من 6 ماهه تمدید کرده بودم که 4 ماهش مونده و در حال حاضر هم بیشتر از 8 گیگ حجم دارم .
الان توضیح میدین که چی به چیه ؟
من اگه حجم اضافه بخرم شبانه رایگان رو از دست میدم ؟
تو این 4 ماه چه کنم ؟
Printable View
من 6 ماهه تمدید کرده بودم که 4 ماهش مونده و در حال حاضر هم بیشتر از 8 گیگ حجم دارم .
تو این 4 ماه چه کنم ؟
بله اگه شارژ کنید یا تمدید کنین شبانه نیم بها میشه.نقل قول:
هر وقت 8گیگ تموم شد مثل بیشتر آسیاتکی ها برو یه شرکت دیگه:31:نقل قول:
تو این 4 ماه چه کنم ؟
سلام.نقل قول:
من برای چرخوندن سایت شخصی مجبورم شبها دانلود و آپلود داشته باشم. صبانت به درد دانلود و آپلود نمیخوره؟
عجب گرفتاری شدیما. دم عیدی نمیدونیم چه نوع خاکی بر سرمان بریزیم، رس یا ... :31:
این چند وقت شبها 100 مگابایت را هم نتونستم آپلود کنم. مدام اخطار میده از بس بیخود شده آسیاتک. گیر افتادیم هرسال هم اوضاع بدتر میشه
سلام دوستان
من 1 سال میشه که اشتراک 512 دارم. در این مدت بیشترین سرعت دانود من بین 60 تا 80 بود، ولی الان 2 ماه میشه که دانلود من به 130 تا 150 رسیده و شبها نیز تغییر سرعت اصلا نداشتم
2روز اشتراک این ماه من تموم میشه، امروز درخواست 1 مگ دادم. امیدوارم که سرعتش از اینی که الان دارم بیشتر باشه :20:
آخه 2 تا از دوستانم سرویس 1 مگ گرفتن و سرعت دانلود اونا تازه بین 130 تا 150 است
برام دعا کنید :5:
سرعت آپلود با 512. چشم نخورن یه وقت :20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.بچه ها اگه بخوای شارژ نکنی باید بهشون اطلاع بدی یا هیچ کاری نباید کرد؟
من چند روز دیگه 3 ماهم تموم میشه.
خودشون خطو خالی میکنن؟
من دیشب حجمم تموم شد... میخوام از آسیاتک برم! رفیقم میگه داتک خوبه... نظرتون چیه؟
.
.
کلا دوستان!! در این فصل کوچ!! چه شرکتی رو پیشنهاد می کنید که شرایط کلی خوبی داشته باشه و ضمنا شبانش مثل آسیاتک فاجعه نباشه...!!
داتک از اون بدتر استنقل قول:
از چاله می افتی تو چاه
شرکت داتک داشتیم. خیلی افتضاحه. اصلاً بهش فکر نکنید.نقل قول:
زنگ زدم بخش فروش برای گرفتن شماره مشتری، نیم ساعت منتظر بودم، آخرش برگشت سرجای اول که اعداد را انتخاب کنید!!!!
مجدداً تماس گرفتم با بخش پشتیبانی، میگم چرا کسی جواب نمیده، میگه یه کمی شلوغه. میگم چرا جدیداً اینقدر افتضاح شده، میگه شما اولین نفری هستید که اینطوری میگه، همه راضی هستن :27:
وضعیت آسیاتک الان اینطوریه، هرکسی خواست بیاد حواسش جمع باشه