هر جور میلته داداش ولی گره ای که با دست باز میشه رو میخوای با دندون باز کنی؟نقل قول:
حتما حضوری میرم تنظیم مقررات بعدش اگه جواب نگرفتم 195 شکایت میکنم
Printable View
هر جور میلته داداش ولی گره ای که با دست باز میشه رو میخوای با دندون باز کنی؟نقل قول:
حتما حضوری میرم تنظیم مقررات بعدش اگه جواب نگرفتم 195 شکایت میکنم
نمیشه که به حرف یه داداشی که گفته مشکل از یک سوم کردنه منم بگم اره بیخیال شکایت! تا لحظه ای که درست نشه انقدرررررررر شکایت میکنم که بمیرن... داشتم با اقا فرشاد صحبت میکردم... اخه تو قراردادش دزدی کردن... مال اون خیلی راحت قابل پیگیریه.نقل قول:
البته دلتم خوش نکنن! برا مشکل ما فقط میگن تیم ویور رو باز کن!
امشب دیگه نور الانور شده!!!!!!!!! برا پست دادن اینجا باید 10 دقیقه صبر کنم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست اسپید گرفتم اپ نشد
0.19 مگ
سرعت21
من امروز تازه نتم وصل شده .. سرعتش صبح که وصل شد رو 800 بود :n09: خیلی خر کیف شدم گفتم امشب 10 گیگ دانلود میکنم . از صبح چشم تو ساعت بود تا ساعت 2 بشه :n20:حالا که 2 شده رو 40 کیلو بایت :n03: .. یه سوال داشتم .. قبل از ماه رمضان هم اینطور بوده ؟ یا ماه رمضان که شروع شده این طور شده ؟ درست میشه ایا؟
بعد یه سوال دیگه:n02: اگه پهنای باند اختصاصی 1 مگ بگیرم که سرعت دان رو 800 باشه چند در میاد ؟ ارش داره ؟ اونم افت سرعت داره ؟
سلامنقل قول:
دیگه این روز ها فکر کنم کمتر جایی نامه بخواد. تا سرعت 10 مگ هم بدون نامه میشه گرفت. البته آی اس پی انتخاب کنید که تو منطقه سما ترافیک کمتری داره
Sent from my Phone
عجب سرعتی داره!:n02:نقل قول:
پهنای باند 1 مگابیت سرعت 120 به شما میده شما چیزی حدود 7 مگ احتیاج دارید برای سرعت 800 که اینترنت اختصاصی هم مگابیتی حساب میشه. کلا هزینه خیلی بالایی خواهد داشت اصلا به صرفه نیستنقل قول:
موفق باشید
Sent from my Phone
اگه راس ساعت 2سرعت پایین میاد بدون از اکانتینگه حالا دلایل زیادی میتونه داشته باشه مثلا ممکنه ذخیره کردن پهنای باند باشه یا مثلا تغییر سیاست شرکت یا مثلا محدود کردن بدلیل دانلود زیاد و ضرر زدن به شرکت و.....نقل قول: