بعد نگه چرا شکایت کردی ؟؟ یعنی اگه 3 روز گذشت و تخلیه نشد شکایت بزنم ؟؟نقل قول:
متاسفانه پارس دیگه طاقتم رو طاق کرده و باید هر چه زودتر از شرش راحت شم بعد از 5 سال سابقه در پارس !!
Printable View
بعد نگه چرا شکایت کردی ؟؟ یعنی اگه 3 روز گذشت و تخلیه نشد شکایت بزنم ؟؟نقل قول:
متاسفانه پارس دیگه طاقتم رو طاق کرده و باید هر چه زودتر از شرش راحت شم بعد از 5 سال سابقه در پارس !!
چند روز دیگه سرویست تمومه؟
جون من بزار 5 6 روز از عید فطر بگزره.... بدلم برات شده فرجی میشه
بعدشم... غلط میکنه بگه! دیگه داری میری... هر چی هم خواستی فحششون بده. دیگه چیزی ندارن به بترسوننت باهاش
اگه خیلی گیر داد و خواستی متحرمانه تخلیه کنی
بگو میخوام شرکت های دیگه رو هم تست کنم
نه کاکو باید بگه اینا دزد تشریف دارن و من هر چی شکایت کردم غلطی نکرید برام.. نمیخوام... تازه من باشم میگم باید بهم جبران خسارت بدن...نقل قول:
سلامنقل قول:
از اون یارویی که زنگ زده بود میگفت پهنای باید یک سومه دیگه خبری نشد ؟
بپرس کی قراره درست شه :n27:
بهم گفته فردا شب شیفته برا شبانه ساعت 3 زنگش بزنم! ببینه میتونه کاری کنه برام یا نه... حتما خبرشو اینجا میزارم....نقل قول:
من دو ماه دیگه از سرویسم مونده قصدم این بود که صبح حجمم رو تو روز تموم کنم و بعدش زنگ بزنم درخواست تخلیه بدمنقل قول:
دوست عزیز شما روو چشم ما جا داری چشم رفیق بخاطر شما این یک هفته هم صبر میکنیم..... اما چشمم آب نمیخوره :n03:
نوکرتم حاجی...داداش نمیخوام دلخوشت کنم... ولی امیدش هست... حساب اینو هم بکن اگه الان بریم و درست بشه دوباره باید سر خودمون بزنیم بیایم پارس... یک هفته دیگه وایسا اگه درست نشد با خیال راحت میریم.... به امید اینکه درست بشه وامیستیم ولی اگه درست نشد هم پیشنهاد میدم حمتو تو روز تموم نکنی و ادعای خسارت کنی! حساب میکنن یه پولی میدن... حالا تا اون روز فعلا وامیستیم... یه تجربه اینه که از این به بعد فقط 1 ماهه بگیریم! خوبیش اینه من خیل یوقته به این نتیجه رسیده بودم که 1 ماهه خیلی بهترهنقل قول:
اگه پارس آفلاین به جای این سیستم مسخره مدیریت ترافیکش که همه رو محدود کرده میومد یه طرح مثل طرح فشفشه های وب میداد خیلی عالی میشد
حسابش کن تو تایم شبانه رایگان پارس آنلاین تا 7:14 صبح من حدود 500 مگ میتونم دانلود کنم اما اینجوری پول برق و اصطلاک سیستم بیشتره چون 5 ساعت
روشن بوده و برق مصرف کرده فقط برا 500 مگ !! حال اگه یه طرحی مثل فشفشه میداد که 15 گیگ رو 9 تومن و سرعت دانلود هم با روزانه یکی بود خیلی عالی میشد
رفیق بنظرم این شبا دانلود نکن اصلا... اخه 500 مگ چیه!؟ ربطی به مدیریت ترافیک نداره باور کن داداش! اخه مدیریت ترافیک باید روزانرو هم محدود کنه؟! من الان سرعتم 30 کیلو بایت شده در روز!نقل قول:
اقا اصلا چرا اینطوری بگیم؟ 15 تومن 9 گیگ هم نمیصرفه.... یک فیلم میشه 15 هزار تومن.. بهتره به جای این ایده ها به پارس گوشزد کنیم که مطمعن باشید این پولی که دارید میگیرید شک و شبهه داره! یعنی حرومه اقا!
اگه میبینید 6 7 نفر دارن تو این تاپیک میگن داریم میریم و مراحل رو میخوان طی کنن برا تخلیه پورت پس بدونید کابرا دارن سرازیر میشن سمت بقیه شرکتا پس یا دست از سیاستای کثیفت بر میداری یا اینکه همش برا خودت! اینارو اینجا میگم چون مطمعنم این جا نمایندگانی داره که پارس بهشون پول میده برا تبلیغات ..... نمیخوام به کسی تهمت بزنم... در حدش هم نیستم ولی لا به لای اونایی که الان نزدیک 2 ساله دارن تو تاپیک هر روز بدون یک روز فاصله از سرعت خوب و درخشانشون تست میزارن که اره سرعت اینه دیشب 12 گیگ گرفتم 20 گرفتم شک نکنید هدفی پشت این قضیه هست... پس گول نخورید دوستان... انقدر شکایت کنید از پارس که امتیاز منفی بگیرن.... هر چی کارشناسش اومد تو سیستمتون و خواست راضیتون کنه با بهانه پهنای باند بگید نه اقا! یا درستش میکنی یا شکایتمو پیگیری میکنم.