من به این vigil میل زدم.اما خب قانونشون همون بود.گفت تکرار بشه توی لیست دشمنامون جا میگیرید.ببینم این گروهی که میگی چند تا عضو داره؟چون اگرم ادغام بشیم نباید تعدادمون بالای 100 تا بشه.
Printable View
من به این vigil میل زدم.اما خب قانونشون همون بود.گفت تکرار بشه توی لیست دشمنامون جا میگیرید.ببینم این گروهی که میگی چند تا عضو داره؟چون اگرم ادغام بشیم نباید تعدادمون بالای 100 تا بشه.
به سوال فنی سه روز مونده مدرسه ها باز شه شما چجوری درس داری؟نقل قول:
مگر این که دانشگاه می ری که دانشگاه هم هنوز باز نشده؟
با حامد صحبت کن بگو برات یه نامه تایپ کنه یا با ادماینا تماس بگیره بگه این نمیدونسته چون من درون حدی نیستم که بتونم باهاشون تماس بگیرم یا براشون نامه بنویسم.کار کاره حامد هستش.چون سرپرست ترایب اون هست.نقل قول:
من سال دیگه کنکور دارم.باید هر طوری شده حداقل نصف درسامو توی این 2-3 روز باقی مونده تمومش بکنم.الانم فقط یه درس از فلسفه مونده تا تموم بشه بعدش باید برم سر معارف سال دوم و سوم.نقل قول:
نه بابا خودشون 36 تا عضون اسم ترایبش [UKE] هست و آلمانی هستند و میانگین امتیازاتشون 2.056 هست
اینم متن نامه ای که به من زده
Regards, my friend, and thank you for your offer.
I've been discussing it with my fellow comrades and we've come to a decision: We would gladly accept an alliance, for there's not a great difference among our tribes, and such a treaty would certainly benefit both of us.
Although, if our tribes were to merge, then it would make us one powerful force rather then two moderatly strengthened tribes. Of course appropriate privileges and titles would be granted immediately to all members of your tribal aristocracy.
Then again, if you do not wish to merge with us, we will understand. You might as well want to talk it over with your fellows and message me back once you have decided.
Either answer will be more than welcome.
Once again thank you for your consideration
MaeseTirador
UKE Duchess
یه سوال اگه این ها بیان تو فروم و المانی تایپ کنند ما باید چه کار کنیم؟:21:نقل قول:
خودتون می دونید که المانی یکی از سخت ترین زبان های دنیا هست ولی فارسی یکی از اسون ترین زبان های دنیا به شمار می اید
نه آقا اینا آلمانی نیستند من یه چیزی رو اشتباه میدیدم
پس کجایی هستندنقل قول:
برو ازشون بپرس
بچه ها نظرتون در باره ی ادغام چیه ؟
تو بگو کجایی هستند من می گم ادغام کنیم یا نهنقل قول: