asus را بله ولی tp-link را فکر نکنم.نه...نقل قول:
اگه مودم هایی که تحت ساپورت نیست را استفاده کنی و مشکلی پیش بیاد میگن مودمت تحت ساپورت نیست...
Printable View
asus را بله ولی tp-link را فکر نکنم.نه...نقل قول:
اگه مودم هایی که تحت ساپورت نیست را استفاده کنی و مشکلی پیش بیاد میگن مودمت تحت ساپورت نیست...
سلام برادرنقل قول:
tp-link رو هم ساپورت میکنه. من خودم الان tp-link 8811 دارم و هیچ مشکلی هم ندارم.
درود
سلام
بچه ها شاتل نمیخواد eco 1mb ارائه کنه ؟؟؟
من تو کفه 1mb موندم !!!!!
آخه صبا داره 1ئذ میده ماهی 18 چوب !!!؟
کسی از کیفیتش خبر داره ؟؟
برم صبا یا پیش شما باشم هنوز !!!؟
درود
اه اه ........ حالم دیگه داشت بهم می خورد .... :2:
2 ساعت قطع بودم ... مرکز قدس ..... دیگه کیا قطع بودند ؟؟؟ 10 بار زنگ زدم پشتیبانی .... :19::13:
مطمئن هستید ساپورت میکنه!!نقل قول:
اخه ساپورت کردن فرق داره با اینکه استفاده کنید و مشکلی نداشته باشید
دوست من هم tp-link داره و از شاتل داره...
اگه مودم tp-link جز اسم مودم هایی که شاتل قبولش داره نباشه و مشکلی براتون پیش بیاد گیر میده به مودم...
توی سایت شاتل اسم 3 تا مودم Paradyne، Billion و 3com، را اورده...
باید از پشتیبانی شاتل بپرسید ببینید tp-link جز لیستشون هست یا نه...
ما همین 512 که داریم هر چی بود توی نت دانلود کردیم و توی همین 512 موندیم:31:نقل قول:
فکر نمیکنم 1024 اظافه کنن برای eco
برای همین 512 هم باید به زور نامه بگیریم:27:
دوست عزیز، موضوع مشکل داشتن نیست، منم دی لینک دارم وخیلی هم عالیه، اما شاتل ساپورتش نمیکنه، یعنی اگر برام مشکلی پیش بیاد و زنگ بزنم پشتیبانی، اول میپرسه مودمت چیه،میگم دی لینک بعدش صدای بوق اشغال میاد...:31::31::31:(البته شوخی تا این حد هم نیستا، ولی گیر میدن دیگه...):19:نقل قول:
جدی؟ ماهی چند گیگ؟ سرعت شبانش خوبه یا اول شب کلا تعطیل میشه؟نقل قول:
فکر کنم برای 1 گیگ باید 3 تا نامه بگیری، یکی از دانشگاه، یکی شرکت معتبر، یکی هم مسجد محل! ولی خداییش همین 128 هم همه جوره کاره منو راه انداخته، دمش گرم!نقل قول:
منم میخوام برم رو 128نقل قول:
به بحران اقتصادی خورده دنیا:19:
امشب من 4 ساعت تقریباً قطع بودم .... یکم وصل میشد باز قطع میشد .... زنگ زدم به پشتیبانی شاکی حرف زدم طفلک پسره کلی نازمو کشید ....:31:
ولی خدایی شاتل یه چیز دیگه است .... خیلی قطعی کم داره .... خدا بخواد برم art 2 بگیرم ...
کاش میشد ترافیک رو انتقال بدی .... واسه عید جمع می کردیم ...:8:
blackhero !!! مسجد محل رو خدا اومدی .... :38::thumbsup:
فکر کنم شبانه صبا 3 تا 7 باشهنقل قول:
در این صورت اگه حساب کنید یه مقدار بیشتر از شاتل میشه دانلود کرد
در ضمن شاتل سرعت 512 میده ولی صبا 128 که شاتل بهتره
شاتل پشتیبانی خوبی داره
ولی فقط یه چیزیش بده اونم 1 تا 7 بودنش هست که علتشم قوی نبودن مراکز مخابراتی هست