میگم که تازه درست شد مثه اولش شد ما داشتیم واسه هر 1 گیگ 4 تومن میدادیم قبل ایننقل قول:
Printable View
میگم که تازه درست شد مثه اولش شد ما داشتیم واسه هر 1 گیگ 4 تومن میدادیم قبل ایننقل قول:
با این وضعیت آسیاتک خیلی عقب میافته
دارم دنبال ISP مناسب میگردم تا برای ماه دیگه بعد از ٢ سال کلنجار رفتن با شرایط این شرکت درخواست تخلیه بدم. صرفا بخاطر تایم رایگان ازشون سرویس میگرفتم.
اصلا معلوم نیست دارن چی کار میکنن
شبانه که اضافه نمیکنن هیچ، از اون ور حجم ها رو کم میکنن که قیمت ها پایین بیاد
مثلا برای 8 مگ که یه طرح بود 150 گیگ 50 تومن، یه طرح اضافه کردن 100 گیگ 40 تومن که بگن دل کم مصرف ها رو هم بدست بیاریم(زهی خیال باطل) که تازه عملا نصف این حجم ها قابل استفاده اس
جالب اینجاست که به همین طرح جدید خودشون هم پایبند نبودن و در عرض چند ساعت برش داشتن و گذاشتن 80 گیگ 40 تومن به جای 100 گیگ که اول گذاشته بودن توو 1544
واقعا حرکت و کارای آسیاتک داره برام عجیب و غریب میشه!!!!!:n38:
سلام
الان چک کردم دیدم حجم بین المللی رو درست کم می کنه
دیشب هم شکایت کردم ،صبح تماس گرفتن و گفتن نه مشکلی نداره ولی بازم چک می کنیم:n15:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمت گرم داداش. شیر مادرت حلالت باشه. بخدا قسم اگه همه مردم در زمینه اینترنت و خودرو همینجوری مثل من و شما جواب این دزدها رو بدن، میفهمن که پشت کوهی نیستیم و خیلیم بیشتر از اینا حالیمونه. اگه همه باهم هماهنگ باشیم نمیتونن سرمون رو کلاه بذارن ولی متاسفانه ملت ایران بویی از همدلی و هماهنگی نبردن. تمدید بعدیم 4 دی هستش. تا اونموقع اگه جدولشونو به روز کردن که هیچی، اگر نه که درخواست تخلیه میدم و چندین برابر کوبنده تر از شما جوابشونو میدم تا حالیشون بشه دنیا دست کیه.نقل قول:
مرتب هم تو پیج وزیر بهش یادآوری میکنم که به گفته خودش هرچه زودتر باید کف سرعت سرویس های متفاوت رو، متفاوت تعیین کنه. 16 کیلوبایت لیاقت خودشون و امثال خودشونه نه ما مردم. ببینم نت خودشون به 16کیلوبایت برسه آیا با مشت نمیرن تو مانیتور؟ من بچه بودم اینترنت دایال آپ داشتم و سرعتم بین 20 تا 30 کیلوبایت بود، این از اونم کمتره. بعد اسمشم گذاشته غیر حجمی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در این نظرسنجی سازمان " تنظیم دزدی بیشتر رادیویی " شرکت کنید و همگی گزینه های خیلی کم رو وارد کنید تا فکر نکنن ملت خر هستن:
قضیه این چیه؟نقل قول:
جدیده یا منسوخ شده؟
ممنون دوست عزیزنقل قول:
بله همه شرکت کنن و همینجوری همشو بسیار کم نزنین واقعی جواب بدین
رای اینترنت همراه یکم ارفاق قائل بشین چون واقعا از اینترنت ثابت وضعیتش خیلی بهتره چیزی که تو همه دنیا برعکسه
قضیه خاصی نیست قبلنا هم بود استفاده میکردیم ولی به خاطر وجود سرویسای ویژه دیگه کم کم داشت به فراموشی میرفت که این سرویسای نامحدود سقفدار غیرحجمی با حجم منصفانه :n21: اومدن میتونین از سرعت کم شروع کنین حجمشو زود تموم کنین برین به سرعت های بالا تغییر سرعت بدین هزینه به صورت پلکانی کم میشه.نقل قول:
دیگه اصلا دوزار هم ارزش نداره اسیاتک
یه شبانش خوب بود که اونم برداشت
ولی بدبختی نمیتونیم هیچ شرکتی دیگه سرویس بگیریم دوستانی که حکمت شعار هستن این تاپیک ببینن شما هم همچین مشکلی دارید یا نه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]