System 11:12:06 AM
System is getting started. [Tuesday, October 25, 2011 11:12:06 AM]
A representative will be connected, please be patient.
cs44 enters the chatroom.
cs44 11:12:47 AM
با سلام، بضاعتی پور هستم . ضمن تشکر از شما از اینکه بخش گفتگوی online را جهت مطرح کردن مشکل خود انتخاب نموده اید، لطفا پس از بیان شناسه کاربری و مارک مودم خود ؛ مشکل فنی خود را بفرمایید
ضمنا چنانچه سوال یا مشکلی در رابطه با مسائل مالی از قبیل : مشکل در رابطه با دریافت ترافیک هدیه، قیمت پیش فاکتور صادر شده و یا ... دارید با بخش پشتیبانی فروش شهر خود در تماس باشید:
پشتیبانی فروش تهران: 23099
پشتیبانی فروش سایر شهر ها:
کد:
http://www.shatel.ir/provinces/resellers
من 11:13:49 AM
با سلام آقا این مشکلات شاتل خیلی زیاد شده تمام مشکلات هم برمیگرده به خود شاتل و هیچ ربطی به مخابرات نداره این حرف ها رو میزنم چون پاسخ شما و همکارانتون رو میدونم
تا دیشب شب ها ما رو محدود کرده بودین هیچی نمیگفتیم اما الان دسترسی ما به همه سایت ها به جز شاتل رو گرفتین این رسمش نیست
cs44 11:15:07 AM
در حال حاضر مشکل چیست ؟
با سیات خاصی مشکل دارید ؟
با سایت خاصی مشکل دارید ؟
من 11:15:31 AM
به هیچ سایتی جز سایت شما دسترسی ندارم
صبح هم یکبار اینطور شد
اما با پایان یافتن ساعات رایگان و محدود شده شب مشکل حل شد
الان هم مشکل حل شد
اما ما مشترک شاتل نمیمونیم و فسخ میکنیم
چون به هیچ وجه از شاتل رضایت ندارم به دوستانم هم میگم فسخ کنند
چون اونا هم ناراضی اند
cs44 11:17:57 AM
بیگمان اطلاع دارید كه خدمات دسترسی به اینترنت ADSL ، به صورت Share یا به اشتراكگذاری شده به مشترکین ارایه میشود. حال آن كه شركت شاتل از رویهها و عرف معمول شركتهای اینترنتی مشابه تبعیت نمیكند و برای افزایش خوشنودی و رضایت مندی مشترکین ، ضریب اشتراك گذاری را تا حد بسیار قابل توجهی كاهش داده است وحتی در بیشتر مواقع سرویس را به صورت اختصاصی ارائه می نماید.
گفتنی است در چنین شرایطی اگر گروهی از مشترکین قصد داشته باشند به صورت متوالی اقدام به دریافت فایلهای حجیم نمایند، بصورتی که باعث اختلال در پهنای باند مرکز گردد به ناچار مجبور هستیم در ساعات رایگان (1 الی 8) برای حفظ حقوق کاربرانی که مصرف خود را مدیریت می نمایند، سرویس این عزیزان را با یکدیگر به اشتراک قرار دهیم (طبق قانون به اشتراک گذاری)
با توجه به توضیحات ذکر شده افت سرعت در ساعات ترافیک رایگان (1الی 8) اجتناب ناپذیر است.
در تایم ترافیک رایگان به دلیل
من 11:18:29 AM
آقا این حرفها رو 1000 بار از همکاراتون شنیدم
cs44 11:18:34 AM
sharing
افت سرعت شبانه وجود دارد
من 11:18:47 AM
اما شرکت های دیگه ای هم جز شاتل هستن که چنین سیساتی ندارن
درسته افت وجود دارد نه تا این حد
cs44 11:19:17 AM
لطفا در لحظه برای برسی موارد و ترافیک مرکز پهنای باند تماس حاصل نمایید
من 11:19:24 AM
در ضمن این افت سرعت همش حرفه
مطمئنم هیچ جوابی اونموقع شب هم نمیگیرم
ولی اجازه بدید حرفم رو بزنم
در طول شب ما رو محدود میکنید و سرعت تا 3 کیلوبایت میرسه
درصورتی که نباید اینطور باشه
و از همه جالبتر تو اون زمان به قول شما افت سرعت سایت خود شاتل با بالاترین سرعت باز میشه
این یعنی افت سرعت و اینا همش کشک
من که مشترک شاتل نمیمونم اما بدونید با این سیاست جدیدتون همه مشتری هاتون رو از دست میدین
رفتید؟
کاش بودید و به مدیرانتون میگفتید که حق ما کاربرا رو خوردید نوش جونتون اگه به اون دنیا اعتقاد دارید بدونید که اونجا حقم رو خواهم گرفت