قانون شبکه میره زیره سوال! شما دعا کن سرعت واقعی رو بهت بدن بقیه پیش کشنقل قول:
Printable View
قانون شبکه میره زیره سوال! شما دعا کن سرعت واقعی رو بهت بدن بقیه پیش کشنقل قول:
راستش شبانه رو حذف کردن ولی بخاطر شکایات بیش از حد مردم و تخلیه های زیاد برگشتن ولی الان که برگشتن شانسی شده یعنی شما ممکنه این ماه 10مگ بگیری شبانه به اکانتت اضافه بشه ولی ماه بعد 128 یا هر سرویس دیگه ای بگیری ولی شبانه بهش اضافه نشه شاید هم 3بار گرفتی شبانه ای به اکانتت اضاف نشدنقل قول:
پس الان شما یه شکایت بزن تو سایت 195 / سرویس دهندتو انتخاب میکنی ... میگی اقا من شبانه به اکانتم اظافه نشده... پیاز داغشو هم زیاد میکنی... شک نکن امتحان کردنش ضرر نداره... تاحالا شکایت کردی اصلا؟نقل قول:
نه برا این موضوع شانسی بودن شکایت نکردم باید یه وقتی باشه که خونه باشم که اگه زنگ زدن خودم باشمنقل قول:
بابا زنگ بزن... برا این که دیگه نمیخواد خونه باشی فقط زنگت میزنه میگه اقا درستش کردیم... شماره موبایلت رو بده... حق گرفتنیه کاکو ... دادنی نیست
من 5 شنبه شکایت کردم نمیدونم کسی فردا زنگ میزنه یانه....
ولی بنظرم اون کسی که زنگ میزنه کار به سیستمت نداره فقط ازت سوال میکنه مشکلت چیه ؟ها امیر؟ درست میگم؟
حتما حضوری میرم تنظیم مقررات بعدش اگه جواب نگرفتم 195 شکایت میکنمنقل قول:
منم دقیقا 5 شنبه شکایت کردمم ( کاری به صحبتای این یارو ندارم) فردا ساعت 10 صبح منتظر تماسشون باش (برنامه کاریشون رو حفط شدم...)نقل قول:
اره میگم که برا مشکل رفیقمون فقط زنگ میزنن میگن درستش کردیممم موقع ثبت شکایت بگه که فقط به موبایلم زنگ بزنید. خلاص
حاجی اسم کوچیکتو بهم نگفتی...میخوام این سری بگم این پسر خالمه اون فلان جا زندگی میکنه و مشکل من رو داره! ببینم بازم میتونه بپیچونتم؟نقل قول:
برای مشکل چی؟کاشی فردا زنگ بزنن بگن حلش کردیم چه خوب مشد:n19: