول:
حالا شما لطف میکنی به من بگی به جز چین کدوم کشور کارش کپی کردن است که دنبال تقلبی دستگاه چینی میگردی!:31::31::31::31::31:
کیفیت هاش در حد جزیی تفاوت داره (برو تک ویژن و پرو ویژن T8 را با هم مقایسه کن تا متوجه بشی که از خود دستگاه گرفته تا طراحی کارتون و حتی قیمتشون توی بازار یکی است! با تفاوت جزیی)
فقط باید ببینی کدوم دستگاه مشکل هنگ کردن نداره و قیمتش مناسب است و البته تاییدیه تکتا هم داشته باشه
333 در اصل همون 131 است و به خاطر یک کابل HDMI که به 131 اضافه شده، محصول جدیدی به نام 333 بوجود آمده!!! با افزایش قیمت حدود 9 هزار تومان
:10::40:
---------- Post added 10-03-2011 at 12:01 AM ---------- Previous post was 09-03-2011 at 11:59 PM ----------
نقل قول:تفاوت های دستگاه +T14 و T14:1- حذف پورت Scart و اضافه شدن پورت Component و Composite2- جا به جا شدن پورت USB از پشت دستگاه به جلو3- اضافه شدن 4 کلید کنترل کانال و ولوم در جلوی دستگاه4- اضافه شدن نمایشگر شماره کانال در جلوی دستگاه
بهتره دوستان برای کسب اطلاعات در مورد --- به سایت زیر برند و یکمی مطالبش را مطالعه کنند
--- یا همان پخش دیجیتال تصاویر ویدویی انواع مختلفی دارد که بعضا در تبلیغات تجهیزات الکترونیک با آن مواجه شده اید . به طور خلاصه می توان --- ها را در انواع زیر دسته بندی کرد :کد:http://digitaltv.vcp.ir
----H
مال موبایل است، و مفهموش گرفتن شبکه های دیجیتال ولی محلی (نه ماهواره ای) روی موبایل هایی که قابلیتش را دارند هست.
* --- های ماهواره ای (----S):
این نوع از تجهیزات با کدهای ----S , ----S2 و ----SH شناخته می شوند . حرف S برگرفته از لغت satellite یا ماهواره است .معمولا گیرنده های ماهواره ای پیشرفته از این سیستم پشتیبانی می کنند . از سال 1993 که فرمت پخش تصاویر دیجیتال ماهواره ای ابداع شد همواره تلاش توسعه دهندگان افزودن امکانات و ارزش افزوده به این تکنولوژی بوده اند که حاصل تلاش هایشان فرمت های ----S2 و ----SH بوده است . در این تکنولوژی از فرمت MPEG-2 برای انتقال اطلاعات استفاده می شود . اولین شبکه ای که از این تکنولوژی در سطح جهانی استفاده نمود شبکه Canal+ فرانسه بود که سیستم پخش ماهواره ای خود را در سال 1997 به این سیستم ارتقاء داد. استفاده از این نوع تجهیزات خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و برای توزیع کنندگان ، فروشندگان و خریداران این تجهیرات مجازات قانونی در نظر گرفته شده است .
* --- های کابلی (----C) :
سیستم پخش دیجیتال کابلی با کد های جهانی ----C و ----C2 شناخته می شوند. این تکنولوژی با قابلیت پشتیبانی از سرعت 6 تا 64 مگابایت در ثانیه برای اولین بار در اروپا مورد استفاده قرار گرفت . سرعت بالای انتقال اطلاعات و اتصال به شبکه ها بدون احتیاج به گیرنده های بیرونی از مزایای این سیستم بود که موجب گردید از طرف تولید کنندگان محتوای تصویری مورد استقبال قرار گیرد . این سامانه در در فرمت ----C از فرمت پخش تصویر MPEG-2 پشتیبانی می کند ولی در کد ----C2 علاوه بر MPEG-2 از MPEG-4 نیز حمایت شده است . ----C2 نوع جدیدی از تجهیزات گیرنده ی دیجتال کابلی است که از سال 2008 مورد بهره برداری قرار گرفته است . در سیستم جدید ----C2 امکانات فوق العاده پیشرفته ای پیش بینی شده است که این سامانه را یکی از گزینه های مستعد در جهت تحقق دهکده ی دیجیتال قرار داده است . پیش بینی می شود استفاده از این سیستم پس از تکمیل پروژه ی ----T در کشور های در حال بهره برداری از آن در دستور کار قرار گیرد . ----C ها طبق قوانین ایران جزو محصولات مجاز محسوب شده و خرید یا فروش آنها منع قانونی ندارد.
* --- های زمینی (----T):
یکی از بزرگترین تحولات پیش روی برودکست ( Broadcast )، گذر از آنالوگ به دیجیتال است. تلویزیونی که در حال حاضر مشاهده می کنیم، تلویزیون آنالوگ است. در تلویزیون آنالوگ، شبکه های تلویزیونی با فرستنده های زمینی آنالوگ به آنتن تلویزیون ما می رسد و تنها تجهیزلازم برای دریافت سیگنالهای تلویزیونی، آنتن مناسب و استاندارد است. در این سیستم تعداد شبکه های تلویزیونی قابل ارائه بسیار محدود است و عمده ترین سرویس قابل ارائه روی آن تله تکست است.
اما در تلویزیون دیجیتال، سیگنالهای تلویزیونی دیجیتال شده از طریق فرستنده های دیجیتال ارسال می گردد. با توجه به اینکه تلویزیونهای ما امکان دریافت سیگنالهای آنالوگ را دارد، لازمست دستگاه مبدل دیجیتال به آنالوگ نظیر: ----- ماهواره در کنار تلویزیون اضافه شود که سیگنالهای دیجیتال را دریافت کرده و آنها را به دستگاه تلویزیون منتقل نماید. اصطلاحا به این دستگاه، ست تاپ باکس(Set Top Box ) گفته می شود.
در پخش تلویزیونی دیجیتال با توجه به تغییرات عمده نسبت به سیستم تلویزیونی آنالوگ، امکان سازگاری به نحوی که گفته شد وجود نداشت و برای دریافت تلویزیون دیجیتال باید از دستگاههای گیرنده تلویزیون زمینی دیجیتال (----T) در کنار یکدیگر تلویزیونی فعلی استفاده نمود.
با توجه به اینکه کاربر گیرنده ----T، عموم مردم با سطوح آشنایی مختلف خواهند بود لازم است نحوه نصب و تنظیمات و منوهای مربوطه حتیالامکان ساده باشد.گیرنده (----T STB) ----T که از این به بعد از آن بعنوان ست تاپ باکس نام می بریم، دستگاهی است که سیگنال تلویزیون دیجیتال را از طریق آنتن دریافت نموده و صدا و تصویر (و داده) را از آن استخراج مینماید. صدا و تصویر استخراج شده توسط گیرندههای تلویزیونی عادی قابل نمایش است
با سلام
درباره سينماي RS77 كه از فروشگاه راستين پرسيدم مي گفت كه آمپلي فايرش مدل 520 هست نه 820،نظر شما چيه؟از اول هم همين طور بوده؟
سلام.نقل قول:
تفاوت این دو دستگاه علاوه بر قیمت میزان ورودی خروجی ها و حجم صدا و کمی تفکیک صدا و مانور بر صدا و ظاهری حرفه ای تر و ... نیز هست.
شما اگر این مواردی که من خدمتتون عرض کردم براتون مهم نیست پس مدل 778 رو تهیه کنید.
گرچه مدل هایی از شرکت DENON,Onkyo,YAMAHA هم موجود هست که می تونه جزو گزینه های مورد انتخابیتون باشه و قیمتی پایین تر از rs33 داره.
پژمان عزیز هم چند خط بالاتر در مورد DENON 391 صحبت کردند.
---------- Post added at 08:03 AM ---------- Previous post was at 08:01 AM ----------
بله از اول هم همینطور بوده.ظاهرا اصلا مدل 820 رو وارد نکردند.نقل قول:
سلام ممنون از جواب سریعت!خوب اگه تفکیک بهتری هم داره با توجه به تعداد ورودی ها و روحیه من که حداقل تا 10 سال دیگه سیستم رو عوض نمیکنم بنظرم بهتره r33 رو بگیرم! یه مطلب دیگه :من یکم سر این قضیه آمپلی ها و پلیرها با هاشون بحث کردم که شما در بدو ورود میگید که ما نماینده هستم و طبق کاتالوگ اصلی ست رو میدیم ولی تو سایت های پایونیر سنگاپور آمپلی و پلیر چیز دیگه ای هست و شما ...! بعد معلوم شد که من و بقیه دوستان باید ملاکمون سایت خاورمیانه پایونیر باشه نه سنگاپور یا اروپا!راستش یه کم خجالت کشیدم که تهمت زدمکد:http://www.pioneer-mea.com/en/TODOROKI/spec/index.html
isfahaneshop جواب چرت و پرتي بود
سلام رایان عزیز آقا چند روز بود کم رنگ بودینقل قول:
جایی رو می شناسی که Denon 391 موجود داشته باشه من شماره نمایندگی جم رو گم کردم. یکی از دوستانم می خواد بگیره و فکر کنم یکی از بچه های تاپیک هم بخواد در ضمن اگه جایی هم برای سیستم های یاماها سراغ داری هم معرفی کن.
اگه شماره یا آدرسشون رو داشته باشی ممنون می شم.
اگه یه سینمای بدون ورودی Coaxial بگیرم آیا راهی هست که خروجی Coaxial دستگاههای دیگه را به صورت دیجیتال (5 کانال) به سینما داد؟ مثلا مبذل کواکسیال به اپتبکال؟