برای منم دیشب همینطوری حساب کردنقل قول:
ولی از همون سایت با ایرانسل دانلود کردم نصف حساب کرد حساب کردم ایرانسل بسته بخرم سه ماهه 72 گیگ 110 تومن ارزونتر درمیاد
Printable View
برای منم دیشب همینطوری حساب کردنقل قول:
ولی از همون سایت با ایرانسل دانلود کردم نصف حساب کرد حساب کردم ایرانسل بسته بخرم سه ماهه 72 گیگ 110 تومن ارزونتر درمیاد
این خوابو خوب اومدی! انگار نه انگار!! :18: :n38: :n34:نقل قول:
این نشون می ده اینا فقط ای پی اصلی سایت ها یی که مشخص کردن رو داخلی حساب می کنن وفعلا هیچ نوع هاست و ای پی غیر اونا رو قبول ندارن یعنی عملا فعلا چیزی به نام دانلود داخلی نداریم فقط یک وبگردی معمولی که اونم اون 500 هردوروزم به یکیشون گذر ادم نمی افته بعد یکی مثل های وب می یاد با غرور اعلام می کنه 200گیگ می دم 150گیگیش داخلیه برید حالش رو ببریدنقل قول:
آخه زده فقط یک چهارمش اینترت واقعیهنقل قول:
به این حساب 130گیگ میشه 30گیگ، 275 میشه فقط 68گیگ
فناوا خیلی بهتره، نصف حجم واقعیه
من خودم تقسیم بر 4 کردم این 130 و 275 گیگ اومده که ترافیک بین الملل میشه شما دوباره تقسیم میکنی؟؟ :n02:نقل قول:
داخلی اینا برابر 520 و 1100 گیگ میشه
مقایسه طرح شرکتها
___ ۱۶ مگابیت، ماهانه ۸۰ تومان
هایوب: 275 گیگ آزادانه (طرح جدید)
(کسر ترافیک داخل بهشکل یک چهارم)
فنآوا: 225 گیگ آزادانه
(کسر ترافیک داخل بهشکل نیم بها)
مخابرات (طرح جدید): 175 گیگ آزادانه
شاتل: 160 گیگ ازادانه
آسیاتک: 150 گیگ آزادانه
پیشگامان: 150 گیگ ازادانه
(کسر ترافیک داخل بهشکل یکسوم)
صبانت: 120 گیگ آزادانه
پارس آنلاین: 100 گیگ آزادانه
:n02: اشتباه فهمیدم، به این حساب فعلا از همشون بهترهنقل قول:
این خارجی داخلیهء مسخره گیج میکنه، خیلی سفر کردم و تابحال هیچ جا اینو ندیدم:n08:
احتمالاً این از همون طرحهاس که در نهایت بخاطر مشکلات و خرجش جم میشه، مثل کارت سوخت
شما طرح جدید ثبت نام کردی یا همون قرارداد قدیمی رو داری؟ نباید روی قرارداد قدیمی چیزی اضافه کنند اعتراضی نکردی؟نقل قول:
هم گیج کننده است هم راه رو برای دزدی باز میکنه شما فکر کن حجم رو دو برابر کم میکنند حالا تو بیا ثابت کن داخلی بوده یا نه!!! لعنت بر اون *****ی که این طرح رو گذاشت.نقل قول:
یعنی خاک تو سر این شرکت کنن های وب به اون های وبیش که خیلی جدیدتر از آسیاتک هست اینهمه داره میده... اینا اصن تخمشو*** نیست انگار یه رقابتی چیزی بکنن...:n03: 275 گیگ داره میده بین المنلی 1100 گیگ هم داخلی...
یه چیزه جالب که ادم نتیجه گیری میکنه اینه که این حجم داخلی فقط همون 500 سایته خبر و یه سری سایتای چرتو پرته و اصن توشون سایته دانلود نیس...حتی سایتای دانلود خودهه شرکتا طبق گفته های بعضی دوستان
من هنوز رو اینترنتمو فعلا فعال نکردم منتظرم با گوشی میام ببینم اینا چیکار میکنن تا 1 هفته دیگه اگه هیچ کاری نکردن که کوچ میکنیم
فقط حجم بین المنلی مهمه اصن حجم داخلی فایده نداره...یه چیز نمایشیه
شبانه نباشه هیچ کدوم از این طرحای جدید نه به نفع پرمصرفهاس نه کم مصرفها...