نقل قول:
من که هنوز مخالف سرور عوض کردن یدفعه هستم . ما اشتباه بزرگ رو همون اول کردیم که اومدیم etain ولی این راه جبران کردن اشتباه نیست .
ما کلی وقت گذاشتیم رو etain هنوز به جای خاصی نرسیدیم و چیزه خاصی گیرمون نیومد . اگه در حد 1/10 elliot ما سرمایه و armor داشتیم و pvp واقعی رو چند ماه تو لول 60 تجربه می کردیم اونوقت کاملا موافق رفتن به سرور های دیگه بودم. الان باز با دست خالی تقریبا از صفر شروع می کنیم و فقط تجربه برامون از etain مونده !!
گیلد ها و سرور ها ثبات به اون صورت ندارن .
اگه به ضرر کردن باشه من از همتون بیشتر ضرر میکنم.رنک من رو که 6 ماه روش کار کردم پشم میشه تو اون سرور ولی با رفتن تو اون سرور چیزی از این سرور ازمون کم نمیشه.نه لول من کم میشه نه لول شما زیاد میشه درضمن تو اون سرور من رفتم تو گیلد اول کاظم هم فکر کنم رفته باشه دیگه مثل دوران nub بودن ما نیست سه سوته تو اون گیلد لول ا میشیم.باهاشن event میریم ازشون goddess میگیریم.خودمون رو اب بندی میکنیم.ما که دیگه از bosh بیشتر نیستیم که teos 2 تا لول 60 داشت ول کرد اومد etain.هر چی زره دارید میبرید تو gaia هر چند وقت هم یه سری میاین etain .
نقل قول:
من الان تو سرور 1 تا لول 30 بازی کردم و یک چیزایی داره که خوبه ولی یه سری چیز بد هم داره که من زیاد حال نکردم و فکر کنم سرور 2 بهتر ....
به نظر من ما اشتباه نکردیم تو سرور 2 رو انتخاب کردم اون وقتی که ما سرور 2 رو شروع کردیم EP3 بود و 3 تا سرور بیشتر نبود و این همه قیمتا بالا نبود و از همه مهمتر نوسر نداشتیم یا اگر هم بود خیلی کم بود ..... سرور 2 به نظر من مشکل به خاطر سازنده بازی بود که سرور 1 خیلی زود داد باید صبر می کرد سرور 2 کامل مثل سرور های دیگر پر بشه بعد سرور جدید درست می کرد ...
واسته تو که خیلی هم خوب شده اومدی etain .لایت ها دارن میترکونن.این وسط مایم که داریم له میشیم.