چی شد پس ؟ من منتظر شمام که معرفی کنید. من بی بازی موندم !!!نقل قول:
Printable View
چی شد پس ؟ من منتظر شمام که معرفی کنید. من بی بازی موندم !!!نقل قول:
نقل قول:آخه من دقيقاً منظور شما رو نفهميدم.نقل قول:
1:اگه منظورت يه بازيه نقش آفرينيه. Risen بازيه ي خوبيه از دراگون محيط بازتري داره و بسيار آزادتره.(البته اگه زبانتون خوب نيست و يا بازي هاي نقش آفريني زياد دوست نداريد طرفش نريد
2: undercover يه بازيه ماشينيه شما هم ماشيني مي خواهيد يا براتون داستان مهمه؟ به هر حال پيشنهاد من wheelman هست
اگه منظورتون چيز ديگه اي بود. بگيد تا راهنمايي كنم.
---------- Post added at 08:29 AM ---------- Previous post was at 08:27 AM ----------
بله شايد از اونم سريع تر نصب مي شه.نقل قول:
چندتا بازی سطح بالا (از نظر امتیاز) که:
1) داستان پردازیش قوی باشه (مثل مافیا)
2) هیولا، زامبی و موجودات فضایی و ... نداشته باشه یا خیلی کم باشن، ولی اگر شخصیتهای انسانی دارای قدرتهای ماوراء الطبیعه باشن اشکالی نداره :31:
3) اکشن ماجرایی باشه
ضمنا اینا رو هم بازی کردم: Mafia, Assassin's Creed, Call of Duty و از این سبکها خوشم میاد.
بازی هایی که می خواین جدید باشه یا اینکه قدیمی همه باشه اشکالی نداره؟نقل قول:
دوستان از بازی Grid چه خبر .قبلا شنیدم جایی گفتن نسخه دوم بازی رو دارن میسازن... کسی اطلاعی نداره؟:20:
لطفا بازی Virtua Tennis 3 رو برام بذارین ؟ ( Virtua Tennis 2009 رو دارم )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان شما splinter cell conviction رو 100% بازی کن اگر واقعآ گرافیک بالا خوشت میاد و ماجرایی و در سبک فوق العاده اکشن..:5: به بپکسانی که این بازیو تا حالا انجام ندادن هم پیشنهاد میکنم
یه بازی مدیریت شهری (سبکی که کنترل یه شهر/روستا/قلعه و ... رو بدست میگیرید , ارتش تدارک میبینید,تجارت میکنید و ...) با این ویژگی ها کسی میتونه معرفی کنه؟
سال ساخت بازی جدید باشه , تکنولوژی گرافیکی خوبی داشته باشه.
مهم نیست شهرهای قدیمی یا جدید باشه.
ریل تایم باشه,تورن بیس نباشه.
من توی بازی های جدید بازی Settlers 7 رو به شما توصیه می کنم.نقل قول:
اینم لینک نقد اون در سایت گیم اسپات هستش:
کد:http://www.gamespot.com/pc/strategy/thesettlers7pathstoakingdom/review.html?om_act=convert&om_clk=gssummary&tag=summary%3Bread-review
یک بازی تو مایه های god of war جنگی می خوام که فرقی نمیکنه تفنگی یا رزمی ...