ببخشید من یه چیزی رو نفهمیدم ۱ اسفند که تاریخ اعزامم هست باید برم یه شهر دیگه لباس و اینا رو بگیرم بعد بیام شهر خودم؟! یا تو همون شهر خودم لباس و اینا رو میدن؟ من با اتوبوس مشکل دارم :(نقل قول:
Printable View
ببخشید من یه چیزی رو نفهمیدم ۱ اسفند که تاریخ اعزامم هست باید برم یه شهر دیگه لباس و اینا رو بگیرم بعد بیام شهر خودم؟! یا تو همون شهر خودم لباس و اینا رو میدن؟ من با اتوبوس مشکل دارم :(نقل قول:
نقل قول:
توی برگ اعزامتون نوشته که شما باید ساعت 7 صبح اول اسفند بیاید جلوی فلان خیابون ، یا جلوی نظام وظیفه ی شهرتون . وقتی رفتید اونجا افراد رو جدا میکنن و سری سری سوار اتوبوس میکنن و میبرن پادگان های اموزشی . حالا هر جا که باشه . مثلا فرض میکنیم افتاده باشید کرمانشاه ، با اتوبوس شما رو میبرن کرمانشاه توی پادگان . کرمانشاه بهتون یکسری جیره میدن، مثل لباس و کوله و ... . بعد بهتون میگن که مثلا برید 5 یا مثلا 7 ، 8 ... اسفند بیاید . یه برگ مرخصی هم به تاریخ برگشت بهتون میدن .دیگه برگشت با خودتونه ! میتونید تو شهر کرمانشاه بمونید این چند روز رو یا برگردید شهر خودتون . اون چند روز رو تو پادگان نمیتونید بمونید.
البته اینکه بگن برید چند روز دیگه بیاید بستگی به یگان و ارگانی که میفتید داره . هر کدوم برا خودشون یه مدل برنامه دارن! یکی شاید گفت برید یه هفته دیگه بیاید ، یکی شاید نگه اصلا ، از همون روز اموزش رو شروع کنه ! (البته با توجه به سایز نبودن لباس ها و پوتین ها اصولش اینه که بگن برید چند روز دیگه بیاید.)
نقل قول:همچنان منتظرمنقل قول:
دوستان کسی جوابامو بلده
Sent from my iPhone using Tapatalk
به ازای هر یک سال بسیج فعال، 30 روز کسر میشه
تو امریه تاثیر نداره و همون 24 ماهه
3 ماه ... در کل امریه 24 ماهه هست و خدمت 21 ماه
تکمیلی تو ارتش و نیرو انتظامی از کل خدمتت کم میکنه ولی تو آموزشی تاثیر نداره و تو سپاه از آموزشی کم میکنه
سربازیه جانم، باید خودتو باهاش سازگار کنی !نقل قول:
یکی از بدترین روزای من تو آموزشی روزی بود که قبل از عید (27 یا 26 اسفند ، روز چهارشنبه سوری هم بود ! سال 92 ) مارو تو سمنان ول کردن و گفتن برید خونتون ! البته یه نکته مفید داشت ! برامون تا تهران اتوبوس گرفتن ! اما بعدش تو تهران نه اتوبوس گیر میومد نه سواری نه هیچی ! از ساعت 12 تا 6 بعد از ظهر تو ترمینال خواهش و تمنای این و اون رو کردیم که اخرسر یه اتوبوس قبول کرد مارو کف خواب کنه ! خلاصه 6-7 ساعت کف نشستیم و ساعت دو یا سه نصفه شب رسیدیم تبریز ! از اونجا هم تا 4-5 صبح تو ترمینال ! تو هوای سرد (محوطه ی داخلش تعطیل بود ! مسجدم بسته بود ) یخ زدیم تا اینکه یه دربستی پیدا شد ساعت حدود 5 مارو برد ارومیه ! یعنی تا دو سه روز فقط خواب بودم !!! (یکی از ویژگی های بد سربازی هم اینه که معلوم نیست کی مرخصی میدن بهت ! مخصوصا تو اموزشی ! برا همین نمیتونی به راحتی بلیط بگیری یا لااقل رزرو کنی ! )
این یک نمونه کوچیک بود ! تو خدمت این مسائل زیاد پیش میاد ، اگه شانس بیارید و نزدیک شهر خودتون بیفتید یا اصلا شهر خودتون بیفتید خیلی خوبه ، اما اگه جای دور بیفتید باید خودتون رو اماده ی هر مشکلی بکنید !
