منم میرم البته اگه پورت داشته باشن اگه نداشته باشنم میرم سراغ 4gنقل قول:
Printable View
منم میرم البته اگه پورت داشته باشن اگه نداشته باشنم میرم سراغ 4gنقل قول:
بعد از اتمام حجم منصفانه سرعت 1 مگ میشه تو فن اوا؟؟؟ مطمعنید؟ منبع لطف میکنین؟ اگه طرح 80 تومنیشو بخریم چطور؟نقل قول:
من همیشه قبل تغییر شرکت باهاشون تماس میگیرم و مطمئن میشم که پورت خالی دشته باشن. قطع و وصلی مرکز مخابراتی ما اگه اول نباشه حتما دومه بین بقیه مراکز. کارشون درسته ;)نقل قول:
یکی هم زمان قدیم نیست که جایگزین نباشه. اینترنت 4g هست
من فعلا بابت این قضیه شکایت در ۱۹۵ ثبت کردم :n33:نقل قول:
ولی از دوستان اگر کسی برای خود آسیاتک یا شرکتهای دیگه رو میدونه اعلام بکنه چون موضوع مهمی هست :n01:
خوب الان هم اگر فعال کنید همین اتفاق می افته .نقل قول:
نام سرويس :اينترانت 512 كيلو بيت يك ماهه 20 گيگ (شهر اروميه)
بنده خودم از ايرانسل استفاده مي كنم مال همسايه مون هست
بعد از پيگيري از 1544افزايش سرعت ندادند تقريباً سرعت 512هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه ایشون اشتباه میکنه همچین چیزی فعلا نیست ( وزیر گفته حداقل سرعت برای سرویس های مختلف، متفاوت خواهد شد ولی هنوز تصویب نشده ). اینم بندی که زیر جدول فن آوا زده:نقل قول:
حجم تبادل ترافیک منصفانه ماهیانه ، مشمول شرایط مصرف منصفانه خواهد شد( بر اساس مصوبه شماره 266 کمیسیون تنظیم مقررات) و پس از اتمام این حجم اتصال کاربر به شبکه اینترنت به هيچ عنوان قطع نخواهد شد و فقط به سرعت 128 کیلوبیت بر ثانیه تا پایان دوره زمانی سرویس هدايت خواهد شد.
فعلا فن آوا و های وب بهترینن. اگه آسیاتک تغییر نده، میرم یکی از این 2تا. تخلیه و وصل مجدد هم طول بکشه برام مهم نیست چون یه مودم TD-LTE خریدم که فقط روی این دزدها رو کم کنم تا فکر نکنن هرچی بدن، ما باید به زور قبول کنیم.
ترافیکی که شما میخرید گیگ خارجیهنقل قول:
یعنی اگه 1 گیگ خریدید 2 هزارتومان میتونی 1 گیگ بین الملل استفاده کنی یا 2 گیگ داخلی
چون طبق تعرفه جدید داخلی باید نصف قیمت یا همون گیگی هزار تومان باشه
زنگ زدم پشتیبانی بهش میگم: اینجوریه طرحا چرا شبانه نمیزارن؟ میگه: "150 گیگ مگه بیشتر مصرف دارین؟" میگم: من شبا 20 گیگ دانلود میکردم ، یه بازی الان بخوای دانلود کنی حداقل 30 گیگ به بالاس میگه: "مشکل خودتونه میتونی حجم بخرین ارزون شده گیگی 2 تومن..." میگم: من یه بازی بخوام دانلود کنم یعنی باید 60 70 تومن بدم؟ تازه این گیگا نصفش خارجیه یعنی 500 مگ 2 تومن... میگه: "مشکل ما نیست یه طرحه همگانیه همه شرکتا همینن" :n38:
میگم: فناوا یا های وب یا شاتل اینهمه حجم بیشتر میدن تازه شبانه هم دارن میگه:" نه شبانه ندارن میتونی زنگ بزنی بپرسی از پشتیبانیشون...الان چون اولشه شاید برای جذب مشتری اینجوری حجم گذاشتن وگرنه مخابرات بهشون گیر میده یه قانون همگانیه"
بهش گفتم اگه بخوام تخلیه کنم چقدر طول میکشه میگه حداقل 2 هفته...
دیگه اینو که گفت خدافظی کردم اصن اینا چجور پشتیبانی هستن...از پشتیبانی معلومه این چه شرکتیه دیگه
فکر نکنم اسیاتک بخواد طرحه جدیدی بده اینجور که بوش میاد...:n27: من 2 روز دیگه صبر میکنم حجمم تموم شه جمع اوری میکنم...
2 هفته ؟؟؟نقل قول:
کلا زمان اداری شاید 3 روزم نشه
195 شکایت کنید
2 هفته خیلیه !!!