برا مقایسه ایرانسل بسته 1 ساعته 1000تومان آورده، میشه هر وقته روز راحت 10 گیگ تو یه ساعت دانلود کرد، ماهی 300 گیگه واقعی 30,000 تومان
شاید هم همراه اول این طرح رایگانشو آخره آذر ماه تمدید کنه
Printable View
برا مقایسه ایرانسل بسته 1 ساعته 1000تومان آورده، میشه هر وقته روز راحت 10 گیگ تو یه ساعت دانلود کرد، ماهی 300 گیگه واقعی 30,000 تومان
شاید هم همراه اول این طرح رایگانشو آخره آذر ماه تمدید کنه
امروز دیدم سرعت رو هم محدود کرده برای 512 گذاشته رو 50 کیلو عملا نت بلا استفاده شده
طمع آسیاتک کار دستش میده ببین کی گفتم
ایرانسل منظورت یکساعت شبانه از 2 تا 8 صبح ؟نقل قول:
اپ ایرانسل باز کردم نوشته بسته جدید 1000 تومان 1 ساعت بدون محدودیتنقل قول:
اون 1 ساعت 2 تا 8 صبح 900تومان هنوز هست
سلام
بنده دیروز تغییر سرویس دادم به: اينترنت پرسرعت 4مگابيت، غيرحجمي نامحدودآستانه مصرف منصفانه 100گيگ در ماه
سرعت دانلود از سایتایی که هاستون از آسیاتکه، بالای 1 مگ بر ثانیه ..
سرعت دانلود از سرورای خارجی هم (مثل استیم) 500-600 کیلوبایت بر ثانیه ه ..
اینارو گفتم شاید به درد کسی بخوره
همراه اول هم بسته شبانه داره 1 روزه 2 تا 7 صبح 2500 تومن میشه نزدیک 60 گیگ گرفت تو این بازه بعنی گیگی 40 تومن!نقل قول:
باز شما خیلی محترمانه جوابشو دادی. من هرباری که زنگ زدم فحش کششون کردم و کوبنده جواب دادم تا فکر نکنن از پشت کوه اومدیم.نقل قول:
ممنون بله خیلیم بدرد میخورهنقل قول:
فکر کنم فاصلتون با مرکز مخابراتی کم باشه که همچین سرعت خوبی رو بهتون داده یا شایدم سیم کشی جدیده
امروز از آسیاتک زنگ زد. دوبار هم زنگ زد. اول برای قضیه اینکه چرا درخواست جمع آوری دادین و باز ظهر زنگ زد برای شکایتی که زده بودم بخاطر گرانفروشی در ۱۹۵نقل قول:
اول زنگ زد برای تخلیه گفتم طبق حرف وزیر باید یک روزه انجام بدین! میگفت به ما کار نداره با مخابراته! گفتم پول بیشتر شده از ۵ت شده ۱۲ت تومن که هم شما زود خالی کنی هم مخابرات پیگیری کنه هم شرکت دوم زود بیاد وصل کنه! گفتم بهش چرا پشتیبانیتون به بقیه گفته دو هفته طول میکشه؟ گفت مشکل ممکنه از مخابرات باشه... زنه داشت میپیچوند!!! باز که زنگ زد صحبت شد سر دلایل خروج من. من میگفتم شبانه ندارین؟ تشویقی ها همه حذف شده؟ هی میگفت شبانه دادن بنا به مصوبه ۲۶۶ غیرقانونیه! میگم بهش اگر غیرقانونیه چرا فناوا و شاتل و پارس آنلاین دارن میدن شبانه رو؟ میگه مگه دارن میدن و غیرقانونیه و پیگیری میکنیم. بهش میگم ما که میدونیم این چیزا رو چرا ما رو ... فرض میکنین! بهش میگم ادمین پیچ اینستاگرامتون کیه؟ فقط بلده فحش میدن پاک کنه؟ نمیاد مطالب رو بخونه به شما انتقال بده؟ میگه چرا مطالعه میشه؟ میگم اگر میشد که میدونم نمیشه پس نباید میگفتی نمیدونی! همه دارن تو پیجتون میگن از شرکت های دیگه عقبین!!! اغلب دارن بخاطر گیگ کم و محدودیت سرعتی که اعمال میکنین و شبانه نداشتن تخلیه میکنن. بعد گفتم گیگی که میدین چرا کمه؟ چرا برای ۱۶ مگ سیصد گیگ میدین ولی های وب داره برای ۱۶ مگ ۱۱۰۰ گیگ میده! گفت اون یک چهارمه! گفتم خانم محترم ما که ... نیستیم! اون یک چهارمه و تخلف کرده و طبق قانون باید یک دوم حساب کنه قبول ولی باز هم تقسیم کنی میشه ۲۷۵ گیگ خارجی که به نسبت ۱۵۰ گیگ خارجی شما باز هم خیلی بیشتره!!!!! میگه یعنی ۳۰۰ گیگ برای ۱۶ مگ کمه؟ میگه بله کمه! گفت طبق مصوبه دادیم. گفتم کجا تو مصوبه نوشته گیگ چقدر باید بدین؟ نوشته رقابتی هست و شما در رقابت با های وب و فناوا و مخابرات و شانل عقبین، خیلی هم عقب هستین! گفت نه. گفتم پس یا ما رو ... فرض کردین یا واقعا تو باغ نیستین!!! گفتم برو یه دور تو سایت هاشون و پیج های ایسنتاشون بگرد. گفتم من کارم چیز دیگس نیم ساعتی آمارشونو در میارم تو که کارت اینترنته نمیدونی... دیگه اینقدر بحث این چیزا زیاد شد از بحث گیگ چرا اینجوری حساب میکنین و غیره هم موند دیگه قطع کردم.
خلاصه قرار شد پیگیری کنه که اتفاقی بیفته و ... بعیده
حالا باید ببینم در جواب شکایت ۱۹۵ ما چی مینویسه و تخلیهامون یک روزه انجام میشه یا نه؟
این طرح ایرانسل که می گید هر وقت روز می شه دانلود کرد رو کجا دیدید شما؟ تنها بسته ای که دیدم همون نامحدود شبانه هست که بین 2 تا 8 صبح هست می شه لطفا منبعتون رو بگیدنقل قول:
صبح ساعت 10 أپ ایرانسل باز کردم رو صفحه اول پیشنهاد بسته 1 ساعته 1000تومان داد. الان خواستم یه عکس از اون برات بگیرم دیگه نیست!نقل قول:
فقط 1 ساعت 1800 تومان پیدا میکنم، یا 2 تا 8 صبح تومان900