اگه مشکلت با اتوبوس زیاده با خودت قرص ببر .
نیروی دریایی چطوریاست؟؟؟نقل قول:
اینا هم میگن برید 7 برگردید؟؟؟
احتمالش هست اصلا مرخصی روز اول رو ندن؟؟
با توجه به مرخصی حدودا 10 روزه عید
دیگه هیچی از آموزشی نمیمونه که [emoji3]
یه هفته اول نریم
10 روزم عید!!!!
کمتر از یکسال چطور؟؟؟نقل قول:
Sent from my D6502 using Tapatalk
بسیج نهایتا 6 ماه کم میکنه . که 4 ماه خدمت عادی دو ماه هم تکمیلی . البته اصولا تجربه نشون داده که ارتش کمتر برا بسیج کسری میده تا ارگان های دیگه .نقل قول:
همونطور که دوستمون گفت اگه سپاه بیفتی اموزشی نداری . ولی اگه ارتش افتادی تو اموزشی نگو دوره تکمیلی دارم ! اگه بگی از همون روز اول میزارنت سر پست !
خدمت امریه 24 ماه هست . اما ، من دوستانی داتشم که در مناطق بد آب و هوا و مرزی امریشون رو گذروندن . دو تا پیرانشهر ، یکی سردشت . هر سه قرارگاه خاتم الانبیا سپاه . بدون حتی یک ماه کسری بسیج ، همشون 18 ماه فقط خدمت کردن ! ولی دوستی هم داشتم که در مترو تهران مشغول بود و 24 ماه کامل خدمت کرد . پس بسته به محل خدمتی ، امریه هم میتونه کم بشه . (نمیدونم کسری بسیج تو امریه تاثیر داره یا نه )
از نیروی دریایی اطلاع ندارم . اینا ماله پدافند ارتش بودن .نقل قول:
امکانش زیاده ، مخصوصا چون انتخابات هم هست .
امکانش خیلی کمه مرخصی ندن، چون باید لباس ها رو سایز کنید، باند بدوزید براش ، اتیکت بزنید و ...
همینه که به 12.1 و 12.19 میگن برج طلایی . برا خود ما اینجوری بود : 1 رفتیم گفتن برید 7 بیاید ، 7 هم که رفتیم 8 رسیدیدم اونجا ! 27 همون ماه هم ولمون کردن گفتن برید برا عید ! یعین میشه 19 روز خدمت . از اون طرف هم 16 فروردین حضورمون بود، تا 30 فروردین که امریه دادن گفتن برید خونه ( 5 روزم پایان دوره دادن ! ) یعنی میشه 14 روز خدمت . در کل اموزشی ما شد33 روز :n10::n02::n02:
انشاالله این سعادت نسیب شماها هم بشه :n02::n02::n02:
اگر نیرومقاومت بیافتی همون روز ترخیص میشی اگر نیروزمینی سپاه بیافتی چهارده روز با تکمیلی نگهت میدارننقل قول:
سلام دوستان.
من چند روز پیش درخواست تعجیل زدم ک امروز جوابش اومده و قبول کردن.
بعدشم رفتم برا یکی از دوستام تعجیل بزنم ک پلیس +10 گفتش تعجیلی اسفند میوفتن نیروهای مسلح.:n35::n36:
ینی چی اونوقت ؟ مگ ارتش و سپاه نیروهای مسلح نیستن؟:n36: کسی اطلاعی راجع به کسایی ک تجیل زدن داره کجا میوفتیم؟