نقل قول:
الان هم ژاکت رو گوش دادم ... فقط میخوام به محسن تبریک بگم .. محسن تغییر شگرفی کرده ، رشد کرده ، حالا می فهمم چرا من و خیلیا این همه جا خوردیم و غافلگیر شدیم ... ما به سبک های قدیمی محسن عادت کرده بودم ... باز هم میگم اگر محسن متاسفم و .. تکرار می کرد شاید به به و چه چه میکردیم ولیا حتمالا از محسن شکایت می کردیم میگفتیم چرا سبکت آهنگات لحنت همش تکرار میشه !
خوشحالم محسن روشنفکره و همیشه در حال تغییر و پیشرفته !
کاملا کاملا کاملا موافقم و این دقیقا نظر من بود :10:
نقل قول:
خط كشيدن روي اسم چاوشي آيا به سود موسيقي پاپ ما تمام خواهد شد يا خي؟ بد نيست به اين سوالات كوتاه هم جواب هاي بلندي بدهيم: شادمهر عقيلي چه شد؟ محمد اصفهاني به كجا رسيد؟ عليرضا عصار با خودش چه كرد؟ فريدون چرا بيشتر ازيك آلبوم جلو نرفت؟ خشايار اعتمادي چرا قدر خودش را ندانست؟ آيا موقعيت امروز رضا صادقي با آنچه در اوايل دهه ي 80 مالكش شد اصلا قابل مقايسه هست؟ بنيامين چرا از مرحله پرت شد؟
من که با این حرفاش مخالفم، شادمهر مگه چی شد ؟
فریدون که دو تا آلبوم داره نه یکی !!
رضا صادقی محبوبیتش الان از 80 خیلی بیشتره !!
بنیامین کجا پرت شد وقتی قراره سه چهار تا کنسرت جدید بده ؟!!
نقل قول:
موسيقي پاپ ايران، بعد از 12 سال پرماجرا امروز فقط 2 خواننده را به بالا فرستاده و آنها را همچنان در نوك قله نگه داشته است: محسن چاوشي و احسان خواجه اميري. متاسفانه حتي اين تعريف شامل حال نفر سومي هم نميشود.
ما این همه خوننده خوب داریم همه شونم نک قله ن ...
البته بگم ... من با حرف اصلی ایشون موافقم.
منظورش اینه که وقتی طرفدارای این خوننده ها با آلبوم جدیدشون واکنش منفی نشون دادن همین باعث شده از محبوبیت شون کم بشه که اونا میتونستن با واکنش مثبت نشون دادن محبوبیت رو بیشتر کنن و در نتیجه میتونستیم محبوبیت این خوننده ها رو حفظ کنیم.
من که اینجوری برداشت کردم.