من کاملا با شما موافقم . البته این مدلها رو به خاطر اینکه ایشون گفتند 130 تومن معرفی کردم . البته چیپ P35 و P45 فرق زیادی با هم ندارند و برای همه نمی ارزه که 150 تومن پول مادربورد بدن .نقل قول:
Printable View
من کاملا با شما موافقم . البته این مدلها رو به خاطر اینکه ایشون گفتند 130 تومن معرفی کردم . البته چیپ P35 و P45 فرق زیادی با هم ندارند و برای همه نمی ارزه که 150 تومن پول مادربورد بدن .نقل قول:
همونطور كه دوستمون گفتن ASUS M3A حدود 100 و از گيگا MA770 حدود 120نقل قول:
هر 2 چيپشون يكي هست
به جاي اون CPU ميتوني يه 3 هسته اي بگيري
اين 2 چيپ با هم خيلي فرق مي كنن به خصوص چيپ استفاده شده در پل جنوبي مادربوردنقل قول:
امكانات P45 بيشتره و ارزش 20 تومان اضافه رو داره
سلام دوستان.امیدوارم که حالتون خوب باشه.
میخواستم لطف کنید و بگید بهترین مادربوردی که با 130000 تومان میتونم بخرم چیه؟اصلا برندش برام مهم نیست و اینکه چیپش اینتل یا amd باشه چون پردازنده رو میخوام بر اساس مادر بورد انتخاب کنم البته میخوام که گرافیک آنبورد هم داشته باشه.
آخه راستش من فعلا واسه مادربورد و گرافیک بیشتر از اینقدر نمیتونم هزینه کنم.اینو به یکی از دوستانم که گفتم گفت الان یه مادربورد با گرافیک آنبورد بخرم و بعدا که پول دستم اومد یه کارت بذارم روش.
حالا به نظر شما این کار کار خوبیه؟یا بهتره با این قیمت یه مادربورد 70000 تومانی و یه گرافیک 60000 تومانی بخرم؟در نهایت میشه لطف کنید و برای مقایسه خودم بگید بهترین مادربوردی که با 70000 تومان میشه خرید چیه؟
ازتون خواهش میکنم کامل توضیح بدید.
ممنون از راهنماییتون.
شما بهتره یه مادربرد GIGABYTE - EP31-DS3L ، با قیمت 80 تومن ، و یه 8600gt با حافظه DDR3 با قیمت 80 تومن بخری. رو هم میشه 160 و ارزش داره 30 تومن بذاری رو پولت.نقل قول:
سلام دوستاننقل قول:
اقا مسعود ممنون از راهنماییت ولی اگه نتونم که تا حالا نتونستم این P5Q-E رو بگیرم دنبال P5Q DELUXE میرم اگه بتونم در بازار پیداش کنم؟شما قیمتی چیزی از این برد دارین؟:40::11:
سلام.نقل قول:
قیمت این برد 230 تومنه . فکر کنم تو بازار باشه. اگه نبود P5Q PRO بخرید. اگه کراسفایر لازم دارید از چیپهای X38 بخرید مثل P5E یا MAXIMUS FORMULA.
به نظر شما كدوم مين بهتره از لحاظ كارايي
Asus P5KPL يا Giga GA-P31-DS3L
البته من يكمي به گيگا بدبين هستم و ايسوز رو قبول دارم ولي تصميم دارم اين دفعه اگه اين مدل رو تاييد كنيد گيگا بگيرم.
يه چيز ديگه آيا اين چيپ هاي P31 خوب هستن ؟
من نظرم گیگا هست و شما خیالت راحت باشه. P31 چیپی هست که برای مادربردهای زیر 100 تومن عالیه . از این بهتر زیاده ولی بالاتر از 100 تومنه . شما همون گیگا رو بخر.نقل قول:
يه سوال ديگه هم داشتم مين خودم P5B هستش ولي نميدونم چرا دير وارد ويندوز ميشه حداقل 2 دقيقه طول ميكشه و من احتمال ميدم كه مشكل از مين هستش و بعضي وقت ها هم يه صفحه آبي مياد كه ميگه بايد ري استارت كنم به نظر شما مشكل از چي ميتونه باشه.
مشخسات سيستم :
Main : P5B
CPU : Intel Pentium 3.2GHz 2M
Ram : Super Talent 1G Dual 667
Graphic : Point of view 7300GS 2556MB