اصلا شبانه نمیدونی چطور باید دانلود بکنی ولی پشتیبانی بهم گفت اگر دو روز پشت سر هم 2 ساعت دانلود داشته باشی محدود میشی باید کمتر دو ساعت باشه ...................
Printable View
اصلا شبانه نمیدونی چطور باید دانلود بکنی ولی پشتیبانی بهم گفت اگر دو روز پشت سر هم 2 ساعت دانلود داشته باشی محدود میشی باید کمتر دو ساعت باشه ...................
با سلام به همه دوستان:11:
1- متن نامه ظاهرا مشکلی نداشت و کسی هم به جز یکی دو نفر نظریاتشون رو نگفتن:13: پس بنابراین این متن ارسال خواهد شد.
2- اسامی دوستان ارسال شده به من ولی ناقص هستش که بعضی از دوستان نام و نام خانوادگیشون رو ندادن، لطفا هر چه سریعتر نام و نام خانوادگی و محل سکونت خودشون رو اعلام کنن
3- نامه بعد از تکمیل شدن اسامی ارسال خواهد شد.
:11:
اقایون منو داداشم که هر دو ECO-128 داشتیم و هر دو تو یک شب و ساعت محدود شدیم هم شناسه مونو دادیم !
جواد وزیری
حسین وزیری
مازندران - شهرستان بابل
پس لطفا شما هم همکاری کنید و اسم و فامیلیتونو کامل بدید تا جواب بهتری در بر داشته باشه !
مرسی
پس ما ک.شیم؟؟؟؟؟؟؟
مهدی سجادپور
2011302277
2011302277
دوستانی که با اسم مستعار نام کاربریشون رو فرستادند در صورت تکمیل نکردن نام کاربری، اسمشون حذف میشه
و دوستان دیگه هم که نام محل سکونتشون رو نفرستادند تکمیل بفرمایند
نقل قول:
مخابرات که دانلودش حجمی نیست بعدشم سرعته 256 کیلوبایتت از 27 بالاتر نمیره چون الان دارم بهت میگم نگی شنیده نمیدونم از کی شنیدی سرعت 70تاست
دوست عزیز من 800 مگ دان کردم محدود شدم .!نقل قول:
تازه من شهرستانم و مطمئنم که نصف پورتهاشونم خالیه.
این یه مرضه که درمانی ندارد!:27:
سلام.داش مخابرات ما حجمی و با سرعتی که گفته شده است! خودم کانفیگ کردم و تست کردم. چون تازه راه اندازی شده اینجا.درظمن نامحدود هم نداریم ما اینجا :46:نقل قول:
---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 11:02 PM ----------
کاملا تایید میشه.خودم تست کردمنقل قول:
رفتم نمایندگی میگم شبا چرا اینجوریه؟ میگه فقط شهرستان ما اینجوری شده(!) بقیه کشور خوبه! انگار از پشت کوه اومدیم ما!
توجه مهم:
دوستان عزیز با اجازه جواد ی جان
1- عزیزانی که اسمشون در این لیست به صورت مستعار نوشته شده
2- همچنین دوستانی هم که نام شهر محل سکونت خود رو ننوشتن
لطفا مجددا به صورت کامل مشخصات خود رو طبق جدول زیر برای جوادی جان بفرستند
وسایر دوستانی که در این جدول اسمشون جا افتاده نام محل سکونتشون رو بفرس
اسامی مستعار حذف خواهد شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای جلوگیری از سوءاستفاده و حفظ حقوق شما اسامی و شماره ها به صورت ناقص در جدول قید گردیده . مثلا شماره 2 در جدول پیمان چبا شماره 65.....6410
صفحه دوم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثال چیزی که برای جوادی یا، بنده میفرستید : علی دایی شناسه کاربری 10 از تهران