اره مشکل از شاتل بود اونم واسه قبلا الان دیگه پورتا share ای نیست فکر کنم بدن الان ، من خیلی درگیر بودم باهاشوننقل قول:
Printable View
اره مشکل از شاتل بود اونم واسه قبلا الان دیگه پورتا share ای نیست فکر کنم بدن الان ، من خیلی درگیر بودم باهاشوننقل قول:
مطمئن باشید اگه تحریم کنیم یه ماهه به خواستمون رسیدیم فقط هماهنگی لازمه تا کی باید به ساز اینا رقصید
اصلا جای احضار نظر نداره، همشو زدم "خیلی کم"نقل قول:
یه جای "افتضاح" اضافه میکردن...
دوست عزیز، امار سوالات رو میگیرن،نمیان لیست به لیست بررسی کنن! میگن ۹۰٪ گفتن ضعیف! نمیگن فلانی همه رو زده ضعیف پس الکیهنقل قول:
ضعیف هم از سرشون زیادیه
من درخواست جمع آوری زدم تو سایت چه کاری انجام بدم زودتر تخلیه کنند پورت رو
اصلا از آسیاتک راضی نیستم سرویس 2 مگابایت از این جدیدها گرفتم باید سرعت 256 کیلوبایت بده
صبح باز بد نیست هر چقدر به شب می ریریم سرعت میشه 20 الی 30 کیلوبایت اون هم نوسان داره سرعت به صفر و 3 کیلوبایت هم می رسه
زنگ می زنم چرا سرعت کمه میگه نویز داری
چرا شرکت های قبلی بودم من نویز نداشتم
پولم هم میره ولی باز ارزش داره از این شرکت فرار کنی
بعضی وقتا تو این نظرسنجیا اون جوابایی که همه گزینه ها خیلی کم یا کلا همه جوابا تکراری باشن رو حساب نمیکنننقل قول:
سلام
اگر بخواییم سرویس فعلی را به سرویس های جدید آسیاتک تبدیل کنیم امکان داره ؟من سرویس 200 گیگ 18 ماهه رزرو کردم و هر کاری می کنم نمیتونم تغییر سرویس بدم ؟
زنگ بزنپشتیبانی برگشت میزنن بعدش جدیدو میگیرینقل قول:
مسلما باید حقوق 500تا کارمندو(ویکی پدیا کارکنان ۵۰۰~)و البته اون دخترایی ک بهشون میگه زنگ بزنن خونه مشترکاشون و واسه تمدید قبل از پایان سرویس چونه بزنن و ... رو ی طوری در بیاره دیگه؟! از اینجا ندزده از کجا بده حقوق اینارو؟؟ با پول من شما داره واسه خودش وسعت میده کارشو :)نقل قول:
حجم قدیمی منو داره مثل سرویس های جدید محاسبه میکنه
امرش نفهمیدم... یکی میگه داره ۲ برابر کم میکنه یکی میگه نرمال!!!! خواهشا یکی این موضوع رو روشن کنه
حجمی قدیمی الان چطور داره کم میکنه؟